בית פורומים בית שמש

בקרוב סניף דואר חדש ברמת בית שמש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/1/2010 19:44 לינק ישיר 

כך סוכם בפגישה בלשכת סגן ראש העיר הרב שמואל גרינברג בה השתתפו מנכ"ל דואר ישראל ובכירי הדואר והצוות המקצועי בעיריית בית שמש

בהמשך לפעילותו המאומצת של סגן ראש העיר הרב שמואל גרינברג לפתרון מצוקת הדואר ברמת בית שמש א' יזם סגן ראש העיר פגישה בלשכתו בהשתתפות מנכ"ל דואר ישראל מר אבי הוכמן ובכירים מחברת דואר ישראל ועיריית בית שמש. בפגישה נכחו מנכ"ל העירייה עו"ד מתי חותה, היועץ המשפטי של העירייה עו"ד מיקי גסטוירט ומר ניסים כהן מנהל מח' נכסים וכן הר' יאיר אייפרמן עוזרו הפרלמנטארי של ח"כ הרב אורי מקלב יו"ר הוועדה לפניות הציבור בכנסת. הרב שמואל גרינברג הודה למנכ"ל הדואר על נכונותו והיענותו להיפגש ולכנס את כל הגורמים הן מצד רשות הדואר והן מצד עיריית בית שמש, מנכ"ל דואר ישראל סקר בפני הנוכחים את המצב לאשורו כאשר עד היום יצאו למעלה מששה מכרזים למציאת מפעילים ולאחר שלא היו מתמודדים בגלל יוקר הנדל"ן ברמת בית שמש א' יצא לאחרונה מכרז למציאת נכס מתאים להפעלת דואר ברמת בית שמש א' שיושכר ע"י חברת דואר ישראל ובכך יגדלו הסיכויים לאיתור מועמדים להפעלת סוכנות דואר ברמב"ש א'. כידוע הנושא קיבל חיזוק נוסף כאשר ח"כ הרב אורי מקלב יו"ר הועדה לפניות הציבור זימן את הגורמים לישיבות שקיימה הועדה לפניות הציבור. באחת הישיבות ביקשו בדואר ישראל לבחון אפשרות למתן שירותים באמצעות מבנה יביל "דוארית" אשר תוצב בשטח אותו תקצה העירייה לשם כך זומנו הגורמים האחראים בעיריית בית שמש. בפגישה סוכם כי מחלקת נכסים בשיתוף עם סגן ראש העיר תעשה כל שבידה ע"מ לקדם הליכים להביא לאישור שימוש בשטח של העירייה לשם הפעלת המתקן ומתן שירותי דואר באמצעותו. מלשכת סגן ראש העיר נמסר כי הסניף ברמת בית שמש א' יהיה סניף הדואר הראשון שיפתח בשכונת רמת בית שמש א' לאחר שיותר מעשור קיימת השכונה ללא סניף למתן שירותי דואר, פתיחת הסניף ברמב"ש א' מצטרפת לבשורה שנתבשרו לא מזמן תושבי הקריה החרדית בבית שמש על פתיחה מחודשת של סניף הדואר במרכז המסחרי בשכונת בית ומנוחה, עד לפתיחת הדואר ברמב"ש א' ניתן להיעזר בשירותי הדואר בשכונת בית ומנוחה המנוהלת למופת ללא תורים וללא עומסים.

כאמור בחודש הקרוב ייפתח סניף דואר ברמב"ש א' במבנה יביל ובחודשים הקרובים ייפתח הסניף במשכנו הקבוע.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2010 18:36 לינק ישיר 

בעיריה עושים מה שנוח להם

למשל את פקחי החניה ידעו להפעיל במהירות (פקח=הרבה כסף)

אבל כשהאזרח הקטן צריך אותם אין להם מזה כל תועלת

לכן אין עשיה, וכשיש עשיה היא מפורסמת ליחסי ציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2010 18:20 לינק ישיר 

לא ציפינו שהרבה יקרה אין מה לעשות עיריה אימפוטנתית ועומדים בראשה שיודעים רק לדבר ללא יכולות כלל נראה כמה תמונות יצליחו להכניס לשמוליק לוחץ ידיו של הרה"ג ראש ישיבת תורה אור הרב שיינברג שליט"א

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2010 17:13 לינק ישיר 

נו עד מתי אנחנו נאלץ להמתין?????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2010 20:53 לינק ישיר 

הלוואי שהטיפול בדואר כמו באישורי שינוי הטאבו יהיה כמו במחלקת הגביה

לקחת כסף- במהירות ובמקצוענות

לתת שירותים- סחבת מתסכלת 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2010 11:47 לינק ישיר 

חידוש מבית היוצר העירוני

סוף סוף ולאחר לחץ מסיבי כנראה גם בשל הקפצתו של אשכול זה החלו הגלגלים לנוע (אני מקווה....) כך לפי עדות שקיבלתי  מנציג טוב בעיריה כי סוף סוף הוקצה השטח שהוזכר כאן לפני מס' שבועות ברמה א' להצבת מבנה יביל לצורך סוכנות ברמה א'

כעת נותר רק להמתין ולראות כמה זמן זה יקרה ?
אגב לטעמי אם זה באמת חשוב ניתן לבצע פרויקט כזה תוך שבוע ולא חודשים .....

מוישה אני רואה שאשתך סוף סוף קצת חינכה אותך ואולי סוף סוף אמרת דבר אמת'

הגיע הזמן שבמקום לריב איתנו נתחבר על מנת לקדם פרוייקים חשובים בין אם זה דואר בין אם ניקיון ועוד כל כיוצא בו שהעיריה החדשה הזו לא מקדמת בכלום מאז כוננה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2010 09:50 לינק ישיר 

אורך זמן ההמתנה בתור לא גדל בצורה לינארית ביחס לכמות החבילות או מספר האנשים שמחכים לשירות. יש אלמנט מסוים של מקום קטן מדי שלא מאפשר עבודה מסודרת. לדוגמא, שימו לב כמה זמן לוקח להם למצוא חבילה. זו תוצאה ישירה של מוגבלות במקום. מן הסתם צריכים שם 4 עמדות שיופעלו בשעות לחץ אבל יש גם שטחים נילווים שצריכים הרחבה. אני עדיין עומד בדעתי שהסוכנות ברמה ב' יכולה לתת שירות מספיק טוב אם העירייה תאפשר לזכיין להתרחב ואם הזכיין יתחיל להתייחס ברצינות לעבודה שלו.

כל זה רק לעורר את העניין, לאחר דין ודברים עם אשתי, מתברר שהיא לא מסכימה איתי. היא אפילו טענה שאני מדבר שטויות. ואני מסכים לקבל את האפשרות הזו...

ובכל מקרה, אם הפתרון הנכון הוא הרחבת הסוכנות הקיימת, זה מדגיש את החידלון של העירייה, כי אני מאמין ששיפור המצב בסוכנות הקיימת הוא פשוט יותר מהקמת סוכנות נוספת. זה מצטרף לשורה של מחדלים אחרים של העירייה והעומדים בראשיה.      

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2010 18:35 לינק ישיר 

אני הלכתי לדואר ברמב"ש ב לפני כמה ימים. איזה גועל נפש. נאמר לי שהכי טוב זה ללכצ באמצע הבקר - יותר שקט, אחרי העומס של שעת פתיחה.הלכתי בסביבות 10 בבקר - התור היה מחוץ לדלתות. לקח לי 50 דקות לעשות מה שהייתי צריך לעשות.
היו שם אנשים שבאו לקחת חבילות, כאלו שבאו לשלם חשבונות, כאלו לטפל בדואר (יש עדיין כאלו!), כאלו שבאו להמיר ערימות של מטבעות לשטרות, ועוד...
צריכים שם לפחות 2 עמדות נוספות, והרבה מהמחכים הגיעו מרמב"ש א.. בכזה עומס בב, אין סיבה שאי אפשר לחלק את העומס ולהצדיק פתיחת עוד סניף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2010 18:20 לינק ישיר 

קולתתרמה

אולי תלך לנוח בדואר לכמה ימים, תחכה קצת בתור. 
יש הרבה תשושי נפש כמוך ברמה ב' שזה עזר להם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2010 18:10 לינק ישיר 

למה הקפת את זה לפני האשכול של ולדנברגר
לא יפה מצידך .....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2010 12:56 לינק ישיר 

קולמהרמה,

לא כלכלי לפתוח סוכנות דואר נוספת. 
יותר נכון להרחיב את הסוכנות הקיימת - להוסיף עוד עמדה אחת. 
יהיה גם חכם ליחד עמדה אחת רק לחבילות. או רק לתשלומים חשבונות.
בנוסף, לגייס עובדים קצת יותר יעילים.
פתיחת סוכנות נוספת תבטיח שרמת השירות תהיה נמוכה ולא יעילה.  
בנוסף אפשרויות החנייה בסוכנות הנוכחית עדיפות על האפשרויות בכל מיקום אחר ברמה.    

ואל תגיד לי מה יעשו אנשים ללא רכב. כי אנשים ללא רכב מרמה ב' מגיעים לשפע ואלף ברמה א' דבר יום ביומו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2010 12:50 לינק ישיר 

עולם כמנהגו נוהג כפי שכבר סיפרתי הפעם נאלצתי להביא את החבילה לידידי החולה מאוד במחלה האיומה זו הפעם השניה עומדים בתור כ1/2 שעה ולבסוף הפקידה אומרת שאין יוק עבר פסח ויש בלאגאן חלק הוחזר לשולח חלק נמצא איפהשהוא ונא להמתין להודעה שניה (זה כבר מה שהיגיע אחרי פסח) וכו' וכו'

אולי באמת היגיע הזמן שמישהו יקח אחריות על הענין סוף סוף? 
עד מתי נמשיך בצורה הזו???????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2010 23:34 לינק ישיר 

תודה מוישה תמשיך להקפיץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 12:59 לינק ישיר 

טוב עשית שעברת למחשבה שנייה. 

תמשיך, תמשיך אל תתייאש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 12:28 לינק ישיר 

מוישה
תפסיק להצטדק
אם זה לא חשוב אזי מדוע סגננו היקר מקדיש לזה כל כך הרבה יחסי ציבור מטופשים שגורמים לו להיראות רע ?
ואם זה נחוץ למה הוא לא עושה מספיק שזה יקרה

וחוץ מזה לצערי טרם נעיתן לשלוח מכתבים רשומים ובפרט גדולים ללא לשלם הון לבית הנמען ללא שימוש בדואר אז נכון שיתכן ולא נשתמש לצורך תשלומים אגב תלוי למי ? אבל בכל מצב תלך לדואר בב' וטתראה כמה יש צורך ותבין לבד
ןדו"ק

אבל במחשבה שניה מוישה תמשיך להקפיץ את הנושא הזה בכל פעם שאתה מגיב זה קופץ כך שזה משרת את האינטרס שלי להעלות את הענין על סדר היום.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 12:42 לינק ישיר 

בעוד שנה-שנתיים כל משלמי החשבונות בדואר ילמדו לעשות זאת באינטרנט, וחצי מהתור לדואר יחסך מאיתנו.

אין הצדקה לסוכנות דואר נוספת ביחס לגודל האוכלוסייה.  

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > בקרוב סניף דואר חדש ברמת בית שמש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext