בית פורומים הנה ימים באים

סוד הגאולה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2009 20:39 לינק ישיר 
סוד הגאולה

עיינו בספר של האר''י הנקרא צדיק יסוד עולם שם האר''י רומז שהגאולה היא ב חי שבתפארת דהיינו יום העצמאות ומרומז על הפסוק

שכבי עד הבקר אם יגאלך וכו'

שכבי עד בקר גימטריה תש''ח וההא של הבקר מרמז על ה' אלפים החידוש הוא של הרב חנניה

איך אפשר להעלות תמונות מהמחשב חדרי חדרים דפקו את המערכת כפשוטו כבר לא כיף לי לכתוב כאן

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2009 10:40 לינק ישיר 

בס"ד

למשקיף  ידיד  היקר ...

יישר  כ"ח  גדול  .....

אכן  כך המצב  שהיה  ושיהיה  בע"ה  בגילוי  גואלינו  במהרה  בימינו  ...

כן  יהי  רצון ....

שנאמר...

קהלת   א'...

ז כָּל-הַנְּחָלִים הֹלְכִים אֶל-הַיָּם וְהַיָּם אֵינֶנּוּ מָלֵא אֶל-מְקוֹם שֶׁהַנְּחָלִים הֹלְכִים שָׁם הֵם שָׁבִים לָלָכֶת. ח כָּל-הַדְּבָרִים יְגֵעִים לֹא-יוּכַל אִישׁ לְדַבֵּר לֹא-תִשְׂבַּע עַיִן לִרְאוֹת וְלֹא-תִמָּלֵא אֹזֶן מִשְּׁמֹעַ.

ולסיכום  נאמר....

ט מַה-שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה וְאֵין כָּל-חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ....

והמשכילים  יזהירו....

כן  יהי  רצון....

חזק  וברוך  ידידי ....

חזק  ואמץ  וקווה  אל   ה'  ....

שנאמר:

ה,יט [כא] בן בגבג אומר,

הפוך בה והפך בה, והגי בה דכולא בה, ובה תחזי, סיב ובלי בה; ומינה לא תזוז, שאין לך מידה טובה יותר ממנה.

בן האהא אומר,

ורומז לסוד  המשיח שרמוז  במסר  הבא ...

לפום צערא אגרא.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2009 07:19 לינק ישיר 

יש ששואלים, איך משה רבינו, הצדיק ועניו מכל אדם, שזכה לדבר פה אל פה עם השכינה. שליח ה' במצרים, ארבעים יום שהה בשמים כמלאך ה' וכו' - נתגדל בביתו של פרעה הרשע הטמא. בבית של תועבה וגילולים. והרי ברצות ה' להכין גואל לעם ישראל לכאורה היה ראוי לסובב בדרך שיתגדל בישיבה מפורסמת ותלמידי חכמים מימינו ומשמאלו, ונביאים מורים לו הדרך בה ילך.
על תמיה זו עומד המהר"ל (ספר גבורות ה' פ' יח) המסביר באריכות את עומק הרעיון ואומר שמלכות שבקדושה תצמח מתוך מלכות שלא בקדושה.
גישה מעין זו מביא המדרש רבא (ריש פ' חקת) זש"ה (איוב יד) מי יתן טהור מטמא לא אחד כגון אברהם מתרח, חזקיה מאחז, יאשיה מאמון, מרדכי משמעי, ישראל מאומות, העוה"ב מעוה"ז. מי עשה כן, מי צוה כן, מי גזר כן, לא יחידו של עולם? תמן תנינן בהרת בכגריס באדם טמא פרחה בכולו טהור. מי עשה כן, מי צוה כן, מי גזר כן, לא יחידו של עולם? תמן תנינן האשה שמתה ולדה במעיה, והושיטה החיה את ידה ונגעה בו, החיה טמאה טומאת ז', והאשה טהורה עד שיצא הולד. המת בבית הבית טהור. יצא מתוכו הרי הוא טמא. מי עשה כן, מי צוה כן, מי גזר כן, לא יחידו של עולם? תמן תנינן העוסקין בפרה מתחלה ועד סוף מטמאין בגדים, היא גופה מטהרת בגדים. אמר הקב"ה, חקה חקקתי גזרה גזרתי, אי אתה רשאי לעבור על גזרתי:
ויתבאר כאן מה היתה התועלת של המלכות שעמדה לפני כחמישים שנה בא"י שיש בה חלקים שהם שלא בקדושה, ואיך מתוכה דוקא צומחת מלכות שבקדושה.
וכן יתבאר התועלת במה שיש בעם ישראל כמה חוגים שומרי תורה, וכן קצת ממעלותיהם ובעיותיהם,
וכן איך אפשר להגיע לבדוק ולתקן כל הקלקולים שנכנסו בתוך כלל ישראל במשך כל הדורות, ולהגיע לידי תיקון, והתעוררות תשובה שמתחיל לצמוח, לא רק אצל אלו שאינן שומרי תורה, אלא גם בתוך חוגים שומרי תורה ומצוות, וכל זה ע"פ המדרש ריש חוקת מי יתן טהור מטמא לא אחד. וביאור "מטמא" יש שני כוונות, אחד מתוך הטמא, שנית מכח הטמא, שיש חלקים שהטמא גופא הוא שמפעיל שהטהור יוצא ממנו.
וכן יתבאר שמלכות שבקדושה כבר נמצא בכח בתוך המלכות הזה שיש בו חלקים שהם שלא בקדושה, רק שצריך להוציאו מן הכח אל הפועל. וכן יתבאר שנחוץ לנו שמירת כל התורה. כל מה שאפשר לקיים אף דברים שבזמן מסויים לא היה באפשרות לקיים. וזה דוקא שיביא לידי צמיחת מלכות שבקדושה.
וכל זה בין בדרך הלכה, בין בדרך היסטורי, ובין ברמזי פסוקים שבתוך ספר בראשית, וכן יתבאר הרבה מתפקידי מלכות שבקדושה שעומדת לצמוח כעת.
וכן יתבאר עונשי הגויים אשר עשו צרות לעם ישראל במשך כל הדורות. ובסופו של תהליך איך יתגלה ע"י כל זה כבוד שמים בעולם וכל אחד יראה שהקב"ה הוא הבורא עולם והוא מנהיג את העולם וממלא את כל העולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 21:25 לינק ישיר 

ייתכן כן

אני לא התייאשתי מהפורום התייאשתי מהמערכת

אי אפשר לעבוד ככה

לתשומת לב הנהלת חדרי חדרים או הייד פארק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 15:52 לינק ישיר 

מזמן הרחתי אותך שאתה רוצה לעשות מפורום הזה גשר לרוטרנט,
מה אני אגיד לך מצאת לך אליבי לחזור בך.....
איזה קשקוש רק בגלל רות....עשית ת'פדיחה....(:
מה שכן...יאמר לזכותך שאתה מנסה לעודד את החבר'ה פה לשתף פעולה,
אולם אין מה לעשות ברגע שאנשים אוהבים רק לקבל זה נראה שרק "המנהלים" כותבים פה....
אני חושב שזה לא רע...גם אם אפשר למנות אותנו על האצבעות...
לפעמים רב האיכות ומעט הכמות.....

עדין אני חושב שהכנסת לעצמך גול עצמי...עם מטרות צריך ללכת עד הסוף,
אף אחד פה לא תורם כדי לקדם את עצמו,
במידה וכן לא היתה בעיה לאף אחד לנטוש ולפתוח פורום משלו,
בסוף אתה זה שהתייאשת הכי מהר מכולנו?!? הייתכן??

תוקן על ידי עדנרן ב- 23/12/2009 15:59:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 15:22 לינק ישיר 

לא לא עוזבים נשארים

תגידו תודה לרות הכול בגללה

רק בגללה נשארים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 11:06 לינק ישיר 

למה לעזוב למה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 10:25 לינק ישיר 

בס"ד

יישר כ"ח גדול ידידי  המשקיף ...

ואכן לדעתי הרבה מסוד הגאולה  טמון  במגילת רות למשכילים ...

ונאמר:

לכל...

זמן ועת...

שא ברכה ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 08:15 לינק ישיר 

חדרי חדרים אם לא תתקנו את המערכת הזאת אנו נצטרך לעזוב ולחפש פורום אחר

תוקן על ידי המשקיף ב- 23/12/2009 15:21:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 01:07 לינק ישיר 

אפשר להעלות אחרי תהליך מייגע ומחזורי של "התחברות"....ובתפילה ופתילה שלא יתכבה הנר
מהמהירות של זריקת האחות מהשרת...

המשקיף - אחלה חידוש יפה יפה...(: תמסור לר' חנניה שְכּוֹיֵחַ גוּדוֹל ((לא במבטא מרוקאי))  חחחחח

תוקן על ידי עדנרן ב- 23/12/2009 01:13:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2009 21:31 לינק ישיר 

המשקיף - יפה מאוד! אתה עוד תעקוף את הרמה שלי!

אני לא מבינה למה יש בעיה להעלות תמונות?

בבקשה:

צריך להעלות את התמונה מהר.... כי אחרי זמן קצר באמת אי אפשר.... קודם תעלה תמונה... אח"כ תכתוב... עד שהם יתקנו את הבעיה.... מקווה שבקרוב....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2009 20:41 לינק ישיר 

רות אני יצרתי את האנימציה התחלתי קצת לשחק עם זה אבל להגיע לרמה שלך כנראה שלא אוכל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > סוד הגאולה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext