אני חברה כבר המון זמן בפורום, ואני רוצה לספר לכם סיפור אמיתי שקורה לי.
נכון הוא לא להאמין אבל זה אמיתי. מאוד מאוד מאוד אמיתי.
לפני כחודש התארסתי עם בחור משכמו ומעלה. באמת בחור מישיבה מאוד טובה וגם הוא עצמו בל מידות טובות ובחור די ירא שמים. אני מתכוונת שהוא לא צולניק אבל הוא בהחלט ירא שמים.
הכרנו בצורה הרגילה של שידוך. כמו כולם כמה פגישות והנה אנחנו מאורסים.
עוד בזמן הפגישות הוא סיפר לי שיש לו אח גם בחור ישיבה אבל קצת יותר מודרני ממנו. רואה סרטים בתדירות גבוהה ועוד... שמעתי ובאמת לא ייחסתי לזה חשיבות כאילו שמעתי סתם סיפור על קרוב משפחה של החתן המיועד.
כמו ש/אמרתי אנו מאורסים כבר כחודש ובשבועיים האחרונים קרוה משהו מוזר, מפחיד ובהחלט לט נעים.
אומר את זה במשפט קצר: אח של החתן שלי מנסה להתחיל איתי.
קרה כשהגעתי אליהם הביתה בסתם יום של חול והחתן שלי היה אמור לצאת לכחצי שעה מהבית. אז אני נשארתי בבית. כמובן שבבית הייתה אימא שלו ואח שלו. אימא שלו הייתה במטבח ואני ואח שלו ישבנו בסלון (אני מחכה לחתן) ואז הוא מתחיל לשאול אותי שאלות שדעתי לא מותירות מקום לספק.
תגידי, מה את חושבת עלי? אם לא היית מתארסת עם אח שלי את חושבת שהיה יכול להיות בנינו משהו?
אני קצת חייכתי בהתחלה, כי זה היה נראה לי כמו בדיחה. ואמרתי לו שאם לסבתא היה גלגלים.
אני מאורסת לאחיך ואני מאוד שמחה ואשמח מאוד שגם אתה תמצא את בת זוגתך.
אז הוא אומר לי, אבל בכל זאת. תדעי שיש בך משהו מיוחד. משהו שקשה היום למצוא. עדינות וחן. זה דבר שאני מאוד מחפש.
אני הסמקתי, אמרתי תודה ושוב איחלתי לו הצלחה במציאת הזיווג.
אז בדיוק אימא שלו נכנסה והוא כזה מסתכל לי ואומר לאימא שלו שהוא צריך לצאת ולי הוא זורק חצי בחיוך חצי ברצינות. "אם פעם אח שלי ישעמם אותך, תמיד תדעי..."
אימא שלו צחקה כנראה כי היא לשמה את הדברים הקודמים. אבל אותי זה הביך מאוד.
אפשר לומר שדי שכחתי מהעניין ואז יום אחד הוא מגיע ם אח שלו אלינו הביתה עם הרכב שלהם בכדי להיפגש איתי.
אח שלו נשאר ברכב כדי להקפיץ אותנו לאיזה מקום והחתן לה הביתה. אני הייתי באמצע להתכונן והוא אמר שהוא יישב בינתיים ללמוד קצת גמרא עם אבא שלי (הם אוהבים מאוד ללמוד ביחד)
לפתע אימא שלי אומרת לאבא שלי שצריך ממש עכשיו להקפיץ את אחותי מחברה שלה.
אב שלי אומר אני באמצע ללמוד אולי שאני אלך. מפה לפה לא רציתי ללכת ברגל והחתן אומר למה שלא תיסעי עם אח שלי ומיד אח"כ תחזירי ונצא כמו שתיכננו.
אני הסתכלתי על החתן שלי קצת בתימהון מה אני אסע עם אח שלך לבד? אז אבא שלי אומר למה לא. זה ממש קרוב כמה דקות ותחזרו.
אני הרגשתי במבוכה. לא היה נעים לי להגיד מה אני חושבת. בלית ברירה ירדתי למטה ואח שלו ראוה אותי ושאול איפה החתן. סיפרתי לו בקצרה מה קרה והוא אמר בכיף למה לא.
בנסיה הרגשתי ממש לא נים והוא מתחיל לשאול אותי. תגידי חשבת על מה שאמרת לך שבוע שעבר (ל מה ש/הוא דיבר איתי אם אנחנו מתאימים או לא) ואני ככה הסתכלתי אליו ולא עניתי. ואז הוא שאל שוב הרגשתי מזה לא נים ואני אומרת לו. נו באמת זה לא רציני אתה יודע שזה לא לעניין.
משם השיחה עוד הדרדרה, אני מעדיפה לא לפרט את הכל. הגענו בסופו של דבר ולקחנו את אחותי. יצאנו אני והחתן שלי לפגישה אבל אני בתוכי מבולבלת נורא. אני יודת שלא הייתי צריכה לנסו איתו אבל בכל זאת. אני לא יודעת מה לעשות. עוד חודשיים החתונה ואני אבודה לגמרי.
ברור שאח שלו ממשיך להציק לי בכל פעם שאני מגיעה אליהם. הוא מנסה תמיד לשבת לידי ולצחוק איתי וה' ירחם אני לא יודעת לאן זה יוביל.
יש לציין שהחתן שלי ממש תמים והוא לא שם לב לכולם. גם אימא שלו ואבא שלו לא שמים לב.
אני מפחדת לספר לחתן שלי שהוא יחשוב שאני אשמה בהכל ומנסה להפיל את זה עליו. אני מאוד אוהבת את החתן שלי ואני לא רוצה שיקרה משהו לא טוב לקשר בנינו. מההורים שלו אני עוד יותר מפחדת להגיד להם שהבן שלהם מדבר כאלו דברים כאילו אני הכלה החדשה מאשימה אותו.
אני ממש בלחץ אטומי. אנא אנא הבו לי עיצה.
אני ממש עם דמות בעיניים.
פליז.
נשלח ב-22/7/2012 23:48
שיר852 כתב:
אני גם חושבת שזו בדיה שנוצרה בשביל לשמור על רמת מתח נאותה בפורום.
שזה גם חשוב..:)
נשלח ב-22/7/2012 23:30
אני גם חושבת שזו בדיה שנוצרה בשביל לשמור על רמת מתח נאותה בפורום.
נשלח ב-22/7/2012 16:59
נשמע כמו סיפורמילדים מספרים על עצמם
נשלח ב-22/7/2012 04:43
שיר852 כתב:
ה ק פ צ ה
שאפו על הקפצת האשכול , זה נשמע אמיתי לחלוטין מעניין מה קורה אחרי שנה וחצי של הזוג
נשלח ב-22/7/2012 04:24
ה ק פ צ ה
נשלח ב-1/2/2010 00:33
טיע כתב:
בס"ד סוף טוב הכל טוב... (עכשיו יבואו חרדי ונאות ויצטטו אותי...)
סתם
נשלח ב-25/1/2010 21:31
המון מזלטוב. שיהיה בנין עדי עד!!!!!
נשלח ב-25/1/2010 15:28
בס"ד סוף טוב הכל טוב... (עכשיו יבואו חרדי ונאות ויצטטו אותי...)
נשלח ב-24/1/2010 22:13
תודה על העידכון, וברכות רבות על הבשורות הטובות . שיהיה במזל טוב, ותזכו לבנין עדי עד באושר ובשמחה
נשלח ב-24/1/2010 19:33
שלום
אתם יכולים לא להאמין לי, זו בחירתכם. הסיפור הוא אמיתי. ואני רוצה לבשר לכם על סופו הטוב. פניתי לרבנית שלי שהיא פנתה לאימא של הבחור. בטוב טעם ודעת וכמובן עם סיעתא מהשמים היא הצליחה להסביר לאימא את מה שקורה בלי לעורר את חמתה.
האימא קיימה שיחת הבהרה מאוד רצינית עם הבן שלה ונכון לעכשיו הכל בא על מקומו בשלום. כמו כן האימא גם שוחחה עימי וציינה במפורש שאם הדברים חוזרים שאבוא ואספר לה.
והכי חשוב שהחתן שלי לא ידע מכל מה שקרה שזה הדבר שהכי חשוב לי. אני ממשיכה לספור את הימים עד לחתונה.
תודה רבה לאסיק על הניק, ולכם על ההקשבה.
נשלח ב-17/1/2010 03:28
נאות
מספיק!
חחחחחחח
נשלח ב-15/1/2010 14:25
היי חרדי,חחחח רק אחרי ששלחתי שמתי לב שגמת שלחת....