בית פורומים בית שמש

משכנות דעת פרק ב' "ההתעללות בילדה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2009 00:28 לינק ישיר 
משכנות דעת פרק ב' "ההתעללות בילדה"

לאחר שכל הרעש והצילצולים לא הועילו השביתה לא צלחה
וועד ההורים קיבל אזהרה ממשרד החינוך והתקפל
הילדה המדוברת הגיעה לכיתה ושם החלו ל"פנק" אותה ולגרום לה להרגיש דחויה
הושיבוה בסוף הכיתה לבד ונותנים לה הרגשה רעה מידי יום
ידיד שלי אמר לי 
 'יש לי ילדה בכיתה הזו ואמרתי לה שתיצור איתה קשר ואף תזמין אותה מידי פעם כי על אף שהוריה אינם חכמים מה צריכה הילדה לסבול ' ע"כ

אכן איש כזה ראוי להערכה ליד כל אותם "צדיקים" יראי אלוקים כביכול 

מה שמענין כאן בכל הסיפור הוא שיש כל שנה איזה ארבעה חמישה משפחות שמחליטות מדעת לעבור את ההשפלה הזו כדי להתקבל לבית יעקב-ביה"ס שמחנך לאהבת ישראל אלק וליראת שמים (אני אכן לא מבין את הטמטום אבל מה לעשות גזענות זו גזענות נקודה) 

חמישה משפחות כל כך קשה לפזר אותם בין כל בתי יעקב שבבית שמש כל בית ספר צריך לקבל עוד ילדה אחת
תראו עד היכן אנו גזעניים והכל כמובן לשם שמים

בכל בית ספר כזה יש כ 70 -130 ילדות במחזור ועוד ילדה אחת בבית ספר ה' ירחם יכול להרוס ח"ו את טוהר מחנינו? 

התירוץ הנבוב שלא רוצים לקבל ח"ו מרמה ב' הוא אחלה תירוץ כך שפנקסי ובצלאל קאהן פשוט מסודרים כשיבאו לשמים הם יוכלו לומר זאת בבית דין של מעלה. ומיד הם יקבלו על כך מקום מכובד במזרח.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 11:37 לינק ישיר 

יש_כבוד. 

אכן כואב מאוד.

אבל בעקבות מכתב הרבנים ראוי שהחכמים ישכילו להבין שלשון הרע בפורומים זו אכן בעיה רצינית. ומי שעיני בראשו מבין זו בעיה בעיקר חרדית, ובשם האנונימיות אנשים שוכחים את אלוקיהם. לכן אל לך למהר ולדבר סרה באיש זה או אחר, בלי סימוכין מהחפץ חיים. 
אני מתכוון בעיקר כלפי ציטוט של שמות אנשים. בנוגע לבית הספר יש לכאורה סיבות טובות לפרסם את העוול.  

תוקן על ידי מוישעאמס ב- 28/12/2009 11:39:29

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > משכנות דעת פרק ב' "ההתעללות בילדה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext