בית פורומים החרדים והאינטרנט

גילוי האמת לזיופי החרדים-אלישיב אסור להכנס לכנסת!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2010 00:05 לינק ישיר 

שי אתה לגמרי לא ברור או שאני לא מבין אותך .. הרב מבריסק לא אסר את הבחירות הגאון מטשיבין גם לא ..הקדוש מבעלז רבי אהרן זצל לא אסר ועוד ועד כולם הוטעו? כולם טועים? רק אתה לא ? אגב למה הלכת לגור בהתנחלות עמנואל?????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 00:19 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ד יד אייר התש"ע
אמת יש רק אחת ואני לא גר בעמנואל ידידי הנכבד מה לעשות מי שבוחר ומתחבר עם רשעים דעתו משוחדת
ואף גדול אמיתי לא אמר מעולם לבחור בכנסת הארורה הזאת כולל מרן בעל החפץ חיים זצ"ל שפסק בצורה חד משמעית שאפילו במחיר שיסגרו הישיבות אסור להתחבר עם רשעים !! בניגוד גמור למה שאתה שומע הרב מבריסק בודאי מעולם לא בחר ולא השתתף בבחירות הטמאות ואסר אפילו לראות את פניו של בן גוריון שר"י  ודי למבין !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 04:27 לינק ישיר 

אוי אוי אוי אתה עונה הכל רק מה על מה שלא שאלתי .. הבריסקער רוב לא התנגד ואתה יודע את זה אמת שלא הצביע   הגאון מטשעבין אמר להצביע וגם זה אתה יודע והקדוש מבעלז ציוה  לחסידיו להצביע ואת זה אתה גם יודע ..החפץ חיים זצ:ל לא קשור לפה בזמנו לא היה הכנסת .. כך שאני לא יודע באמת איך הוא היה פוסק .. ואתה הופך את הרבנים הנ":ל אמנם ברמז כאילו לא ידעו את האיסור התחברות עם רשעים רוב רובם של גדולי ישראל לא חשבו לאסור את הבחירות .ובענין האיסור להסתכל בפני אדם רשע (אם בכלל זה איסור מצד הדין דבר שכלל לא ברור )גם החזון איש ידע את זה אבל בכל אופן זה לא קשור כלל לענינינו ..   מעניין מדוע בחרת לשקר דוקא בעמנואל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 04:38 לינק ישיר 

נראה שבעיניך הגדולים האמיתיים הם רק אלו שנוח לך איתם והם תואמים את דעותך וכל הרבנים הנ"ל לא היו גדולים אמיתיים ... הויכוח כנראה לא ייסתיים הקיצונייים תמיד יקצינו כאוות נפשם גם על חשבון זלזול גדולי ישראל אמייתיים ואת כל ההכפשות כבר שמעתי לא רק פעם אחת ולכן אבקשך אל תגיב לי כי אני לא מתכוון להכנס לזה במילא לא תשכנע אותי ואני לא אותך ויכווח מיותר .. שא ברכה רק הזהר בלשונך (גם זה כתוב בחפץ חיים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 14:17 לינק ישיר 

הרותם את מי באת לרתום את עצמך או את אחרים?

לגבי הרב מבריסק ידוע לי שהתנגד נמרצות לבחירות, וזייפו מכתב בשמו שהורה כביכול להצביע.

ראה איזה פלא איננו שייכים לא לסאטמר ולא לנטו"ק, ולא לאף אחד, גם לא לש"ס ולא לאגודה.

ומורים על פי דעת תורה נקייה לא להצביע לאף אדם.כי זה האמת, והמצב הזה רק יכה בנו אם נצביע יחריב את ארצינו הק'.
אולם אתה ניתלה באילנות גבוהים כגון הרב מבעלז וטישבענר ועוד ועוד, אולם אין ראיה כי רוב גדולי ישראל הורו לא להצביע להם, כולל למפלגות חרדיות.
ואנו אומרים דעתנו ,מציאות בשטח.

וייתכן שהמצב כיום שונה בהחלט, כי אם הורו אז "כן להצביע" בגלל שרצו להציל כמה שיכולו.
אולם כיום, לא יעזור בזה כלום,
והנציגים החרדיים רק החריבו הכל בשם התורה ועשו חילול ה' במימדי ענק.
כפי שכבר התרענו והראנו לכול העולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 16:59 לינק ישיר 

יש לך נושא מעניין אחר שיכול לרתק אותי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 17:13 לינק ישיר 

לרתק או לעורר
מטרתנו לא באה להכפיש אף אחד אלא לגלות דעת תורה נקייה ללא שום פקפוק

הנושא של לא להצביע כן להצביע לא השאלה

אלא איך עובדים את ה' באמת
ומכאן הכל מתחיל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 07:17 לינק ישיר 

בס"ד יום ה טו אייר התש"ע
גרתי בעבר בעמנואל ואני צריך לעדכן את הפרטים איני משקר חלילה וחס בודאי שאין כאן שום הצלה ותראה האם השתנה משהו 62 שנה במה הועילו את מפלגות "חרדיות" ו"דתיות"  איך העיזו להרים את ידם ולתת תמיכה להסכם הדמים הארור "אוסלו" ולמכור את ארץ ישראל לאויב תמורת נזיד עדשים "ואת ארצי חילקו ועל ירושלם ידו גורל"
וכבר אמר בעל הסולם זצ"ל "שאין ספק שאלו ימכרו עצמאות ישראל בשביל האגוהיזם שלהם ואין צריך לומר על החזרת ירושלים" והדברים הללו מקבלים משנה תוקף היום כאשר מדברים בריש גלי על תכנית חלוקת ירושלים
ויש חרבן גדול מאד בכל מישור הן גשמי והן רוחני ומגודל צערי לא אוכל להאריך !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 07:23 לינק ישיר 

בס"ד
לידיעת הגולשים עדכנתי את הפרטים בכרטיס האישי כולל  עיר מגורים כי איני גר יותר בעמנואל
ואכן ראוי להיות נקיים מה' ומישראל ולהסיר חשד מרבים .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > גילוי האמת לזיופי החרדים-אלישיב אסור להכנס לכנסת!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.