לא מזמן התחלתי קשר אם מישהי או יותר נכון היא יצרה איתי ולאט לאט אנחנו מכירים אחד את השני..
ובאחת הפעמים שאלתי אותה אם היא רוצה לדבר בטלפון יכול להיות שזה היה מוקדם מידי השאלה אבל היא ענתה שהיא לא יודעת.. והמשכנו את הקשר דרך התכתבות באנטרנט.
וגם הבחורה חרדית ואני מתחזק לכיוון החרדי ב"ה והיא יודעת את זה.
ויצא לי לשאול אותה אם היא יכולה לספר לי על עצמה למשל איך היא ניראית.?. והיא ענתה לי שהיא "בחורה עדינה, רגישה, חייכנית, ניראית חמודה ועוד".. זה מה שהיא רשמה..
אז השאלה שלי כזו האם עליי לשאול אותה אם היא רוצה להיפגש או שעדיף לחכות קצת לתגובה ממנה..?
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 30/12/2009 00:13:07
נשלח ב-30/12/2009 00:08
אוקיי תודה בכל אופן על העזרה..
נשלח ב-30/12/2009 00:06
יפה על האומץ
לא אמורות להיות התפתחויות מיוחדות.
תקבעו מקום וזמן ושלום על ישראל.
אני רק חוזר על מה שאמרתי כבר קודם עדיף מקום ציבורי. (לובי זה פתרון טוב. גם ציבורי וגם רשמי)
נשלח ב-29/12/2009 23:57
בקיצור של עניין שאלתי אותה " מה דעתך אולי להיפגש"
והיא ענתה לי בסדר אבל בגלל שהיה מאוחר אז אנחנו נמשיך לדבר מחר
ואני יעדכן אותם אם יהיה התפתחויות..
ומצטער שחפרתי לכם קצת לאלה שהיתעצבנו.. :-)
נשלח ב-29/12/2009 22:39
רב_סרן כתב:
שיואו.. כמה רוע אפשר לבלוע..
תקשיב מה רס"ן אומר: תציע יפה להיפגש כדי לראות מה קורה עם הקשר, תסביר שאין לך עניין למרוח, תיפגש, תיראה שמתאים לך, תרד על ברכיך, תציע נישואין, ואל תשכח להזמין אותנו... סבבה לגמרי..
כל הכבוד!!
נשלח ב-29/12/2009 22:22
דבר ראשון, את דעתי חלקם מכירים - נגד הכרויות אינטרנט עקב העובדה שרוב האנשים לא יודעים כיצד לפעול במסגרת השיטה מה שגורם להמון בעיות כגון המקרה בדיון הזה.
עכשיו,
אני מסכים עם תרי.
קשר אינטרנטי של התכתבויות אולי נראה לך נחמד עכשיו כי - כיף לך לדבר איתה,נושאים משותפים,היא נשמעת חכמה,היא מבינה אותך והיא ממש כמוך רק אישה.
אבל (ואני לא אלאה אתכם בבעיות של תכתובת אינטרנטית וסוג הקשר וכאלה- מדובר באבל פשוט וחותך)
כאנשים שומרי תורה ומצוות כשאנחנו מקיימים קשר בין שני המינים (שלא לצורכי עבודה/משפחה) זה למטרת נישואים.
אם אתה רציני ומחפש להתחתן ולא לבזבז את הזמן שלך על התאהבות ביצור וירטואלי אז תציע לה להפגש.
והיה- וענתה לא, כנראה שהיא לא מחפשת להתחתן ולכן אין לך מה לבזבז את הזמן.
והיה- וענתה כן, תפגשו.
כיוון שמדובר בפגישה של הכרות דרך האינטרנט ולא שידוך (כשהצד המוצע מוכר) אתם יכולים לפעול בשתי דרכים. או לחפש דרך להפוך את זה לרשמי (לגשש אצל מכרים משותפים)
או שתפגשו בלא החלק הרשמי של ההצעה אבל הכללים עדין יהיו תקפים. תפגשו במקום ציבורי (לובי של בית מלון שבדר"כ לא ריק יכול להיות טוב) ולא פארק מבודד (אתה לא יודע מי היא והיא לא יודעת מי אתה).
בכ"א לדעתי לא חכם להחזיק קשר על אינטרנט כי זה מבזבז זמן על דבר לא רציני וגם גורם לכאבי לב וסרטים אחרי זה.
תתפוס רצינות.
נשלח ב-29/12/2009 20:33
לא התיימרתי להציג מצג מציאותי.. רק בשביל לאזן, כי הגרסה שלך הייתה קיצונית וחד צדדית..
שינסה ויראה..
נשלח ב-29/12/2009 19:57
הגרסה שלי הייתה מציאותית יותר, סורי.
נשלח ב-29/12/2009 19:56
שיואו.. כמה רוע אפשר לבלוע..
תקשיב מה רס"ן אומר: תציע יפה להיפגש כדי לראות מה קורה עם הקשר, תסביר שאין לך עניין למרוח, תיפגש, תיראה שמתאים לך, תרד על ברכיך, תציע נישואין, ואל תשכח להזמין אותנו... סבבה לגמרי..
נשלח ב-29/12/2009 17:03
שיואו מתנאל חפרת לגמרי.. תקשיב מה רוחלה אומרת: תגיד שאתה רוצה להיפגש. תיפגשו. תראה אותה. תחטוף את שוק חייך ואז כמה ימים ועובר לך. סבבה?
נשלח ב-29/12/2009 17:00
כמו איזה נושאים לשאול אותה אם אפשר דוגמא...
וגם חשבתי אולי לומר לה מה דעתך על המשך הקשר .?
נשלח ב-29/12/2009 16:50
חסויה22 כתב:
אבקש שלא לסטות מהנושא!
השידוך של רוחל'ה וליטאי...
אחרת אבצע חסימות
ליטאי??????????
נשלח ב-29/12/2009 14:40
היכרות דרך האינטרנט?
האמת זה נשמע לי די מפחיד, איך אפשר לדעת מי נמצא מהצד השני?
מצד שני זה לא מחייב שזה בחורה בעייתית או לא נראית טוב ,יתכן שיש כל מיני סיבות שהיא נתקעת בשידוכים
למה לא לנסות עוד דרך?
לדעתי תנסה להפגש איתה ,אבל קודם תנסה לדעת עליה יותר
נשלח ב-29/12/2009 14:20
מתנאלA כתב:
לתרי-זוזי
אני מעוניין להיפגש איתה והכל...
וגם אנחנו מתכתבים לא הרבה זמן בערך שבועיים...
וגם אם אנחנו נכיר עוד ועוד מה יישאר לפגישה איזה שאלות..
או שיכול להיות שאני טועה..
יפה. מה שאמרתי קודם עדיין נראה לי רלוונטי למקרה שלך.
המגיבים האחרים הצביעו לך על כמה בעיות פוטנציאליות, ומכולם מסקנה זהה:
א. אולי בפגישה היא לא תמצא חן בעיניך - בגלל זה לא רצוי לפתח קשר עמוק מדי בהתכתבות.
ב. אולי היא לא מתייחסת ברצינות לאפשרות של קשר דרך האינטרנט אלא סתם מתכתבת איתך כי זה כיף לה. מצידה היא יכולה להמשיך חודשים אבל לא להתקדם למשהו רציני יותר - גם בגלל האפשרות הזאת רצוי לא להימרח.
יכול להיות שהאפשרויות הנ"ל לא נכונות, ושהיא רק רוצה לקבל קצת יותר פרטים לפני פגישה. כל עוד שזה ברור גם לה וגם לך. אני גם לא חושב ששידוך דרך האינטרנט הוא דבר פסול מעיקרו, הכל לפי האדם והמצב, אבל כיוון שיש לכם אפשרות להיפגש, זה צריך להיות הכיוון.
נשלח ב-29/12/2009 14:20
אבקש שלא לסטות מהנושא! השידוך של רוחל'ה וליטאי... אחרת אבצע חסימות
נשלח ב-29/12/2009 12:13
מתנאלA כתב:
לא מזמן התחלתי קשר אם מישהי או יותר נכון היא יצרה איתי ולאט לאט אנחנו מכירים אחד את השני..
ובאחת הפעמים שאלתי אותה אם היא רוצה לדבר בטלפון יכול להיות שזה היה מוקדם מידי השאלה אבל היא ענתה שהיא לא יודעת.. והמשכנו את הקשר דרך התכתבות באנטרנט.
וגם הבחורה חרדית ואני מתחזק לכיוון החרדי ב"ה והיא יודעת את זה.
ויצא לי לשאול אותה אם היא יכולה לספר לי על עצמה למשל איך היא ניראית.?. והיא ענתה לי שהיא "בחורה עדינה, רגישה, חייכנית, ניראית חמודה ועוד".. זה מה שהיא רשמה..
אז השאלה שלי כזו האם עליי לשאול אותה אם היא רוצה להיפגש או שעדיף לחכות קצת לתגובה ממנה..?
אני לא בעד לשרוף זמן על קשרים וירטואלים, שלרוב מדובר פנטזיה נטולת בסיס, העלולה להתפוצץ בסופו של דבר בפנים. אם היא רצינית היא תפגש איתך ותחליטו מה לעשות הלאה ואם לא, לא הפסדת.. כנראה, היא מעולם לא הייתה רצינית לקשר מבוסס מכל סוג שהוא..
אגב, קח בחשבון שאם לא דיברתם בטלפון יש מצב שמדובר בגבר שעובד עליך - הכל יכול להיות בעולם הוירטואלי!