בית פורומים הנה ימים באים

דיעה - על חדרי חרדים !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/12/2009 15:28 לינק ישיר 
דיעה - על חדרי חרדים !!

ראיתם את הכתבה הזו

עורך האתר החרדי המוביל: חילוני, רווק ותומך במצעד הגאווה
ציוני, מזלזל ברבנים, מתעמת עם עסקנים, שוחט פרות קדושות ופליט הריאליטי "קחי אותי שרון". גיא כהן, הבעלים והעורך הראשי של האתר החרדי המשפיע במגזר, "בחדרי חרדים", לא מתרגש מהפגנות השבת ולא רואה סתירה בכך שבבעלותו גם אתר לחילופי זוגות
קצת קשה לאתר את משרדי חברת "גלובל נטוורקס". זאת, על אף שהם ממוקמים ברחוב המסגר בתל אביב, רחוב מרכזי וסואן לכל הדעות, שפיח ורעש מוסכים הם עבורו מה שעלי שלכת וערמונים צלויים הם עבור השאנז אליזה וכו...

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/004/260.html

תעיינו טוב בכתבה הזו תקראו אותה ואז תקראו את דבריי

זה מעניין את הסבתא שלי מה בדיוק עושה המנהל של בחדרי חדרים זה חייו האישיים ואין לי שום עניין להיכנס לחדרי ביתו ולעסקיו

תגידו כאשר מישהו קונה דומיין מחברת אינטרנט הוא בדק להם בציציות איזה עסקים יש להם ואולי יש להם גם מפעל לחזיר

נכון שלא כי זה לא מעניין אותי בכלל

אותו הדבר גם כאן אני קיבלתי מחדרי חדרים פורום דהיינו דומיין

מה עושה בעל האתר לא מענייני

מה קורה בשאר הפורומים כאן לא מעניין אותי ולא אכפת לי בכלל

אז אל תעשו מזבוב פיל

וגם לאנשים המכפישים את בעל האתר הזה יש להם עניין דוקא למה הם עושים זאת יש להם מטרה להפיל אותו כדי שהם יוכלו לעשות יותר כסף

וכל הרבנים כבודם במקומם אבל כל האיסורים שיצאו זה עכשיו על האינטרנט זה סך הכול כמה עסקנים שנפלו על הרבנים

כדי שהם יוכלו להרוויח יותר כסף במכירת העיתונים שלהם ושאף אחד לא יספר לכם משהו אחר

הרבנים האלו הפסק שלהם שווה כלום

שום בית דין לא פוסק בלי שני הצדדים

וכיצד פסקו ללא שמיעת שני הצדדים

ודי לחכימה ברמיזה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2010 14:35 לינק ישיר 

יישר כוח לכולכם עניתם יותר טוב ממני

ולסיכום אומר

דיין שלא שומע שני צדדים לא יכול לפסוק

לכן הפסק הזה הוא מבחינתי לא קיים

לא שמעו כאן את שני הצדדים אלא רק צד אחד שיש לו אינטרס כספי מובהק

מי שרוצה יקבל ומי שלא גם יקבל כי זו האמת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2010 13:31 לינק ישיר 

בלתי אפשרי בימינו לאסור על האינטרנט באופן גורף. גם אם אין בבית יש במקומות עבודה או אצל חברים וכו'. לדעתי גם האתרים שנסגרו (מסיבות לא מוצדקות) לאט לאט יחזרו לפעול מכל מיני סיבות, גם מהסיבה הכלכלית. ואם לא הם, יקומו אתרים חרדים אחרים, אם לא היום אז מחר, ואם לא מחר אז בעוד חודש חודשיים כשעניין הפסק נגד האתרים יהיה ישן ויפסיק להיות שיחת היום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2010 11:17 לינק ישיר 

ענית יפה
אם מסתכלים על העולם אין כמעט דבר בטוח .
לעניות דעתי אדם חרדי שלא נחשף לעולם קשה לו להתמודד עם סכנות  כמו אינטרנט וכדומה
כמו שיכול להתמודד בעל תשובה שמכיר את השטויות של יצר הרע הוא יודע שבשטויות האלו אין כלום
יש בחור חרדי אצלי בעבודה שהתקלקל מתמונה לא צנועה , אז מה עכשיו נאסור שימוש במחשב לכולם?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2010 09:56 לינק ישיר 

בס"ד

לתגובתך  ידידי  המשקיף

אני יתן לגולשים כאן לענות לך אתה לא מדבר עניינית אתה רוצה לתקוף אישית במקום להגיב בצורה עניינית

נאמר:

אמרו  חז"ל:

על  אדם  הרוצה  ללמוד  תורה  לשמה  בבית  המדרש:

אם  תוכו  כברו  יבוא  וילמד ....

ואם  לאו  אז  לא  יבוא ...

כאן  המצב  דומה  ואסביר:

רוב  בני  העולם  חוטאים  בעינהם אחרי  ראייתם  ואוזניהם  אחרי  שמיעתם וכו'...

ובכדי  להימנע  מכך  האדם  עצמו  צריך  להגיע  לבחירה  מה  באמת  רצונו  ומה  הוא  מוכן  להקריב  למען  קידוש  ה'

וכו'...  וההחלטה  בידו ....  שנאמר:  ובחרת  בטוב  או  ברע...  ובחרת  בחיים ...   

לגבי  האינטרנט  שהוא  בדומה  לעבודת  עגל  הזהב  אם  החיים של  האדם  רק  בסביבתו של  האינטרנט  ושולטים  על  הכל  דרך  האינטרנט  ומסקפים  את  תאוותם  דרך  האינטרנט ושוכחים  שיש  מי  שמשגיח  גם  מה  קורה  במחשבות  האדם  .....

אבל  אם  האדם  יודע  את  הגבולות  באינטרנט ופונה  למעיינות  מים  חיים  ולא  לאתרים  שהם  מים  עכורים  ונזהר  בעיניו  ובאזניו  יקח  את  טרפו  ( תלמוד  וחידוש  תורה בכדי  לקיים) וימשיך  בחייו  ע"פ רצונו  של  מי  שאמר  והיה  העולם ...

ההבדל  בין  האינטרנט  והטלויזיה  גדול כי  באינטרנט  יש  לך בחירה  לראות  ולהשתתף  ולהגיב  ובטלויזיה  אתה  נאלץ  לצפות  במה  שמשדרים  בלי  שתוכל  להביע  דעתך  בהשתתפות אם טוב  ואם  רע ...

ולסיכום :

למדנו  ממשה  רבינו  ע"ה  בזמן  שחטא  העם  בעגל  הזהב  אז  משה רבינו  ע"ה  התיך את  עגל  הזהב  והשליכו  לעפר  כדי  שהעם  יראה  שפלותו  ואח"כ  שטף  את  חלקי  העגל  במים  ונתן  לעם  לשתות  ממנו  להבין  שהוא  בשליטתם  ולא  הם  בשליטתו  

כלומר,  כוחו  וחשיבותו  של  עגל  הזהב  לאליל  בא  בזכות  רצונו  של  העם  לעשותו  כאליל  עליהם  וברצונם  גם  יכולים  להסירו  מלהיות  עוד  אליל  שלהם  

כך  גם  האינטרנט  בידי  האדם  אם  הרוב  ישתף  פעולה  מאחרי  המסך  והמקלדת אז  דברים  יקרו  מאחרי  הקלעים  ואם  להיפך  העם  יכליט  לשתף  פעולה  בצורה  פיזית  אז  לאינטרנט  ולמחשב  לא  תהיה  חשיבות  כפי  שיהיה  לו  חשיבות  שהרוב  יושב  מאחרי  מסך  ומקלדת  ....

וכמו  בחיים  הגשמיים  גם  עולם  האינרנט  זה  עולם  וירטואלי  שהוא  צד  את  מחשבותינו  תוך  כדי  צפייה  והאזנה  באתרים  הנצפים  ומנגד  יש  לנו  בחירה  באיזה  אתר לבחור ולהיות  חלק  ממנו  בצפייה  האזנה  או  השתתפות  וכו'.. מתוך  עולם  האינטרנט  הגדול  כמו  בעולם  הגדול  בו  אנו  חיים  ובוחרים  את  המקומות  המתאימים  לנו  ולבחירתינו ...

ומכאן  שכל  אחד  יעשה  את  החושבים  שלו  לבחור  בדרכו  ואם  הוא  מספיק  חזק  להיות  שותף במה  שהוא  בוחר

וכו'...

ולסיכום  אומר: 

גם  בבתי  המדרש  וגם  בבתי  כנסיות  וכו'... יש  נסיונות  ומלכודות  כמו  באתרי  אינטרנט  וכמו  בחיי  היום  יום  בעולמינו  הגדול  וכן  בכדי  להיות  מוכנים  לאתגרים  שניצבים  בחיים  בין  בעולם  הגשמי  ובין  בעולם  הרוחני צריך  ללמוד  תורה   ולקיימה ולהתחזק  באמונה  בבורא  עולם שהוא  נמצא  ומשגיח  על כל  אחד  ואחד  בבריאה  ובכדי  להבין  זאת ...

ומה  יעודו  של  כל  אדם...

אמר  שלמה  המלך  ע"ה ...

משלי  א'...

ב לָדַעַת חָכְמָה וּמוּסָר לְהָבִין אִמְרֵי בִינָה. ג לָקַחַת מוּסַר הַשְׂכֵּל צֶדֶק וּמִשְׁפָּט וּמֵשָׁרִים. ד לָתֵת לִפְתָאיִם עָרְמָה לְנַעַר דַּעַת וּמְזִמָּה. ה יִשְׁמַע חָכָם וְיוֹסֶף לֶקַח וְנָבוֹן תַּחְבֻּלוֹת יִקְנֶה. ו לְהָבִין מָשָׁל וּמְלִיצָה דִּבְרֵי חֲכָמִים וְחִידֹתָם. ז יִרְאַת יְהוָה רֵאשִׁית דָּעַת

חָכְמָה וּמוּסָר אֱוִילִים בָּזוּ.

ח שְׁמַע בְּנִי מוּסַר אָבִיךָ וְאַל-תִּטֹּשׁ תּוֹרַת אִמֶּךָ. ט כִּי לִוְיַת חֵן הֵם לְרֹאשֶׁךָ וַעֲנָקִים לְגַרְגְּרֹתֶךָ.

ועוד  נאמר:

קהלת  א'...

ז כָּל-הַנְּחָלִים הֹלְכִים אֶל-הַיָּם וְהַיָּם אֵינֶנּוּ מָלֵא אֶל-מְקוֹם שֶׁהַנְּחָלִים הֹלְכִים שָׁם הֵם שָׁבִים לָלָכֶת. ח כָּל-הַדְּבָרִים יְגֵעִים לֹא-יוּכַל אִישׁ לְדַבֵּר

לֹא-תִשְׂבַּע עַיִן לִרְאוֹת,

וְלֹא-תִמָּלֵא אֹזֶן מִשְּׁמֹעַ
.

ט מַה-שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה

וְאֵין כָּל-חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. י יֵשׁ דָּבָר שֶׁיֹּאמַר רְאֵה-זֶה חָדָשׁ ..

הוּא כְּבָר הָיָה לְעֹלָמִים אֲשֶׁר הָיָה מִלְּפָנֵנוּ.

יא אֵין זִכְרוֹן לָרִאשֹׁנִים וְגַם לָאַחֲרֹנִים שֶׁיִּהְיוּ לֹא-יִהְיֶה לָהֶם זִכָּרוֹן עִם שֶׁיִּהְיוּ לָאַחֲרֹנָה.

והמשכלים  יזהירו ...

כן  יהי  רצון ....

כי  ביחד  אנו  כ"ח ....

ובפירוד  אין  לנו  מנוח....

שנאמר:

והיונה  לא  מצאה  מנוח  לכף  רגלה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2010 09:36 לינק ישיר 

עברתי את ההתכתשות המילולית בין המשקיף למרדכי. המשקיף רואים שאת האשכול פתחת כשהיית נסער. זה הרושם שאני קבלתי. קודם כל אדגיש שאינני שייכת לזרם החרדי. אבל קצת צרמה לי ההתבטאות "שהפסק שלהם  שוה כלום" בכל זאת חתמו על זה בכירי הרבנים האשכנזים. שוב, אני מדגישה, הם לא הרבנים שמדברים אלי, אבל כל זאת. כלנו יודעים שהפסק בעניין האינטרנט נגוע באינטרסים של עסקנים ומקורבים לעתונות החרדית. וכלנו יודעים שרבנים ברמות אלו לא מכירים את האינטרנט באופן אישי ופסק זה נבע רק מלחישות אינטרסנטים על אוזניהם.

כל התכתובת המאוד טעונה עם מרדכיmor לא מוסיפה כבוד לאף אחד. אני מציע לסיים את העניין אולי בחיוך ואולי תחשוב בכל זאת לחזור בך מדבריך בעניין הפסק שלא שווה כלום, אפילו רק כדי שלא יהיה עליך "קפידא" כמו שאמר הרב אריה דרעי שבעיותיו נבעו מקפידא של הרב שך.

לשיקולך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2010 07:16 לינק ישיר 

אני יתן לגולשים כאן לענות לך אתה לא מדבר עניינית אתה רוצה לתקוף אישית במקום להגיב בצורה עניינית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 14:20 לינק ישיר 

אתה לא בדרן,  אבל גם חמקמק כמו צלופח, שגם זה קצת מצחיק.

קודם כל לא דנים כעת בי אלא  בך,   ועל הפורום הזה.

ועדיין לא ענית לי מה אמר לך רבך - רבנו דויד.

ואם זה מעניין אותך - אז הרב שלי מתיר לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 14:15 לינק ישיר 

אתה בדרן כאשר זה לא מתאים לך אז אותה אישיות תורנית התקלקלה

נ.ב.

אז למה יש לך אינטרנט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 14:09 לינק ישיר 

15.  "שיחת חולין" של תלמיד חכם
מילה בסלע  |  02/01/2010 21:20:51
הרב אמסלם ידוע כאישיות רבנית חשובה, ומשום כך מצערת מאוד העובדה שהוא משמיע ברבים, פעם אחר פעם, דעות והשקפות מוזרות, המלוות לא אחת בעובדות חסרות בסיס. מעולם לא שמענו שמאן דהוא פנה למרן הגר"ע יוסף על מנת שיחתום על מכתב הרבנים. יתירה מזאת, הרב לא פרסם כלל ברבים את דעתו בנושא זה, גם לא לכבוד הרב אמסלם, ומשום כך אין להסיק דבר משתיקתו. כל אמירה אחרת מצידו של הרב אמסלם היא שיקרית לחלוטין ואין לסמוך עליה.
יחד עם זאת, דברי הרב אמסלם קשים כ"חומץ לשיניים וכעשן לעיניים". מאוד משונה שאיש תורני אשר התחנך בישיבות וכיהן במשרות תורניות, פוסל ומבטל במחי יד את דעתם של רבנים וגדולי תורה רבים ועצומים ממנו, ואינו אמון על דברי חז"ל "אלו ואלו דברי אלוקים חיים". כנראה שהעסקנות הפוליטית ערערה מעט את השקפותיו של הרב אמסלם, ואכן יש להצטער על כך, אולם מכאן ואילך יפה לו השתיקה בעניינים שאינם שייכים לעסקנים אלא לגדולי הדור. והוא רחום יכפר עוון.

אם הרבנים הללו גדולים מהרב אמסלם - קל וחומר שממך הם בוודאי ובוודאי יותר גדולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 13:56 לינק ישיר 

למה אתה מכניס עפר לפיו של רבך - רבי  דויד  ?

בא תשמע מה יש לו להגיד,  ותספר גם לנו.

מכל מקום אצלך כבר אין מקום לעפר בפה - שמה כבר מלא חצץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 13:52 לינק ישיר 

עפר לפיך בוא נראה אם אני מתדרדר כמו שאתה אומר אולי גם הרב אמסלם מתדרדר

"מה זה זו הצביעות הזו? מה זה המשחק הזה?"• ראיון מרתק

ח"כ הרב חיים אמסלם, העניק ראיון לרשת ב' על איסור האינטרנט: "הרבנים הספרדים לא חתמו כי הם מעדיפים לקדש את הכלי הזה" • "מתוך כל הרשימה היו רק 2 רבנים ספרדים, והם הוטעו" • "העיתונים שנלחמים - מחזיקים אתרים"

יוסי כץ, בחדרי חרדים
תאריך: 02/01/2010 17:59:00

הטלטלה שעברה בשבועות האחרונים, על שוק האינטרנט החרדי, לא נעלמה מעורכי החדשות באתרים הכללים. הידיעות על הרגלי הגלישה של המגזר החרדי סוקרו בהרחבה, וטורי דעות נכתבו על הטוב והשלילי ברחבי הרשת.

רשת ב', הקדישה תוכנית מיוחדת לאיסור הרבנים על אתרי האינטרנט החרדים. ביום חמישי בשעה 22:00, העלה מגיש התוכנית את הרב חיים אמסלם, הידוע כאיש הלכה בעל דעה מקורית, לדון איתו על איסור הרבנים על גלישה ברשת.

התשובות אותם סיפק אמסלם, יש בהם בכדי ללמד לא מעט, על הלך הרוח בציבור החרדי.

מראיין: אני מודה לך שהסכמת לעלות לשידור בנושא רגיש זה. אני יודע שאתה איש אמת. רצינו לשמוע דברים של כנות. בעניין המכתב שפרסמו הרבנים על איסור גלישה באינטרנט, לא מצאתי שמות של רבנים ספרדיים על המכתב - כמו, למשל, את שמו של הרב עובדיה יוסף. זה מיקרי?

הרב אמסלם: "קובעי ההשקפה וההלכה מבחינתי הוא מרן הרב עובדיה והרב מאיר מזוז. הם לא חתמו ולא הצטרפו. ולא מעניין אותי לדעת מה רבנים אחרים אמרו. פנו אליהם והם לא חתמו".

• למה הם לא חתמו?

"אתה רוצה רשימה של ישיבות שיש להם אתרי אינטרנט שמפיצים דרכו תורה? נדמה לי שגם לישיבת פוניבז' יש אתר כזה. חסר מערכות קודש שיש להם אתר כזה? אז מה זו הצביעות הזו? מה המשחק הזה?

"נכון שהאינטרנט הוא דבר רע, מזיק ומקלקל, ובכל זאת ראו גדולי הרבנים שלנו, הספרדיים, והבינו שאפשר להשתמש בכלי הזה בתור אחד שיכול לקרב במקום לרחק. עיקר המלחמה היא לאו דווקא על האתרים של הישיבות והמוסדות אלא על חופש הדיבור שנחשף בעקבות האינטרנט באתר כמו בחדרי חרדים וכד'".

• הרב אמסלם, מדובר על אתרים שהואשמו בכך שהם מפיצים לשון הרע?

"אם יש איסור לשון הרע באתרים אלו צריכים לקרוא את מנהלי האתרים ולומר להם: רבותי תדעו לכם שלשון הרע הוא איסור חמור, אם יש פירצה צריך לפתור אותה, אם יש קלקול צריך לתקנו.

"מה לעשות? הכלי הזה קיים ומי שהוא קיים צריך להתמודד איתו, מה גם שכפי שאני מתרשם למרות האיסור האתרים ממשיכים כדאשתקד".

• אז בשביל מה לפרסם מכתב זה? בשביל החזות? להגיד שעושים, כשבפועל קורה ההיפך?

"העיתונים שפרסו את המכתבים הם עצמם מחזיקי אתר ומתרצים תירוצי זבל: זה באנגלית וכד'. על מי הם עובדים כאן?".

• האם יש קשר לכך שהעיתונים שהוציאו את גילוי הדעת הם אותם העיתונים שמתעלמים מהרבנים הספרדדים?

"כשראיתי את גילוי הדעת ראיתי מתוך שלל הרשימה הנכבדה היו בצד שמאלה בקטן קטן שמות של שני רבנים ספרדיים.

"אני מתפלא על הרבנים החותמים. אם היו פונים אלי ומבקשים לחתום דבר ראשון הייתי שואל: האם מורי ורבי מסכים וחתם גם הוא. מרן עובדיה מקובל על כולנו. לדעתי כנראה הטעו אותם".

להאזנה

http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=14460&cat_id=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 13:26 לינק ישיר 

משקיף,  אתה מידרדר  יפה :

"........הרבנים האלו הפסק שלהם שווה כלום"

בעינייך  כמה רבנים חשובים - הפסק שלהם לא שווה כלום ?

מה עם רבי דויד -  הוא מתיר לך אינטרנט ,  פורום וכ"ו  ?

למה לא תשאל  אותו פעם אם זה מותר לך ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 13:24 לינק ישיר 

היוצא מטהור - טהור

היוצא מטמא - טמא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2009 21:19 לינק ישיר 

אני כבר מתחיל ליהנות מהודעותיך אשריך צדיק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2009 18:46 לינק ישיר 

בס"ד

ועל זה   ידידי  המשקיף   היקר  ...

נאמר  בלי  רמז ...

אל  תתייאש  מהפורענות =  כי  זה  חבלי  לידת  הגאולה  ב"ה  ומנסים  לחבל  בכל  קשר  שמקרב  את  העם

לבורא יתברך  ותורתו ....  רחמנא  ליצלן

ולדעתי  העסק  של  האתר  הזה  נמכר  דווקא  לכופרים  מינים  וזדים  ומלשינים רחמנא  ליצלן...
 שלא  תהיה  להם  תקווה 
כן יהי  רצון

כל  זאת  למנוע  את  זיכויי  הרבים  באמת  והקדושה  שיש  וקיימת  כאן  ומאירים  ומעוררים  את  הרבים  לעשות  חשבון  נפש ולחזור  בתשובה  ולדעת  תורת  אמת  למרות  כל  המכחישים והמגנים  את  האתר  הזה  כאילו  חס  ושלום  משתתפים  בו  כופרים  וכו'...  חס  ושלום   בכדי  להרחיק  את  הרבים  מהאמת  ולהמשיך  להחשיך  להם  את  התורה  ולאבדם  בשם  הנאורות  רחמנא  ליצלן ...

ואף  על  פי  כן  ולמרות  הכל ...

אנו  בניסיון גדול כרגע  בכדי  להמשיך  לכתוב  דברי  תורה  ולזכות  את  הרבים  למרות  הפורענות שנגזרה  על  האתר של  חדרי  חרדים  ולמרות  שיש  באתר  גם  פורומים  של  כופרים  ומכחישים בתורה 

עדיין  יש  פה  כמה  פורומים  קטנים  ששופכים ומאירים  באור  גדול  לזכות  את  הרבים  ולהחזירם  לאבינו  שבשמים  ומלא  כל  הארץ  כבודו  יתברך ....

והפורום  הזה  ביניהם...

ונאמר  נגד  אלה  המכשילים  ונכשלים  בתורה  :

ישרים  ילכו  בה  ...

ופושעים  יכשלו  בה...

ועוד  נאמר  כנגד הפושעים  נגד  התורה...

כאש  תרקב  בעצמותם =  תורה  היא  אש  אוכלת  ומכלה  נגד  המשתמשים  בה  שלא  לשמה

ולעומת  זאת  לצדיקים  נאמר:

משלי  ד'    י"ד

ואורח צדיקים, כאור נוגה; הולך ואור, עד נכון היום = דרכם של הצדיקים , גם אם היא קשה, לפחות נמצאת באור ; הם לא צריכים להסתיר את מעשיהם, אלא להפך

ולנו  נותר  לקוות  לישועת   ה'  

שנאמר:

עת  לעשות  ל -   ה'  ...

כי...

הפרו  תורתך ...

ונאמר: ישועת  ה'  כהרף  עין   =  שנאמר:  אם  תעירו  ואם  תעוררו  את  האהבה = ותחזרו  בתשובה

כי ..

ב -   ה'   נעשה  חיל  והוא  יבוס  צרינו ....

כן  יהי  רצון  במהרה  בימינו...

והמשכילים  יזהירו...

כן  יהי  רצון...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > דיעה - על חדרי חרדים !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext