בית פורומים החרדים והאינטרנט

נימוק מדוע לא להשתתף בבחירות לממשלת ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2010 16:51 לינק ישיר 

שלום אלע ..אני לא צדיק בכלל אבל בכל זאת רוכש כבוד גדול והערכה גדולה לגדולי ישראל .. הרמיזות שמי שלא תואם את דעתי איננו צדיק אמיתי זה מה שהרגיז אותי קצת (וזה מה ששי רמז בפורום אחר )
והלואי שאבין את הנגלה והנסתרות לה אלוקינו

תוקן על ידי shay98 ב- 29/04/2010 12:51:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 16:58 לינק ישיר 

גם אני חושב כך

יש צדיק
ויש צדיק אמיתי

השאלה במי דבקים
זה לא אני אומר אלא
 האריז"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 18:53 לינק ישיר 

יש צדיק גמור ויש צדיק שאינו גמור זה מאמר שנאמר במערבא (גם בלי דברי האריז"ל) הבעיה שחלק מאנשים חושבים שיודעים לקבוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 19:51 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ה טו אייר התש"ע
מה שמנחה אותנו היא דעת תורה ולא אנחנו קובעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 10:08 לינק ישיר 

הצחקתני האר"י הסביר מפורשות איך לדעת מי אמיתי ומי לא.

די להטיף לנו מוסר מעוות, ממשלת ישראל כיום מתנהגת בצורה שפלה וגרועה, וזה כל התורה אומרת לנו מקדמת דנא.

אנחנו אומרים דברי אמת ללא שום פקפוק.
 אנחנו מדברים אמת, תן לי הוכחה אחת מציאותית בשטח, שכל מה שאמרנו לא נכון.
כל המעוררים זועקים שהמצב בציבור החרדי פשט את הרגל, בחורי ישיבות לא מעניין אותם התורה הק' מעניין אותם תחרות ישביתית איזה ישיבה הכי טובה.ואיפה מקבלים שידוך ובית טוב. ומשפחה מיוחסת, לומדים תורה קרדום לחפור בה ומשתמשים בה כמנוע להשגת כספים ותענוגות.
אתה חי בדמיון ובסרט.
אני מצטער אנחנו לא נגור מפני איש ונאמר את האמת שקשה לכולם לשמוע.
תן לי ראיה אחת לסתור את כל מה שכתבנו, זכותינו המלאה לומר את דברינו ולהעמיד דברים על האמת.
אנחנו לא מאמינים בשלטון שמטרתו להחריב את ישראל כפי שתורתינו הק' אמרה. וזה זכותינו החופשית והדמוקרטית, אנו עזורים לכל יהודי באשר הוא, לא מחכים לחכ"ים חרדיים ולמפלגות וכד', זוהי שיטה מערבית קולקלת.
אנחנו מאמינים בה' יתב' ובתורתו, אנו אנשים פשוטים ומאמינים בתורת משה ובחז"ל הק' ולא בעוותים שנוצרו בעקבות הגלות.
די להרס האמת.
הקב"ה מצרף את העולם, אתה כעוור מגשש קיר, חי בעוורון רוחני גדול, ולא תטיף לאף אחד מה נכון, ואך תביא ראיה מגדולים שטעו.
היו גם תנאים שטעו בהלכה ונכשלו, וזה ידוע ולא כל מה שאומר גדול זה אקסיומה בלתי ניתנת לבירור, גם הסנהדרין היו שומעים תלמיד אם יש לו טענה לסתור.
אתה מעוות את כל יסודות האמונה והדת די די די.
וסימנך ומלכות הרשעה מהרה תעקר בגימטריה תש"ע אמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 13:03 לינק ישיר 

בס"ד יום ה טו אייר התש"ע
יישר כח על גילוי דעת אמת ורבנו האר"י זצ"ל אמר מפורש איך לדעת מיהו צדיק אמיתי שלא יפול עוד אחת מתורתו 
אותם "הגדולים" שהוא מכנה אינן אלא אוסף של ידענים של גמרא בלי עיון של סוגיא אלא יודעים רק לצטט מקורות 
בלי לרדת לעומקן של דברים ובלי התעמקות בחכמת האמת  רק כצפצוף העופות והם גדולים בפשטי התורה להביא תורה להמון העם ותו לא אינם מרוממים את עם ישראל בהסתגרות בארבע אמות של הלכה גדול אמיתי יורד לעם ישראל ומביא את דבר הוי"ה יתעלה ללא כחל ושרק ללא משוא פנים ולא מחניף לרשעים דוגמת שמעון פרס שר"י וחבר מרעיו שכל האמונה שלהם בבורא עולם אינה שוה כקליפת השום ומחטיאים אלפים ורבבות מבני ישראל
והכל בשלל הכשרים וצבעים של מפלגות "חרדיות" ו"דתיות" הפוסחות על שתי הסעיפים ואמר הצדיק המקובל
מארי חיים יחיא סינואני זצ"ל "כשם שאי אפשר לאכול דבר אחר=חזיר ולהישאר טהור כך אי אפשר להיות פולטיקאי להישאר טהור".
כל הצעקות שלהם והמחאות אינה שוה כקליפת השום כי הם סוגדים לעגל הזהב של שלחנה של איזבל הרשעה 
ומכניסים את הראש בפני הבעל "הציוני" אינם מאמינים בשלשה עשר לרבנו הרמב"ם זצ"ל 
לא ראינו שהם הביאו את הגאולה והישועה לעם ישראל אותם בעלי המסתורין למיניהם כולל הבאבות מהדרום 
ושלל נביאי השקר מדן ועד באר שבע .
אני מכבד כל אדם באשר הוא אדם אבל מי שבא באיצטילא תורנית ומגלה פנים בתורה שלא כהלכה הוציא
את עצמו מהכלל וכפר בעיקר !!
אין שום דיבור אמיתי על אמונה למעלה מהדעת ודביקות אמיתית בבורא עולם רק הכל משפה ולחוץ כצפצוף הזרזיר והעורב .

תוקן על ידי shay98 ב- 29/04/2010 13:04:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 20:04 לינק ישיר 

המון הצלחה תהנו לכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 22:07 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ו טז אייר התש"ע
אמר רבנו הרמב"ם זצ"ל במורה הנבוכים שהאמת תישאר אמת אפילו כל העולם יחלקו עליה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 23:31 לינק ישיר 

shay98 כתב:

בס"ד אור ליום ו טז אייר התש"ע

אמר רבנו הרמב"ם זצ"ל במורה הנבוכים שהאמת תישאר אמת אפילו כל העולם יחלקו עליה. 

אחד  משלוש  עשרה  העיקרים

תורת אמת נתן,  לעמו  אל,    על  יד  נביאו,  נאמן  ביתו    = (מרע"ה)

והמשכילים יזהירו ...

כן  יהי  רצון ...

חזק חזק וניתחזק ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 23:39 לינק ישיר 
כשהצפצפנים רואים שהאמת דוקרת כתער חדה מיד בורחים בסיסמאות נבובות..בלשון כזה:

הרותם כתב:
המון הצלחה תהנו לכם

כשהצפצפנים רואים שהאמת דוקרת כתער חדה מיד בורחים בסיסמאות נבובות..בלשון כזה.

ניסו לצרף בין סבל לאידאולגיה, אבל זה שקר.

כי הסבל הנגרם יש לו סיבה, וכמובן שהתורה הזהירה מלענות אלמנה ויתום וכל אדם.

ולכן ברגע שאין רחמנות אזי זה לא אידאולגיה אלא מציאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2010 01:56 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א יח אייר התש"ע
אמת יש רק אחת וכדברי רבנו הרס"ג זצ"ל  באמונות ודעות שלא כגודל האנשים גודל האמיתות ודו"ק היטב

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > נימוק מדוע לא להשתתף בבחירות לממשלת ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.