בית פורומים חבלי משיח

תרחיש טבת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/1/2010 23:18 לינק ישיר 
תרחיש טבת

בס"ד

למי שעוקב אחרי אשכולות התרחישים - "תרחיש טבת" התחיל אתמול בלילה כ' טבת, כשכוכב צדק עובר ומקרין קשה למאדים של מפת ישראל, ההקרנה המדוייקת תתרחש בתחילת שבוע הבא פרשת וארא

עם זאת, לפעמים אירועים מקדימים ולא מתרחשים בדיוק ברגע ההקרנה ואנו רואים שהשבוע נפתח בהודעות קשות על ילדים שנרצחו, עבירות קשות כלפי ילדים (הקרנה של שבתאי על כוכב נוגה כפי שנכתב כאן - נוגה מבטא צעירים), כשאתמול בלילה (כ' טבת, יום פתיחת התרחיש) נחשף מכתב מאיים על חייו של אהוד ברק, (מצד אוייבינו - אתמול והיום חידוש התקפת פצמ"רים על עוטף עזה). עוד לא ברור אם נכונים לנו עוד ימים קשים בתרחיש זה, ואם כך מתבטא המעבר שיוצר הקרנה למאדים, אני חוששת שנכונה לנו עוד הפתעה לא נעימה משום שתרחיש אדר-ניסן קשור למהפך שלטוני שתכניו קשורים למה שקורה/יקרה עכשיו או בהמשך השבוע ותחילת שבוע הבא.
 (תוספת חשובה - בימים האחרונים של תרחיש טבת התרחש אסון: המיליארדר ר' משה סאבא נהרג בהתרסקות מסוק שיהיו לזה השלכות רבות וקשות על העולם החרדי!
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2744482&forum_id=19861

ממול יש התחלה של התגבשות רוחנית דתית/ימנית שעוד לא באה לחשיפה מלאה, כנגד מהלכים מדיניים/צבאיים וממנה להתנגדות נגד מדיניות ממשלה שתתבטא בעוד כחודשיים (אדר).

אישית אני מרגישה רע עם התהליכים הקורעים את העם לחלקים וחושבת שהתבטאות או מעשים אלימים כלפי אישים כדי 'להשתיק אותם' - זה נגד תורה, שלא לדבר על כך שכל אלימות מבטאת חולשה ואפס רוחניות. אני מקווה שאותה דמות/תנועה/קבוצה (עליה כתבתי כ"עליית ירחה של ישראל") ואשר תקום 'להקים' את העם היהודי תיקח בחשבון שכל העם, בין ימניים בין שמאליים, בין דתיים בין חילוניים - הם גוף אחד וצריך למצוא את המכנה המשותף שיחבר את היהודים החיים בארץ הזאת.

מי יתן והגאולה תבוא כהרף עין ועם ישראל ינוחם.

תוקן על ידי 3ברית ב- 11/01/2010 14:53:42

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/1/2010 09:28 לינק ישיר 
איומים על החיים של ברק

ב"ה

אני חושבת שהאיומים על חייו של שר הבטחון מצד יהודים (כנראה) הם הדבר הכי מפחיד למרות שכצל'ה ובכירים הודיעו שזה 'סרק' 'סרק'. מה שקורה היום מסוכן יותר ממה שהיה בתקופת רבין כי עכשיו יש איום ממשי על חייהם של יהודים וגם הקיטוב הבלתי נסבל שיצרה הממשלה כלפי חרדים. הלחץ הזה עלול להוליד איזה מטורף שיביא אותנו לאנדרלמוסיה והגברת השנאה כלפינו.
לדעתי הרבנים שהם המורים הרוחניים של הציבור הדתי/חרדי צריכים להזהיר את הציבור שלהם לנהוג במתינות, ורק להתפלל ולא לעשות שום מעשים מטורפים שיעמיקו את השנאה בינינו.

לישועתך קיוויתי ה'.

שבוע טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/1/2010 20:04 לינק ישיר 

אמן!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > תרחיש טבת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext