בית פורומים חרדים חיפה

אבי וייצמן והכסף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2009 01:57 לינק ישיר 
אבי וייצמן והכסף

אבי אינו יכול להפרד מכספו ולכך אינו עוזב את ירוחם, וכן קרית מוצקין, שבהם משמש כיו"ר וכמובן בחיפה - המועצה שלו מבחינה הלכתית = הדבר נוגד את כל התקשירים וזהו דבר פלילי ביותר והגרוע מכול שמזניח את קרית מוצקין וכן את ירוחם וכביכול מתקן את המועצה הדתית בחיפה שפשוט הכסף יעוגל בחשבון ודי למבין.... , וכאשר נשאל למעשה זה מבאר את הפס' "והכסף יענה את הכל" , איפה הוא כב' התורה ,כב' עולם הרבנות והדיינות, שנותנים לשפל זה דרך: ,היועץ המשפטי , שר המשפטים תתעוררו האדם גונב כסף ועושה רק נזקים ודברים פלליים "והקב"ה יצילינו מידם".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 12:25 לינק ישיר 

בחיפה כולם אוהבים את כולם.

אין השמצות!
(ברור שהמשמיצים לא חיפאיים.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 11:21 לינק ישיר 
שלוש מקומות יו"ר

אבי ויצמן מחיפה יו"ר שלוש מועמות דתיות?

חבר מועצת עיריית חיפה, אבי ויצמן, דורש לבטל את משרת יו"ר המועצה הדתית וממשיך לכהן בתפקיד בשלושה ישובים שונים
מאת: טלי ליבמן, 21/12/2006 10:41

נאה דורש נאה מקיים? אבי ויצמן, נציג ש"ס במועצת העיר בחיפה טועןם בלהט כי ישד לבטל את משרת יושב ראש המועצה הדתית ברחבי הארץ. "זה בזבוז", אומר ויצמן, מה שלא מפריע לו לכהן בתפקיד בחיפה, בירוחם ועכשיו גם בקרית מוצקין ולגרף אלפי שקלים בכל ישוב מהתפקיד. ויצמן: "אני חוסך להם כסף. קודמי בתפקיד הרוויח 32,000 ש"ח. אני מרוויח רק 9,000 שקלים. (ורק בקרית מוצקין)... ועוד מהגיגיו של ויצמן: "מספיק מנהלן אחד טוב לכל המועצות הדתיות, זה יחסוך הרבה כסף"... מי אמר אני ולא קיבל?

חבר מועצת עיריית חיפה אבי ויצמן ממשיך לכבוש את הרשויות המקומיות ברחבי הארץ. אחרי שמונה לתפקיד יו"ר המועצה הדתית בירוחם, בנוסף לחיפה, הוא יוסיף לחשבון הבנק שלו עוד תשעת אלפים שקלים והפעם מקרית מוצקין.

ויצמן מסביר לכתבתנו טלי ליבמן כי הוא חוסך דווקא כסף לציבור ולדעתו צריך לבטל את כל המועצות הדתיות "מספיק מנהלן אחד טוב, זה יחסוך הרבה כסף", הוא מעיד על עצמו, מה שלא מפריע לו להמשיך ולצבור כסף מהתפקיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 08:54 לינק ישיר 
לא בחיפה

בחיפה לא משמיצים אף אחד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > אבי וייצמן והכסף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext