| נשלח ב-9/1/2010 23:36 |
|
| |
וזה תמיד אהבה...
מכירים את זה שאחרי פגישה לא מוצלחת, אתם נזכרים בזה שהיה לכם איתו ממש חיבור אבל זה לא הסתדר..?.
גם לכם יש את האחד/האחת שתמיד תשוו אליו כל אחד אחר שתצאו איתו..?
בפגישה האחרונה שהייתה לי ישבתי מול בחור שהיה דווקא ממש נחמד, אבל לא יודעת להסביר, היה משו חסר... ואז נזכרתי בו, ורציתי כמעט לבכות.. הרגשתי שהייתי מוכנה לתת הכל בשביל שזה יהיה הוא שיושב מולי..
מה עושים עם זה? איך מפסיקים להשוות, לנסות לנטרל את העבר ולפתוח את הלב מחדש לאחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 20:41 |
|
| |
שומעת את השיר ההוא שאולי הקדשת בשבילה, שפעם הקדשת אותו לי. ובא לי להרוג את עצמי על זה שהייתי ונשארתי פתטית בכל מה שקשור אליך. מנסה למצוא בו עכשיו משו שמזכיר אותי, משו שאולי גם אתה מתקשה לשכוח. ואני כבר לא בוכה, כי אין למה. לא מצטערת, לא מתחרטת אם הייתי אולי עושה זאת אחרת.. רק רוצה בכל הלב להגיע כבר אל הנחלה, לצחוק בלי לכאוב על זה שפעם ואולי עדיין נשארתי אוהבת אותך. וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך. אבל אף פעם, אף פעם לא נמאס. בא לי לצעוק הכי חזק שתשמע אותי, שתרגיש אותי בפעם האחרונה. הסוף של הדרך הלא סלולה הזאת קרוב. וככל שהוא מתקרב אתה מתרחק ממני. בתוך תוכי הייתי רוצה שזה יהיה אחרת. שלא הייתם צריכים להיות בכיוונים מנוגדים כל כך. כל פסיעה חזרה אליך, מרחיקה אותי מהסוף הטוב שנקבע כבר מזמן, כשעוד לא זכיתי לאהוב. נותר לי רק להשתדל ככל האפשר להימנע מטעויות שיעכבו אותו מלהגיע. אבל קשה, קשה כל כך לוותר עליך באופן סופי בחלומות שלי, בגעגועים שלי, בעתיד שאולי היה יכול להיות שייך לי. והסתבכתי, ונכשלתי, ונפלתי, אבל תמיד בסוף חזרתי.. אפילו שלא באמת הייתה לי תשובה ברורה, ושלא כל כך היה ברור לי על מה.. פשוט הרגשתי את השקר שכרוך ב'איתך'. ורוצה לחיות באמת, נכון הכי שאפשר. אז סיימתי לפסוע לכיוונך, גם במחשבה. מתרחקת, מוותרת. ביי בפעם האחרונה. מעניין אם תהיה שלי בגלגול הבא.
תוקן על ידי רוחלה2 ב- 20/01/2010 20:45:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2010 15:57 |
|
| |
אבל מה הבעיה לאהוב שוב מחדש? זה אפשרי וזה קורה אא"כ לא נותנים לאהבה חדשה להכנס וגם כדאי לראות למה לא נתנו לאהבה הקודמת להכנס
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2010 14:17 |
|
| |
| רב_סרן כתב: |  | נשוי זה בגדר 'לא מצוי'.. לפעמים פשוט לא קיים השילוב של 'רצוי ומצוי'.. |
|
מסתבר שטעיתי יש נשואות ונשואים שחושבים שהם עדיין מצויים.. עצוב..
אז רוחלה, יש גם ההפך.. נמאס להם מהישן ומחפשים את האהבה מחדש.. מה עדיף? מי שתקוע באהבה ישנה, או מי שלא עלינו מחפש אותה בשדות זרים... עדיף כנראה כמו שאומרים 'תשיג את מי שאתה אוהב ואל תאהב את מי שאתה משיג', אבל כשאין ברירה אז עדיף לאהוב את מי שאתה משיג מאשר אחת משתי האופציות הבעיתיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 16:05 |
|
| |
אם את ראלית רוב הסיכויים שלא תצליחי לשחזר את הסיפור שהיה לך כך שעדיף שתנחתי מהר ותתפשרי היום
קצת מאשר מחר הרבה ופרפרים יהיה לך רק אחרי החתונה
תוקן על ידי חמקן1 ב- 14/01/2010 16:06:09
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2010 19:30 |
|
| |
נשוי זה בגדר 'לא מצוי'.. לפעמים פשוט לא קיים השילוב של 'רצוי ומצוי'..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2010 16:57 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | פחח, אני מגיב וכולם משתתקים?
איך אמר מי שאמר (שאמר שהוא אמר את מה שאמר, אבל מי אמר שהוא אמר את מה שהוא אמר שהוא אמר?):
הרצוי אינו מצוי, והמצוי אינו רצוי, והרצוי והמצוי... (וכאן כל אחד ישלים שיד הדמיון הטובה עליו). |
|
נשוי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2010 14:55 |
|
| |
פחח, אני מגיב וכולם משתתקים?
איך אמר מי שאמר (שאמר שהוא אמר את מה שאמר, אבל מי אמר שהוא אמר את מה שהוא אמר שהוא אמר?):
הרצוי אינו מצוי, והמצוי אינו רצוי, והרצוי ומצוי... (וכאן כל אחד ישלים שיד הדמיון הטובה עליו).
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 17:51 |
|
| |
תוקן על ידי רוחלה2 ב- 10/01/2010 17:59:22
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 14:16 |
|
| |
רוחלה. כתבת את המילים הנכונות ביותר. בעיה קשה וכואבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 14:00 |
|
| |
טיע, אבל היא הייתה (ואולי עדיין) מאוהבת ממש... זה שונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 13:57 |
|
| |
בס"ד רוחלה, אין לך ממה להיבהל. זה קורא לכל אחד ואחת שנפגשו עם יותר מ-3 לפחות. מה שכן אני מציעה(דבר שאני עושה בעצמי) אל תבני לך דמות בראש שמורכבת במכל תכונות(חיוביות) הבחורים שנפגשת איתם. זה פשוט לא יצא(אין דמות כזו !!!) כשאת נפגשת עם הבא תראי האם הוא נחמד לך האם נוח לך לדבר איתו כשתתמקדי על דבר אחד בטוח(בעזרת ה' )שתמצאי אותו. בהצלחה!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 11:50 |
|
| |
לפעמים יותר מכך שעוצמת הרגשות באמת מפריעה לנו אנחנו מכורים לכך שהם מפריעם לנו לנהל חיים תקינים ומסבכים אותנו בתוך עצמנו, יש בזה משהו אופורי, מלנכולי וצבעוני. אנחנו לא רוצים להיות "סתם" כאלה אנשים בלי מערבולות רגשיות ובלבולים מסעירים...
רוחלה, אני שוב אגיד לך: כשיגיע המושלם שלך, כל הבעיות הללו ייתגמדו ופשוט יישלו ממך ללא מאמץ גדול. תשאלי אנשים נשואים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 10:01 |
|
| |
חחח... אנשים, יש לציין שהאשכול הזה הוציא את המיטב שבכם... חוץ מליטאי כרגיל, שיכל להשתדל יותר.. אבל התרגלנו..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 02:00 |
|
| |
בעיה.
|
| נשלח ב-10/1/2010 01:47 |
|
| |
| Nיכלי כתב: |  | יש בזה הרבה פסיכולוגיה, למה אנחנו רוצים דווקא את ההוא ולא את השני
ולמה אנשים ביישנים דווקא ירצו מישהי שהיא לא מושגת , או תפוסה, או אהבה שאי אפשר לעשות איתה כלום, כי המקום הפסיכולוגי שלהם מנתב אותם למקום שהם לא יצטרכו להתמודד עם זה
וזה גם לגבי אנשים שלא מסוגלים מסיבה זו או אחרת להתמודד עם אהבה בצורה הבריאה שלה, ואז הם דווקא נמשכים לאהבה הלא בריאה, שבאמת בפנים לא טוב להם, אבל בינתיים זו אהבה מתוקה כזו עוקצת, ובסוף כמובן שזה מכאיב..
ויש את אלו שהאהבה שהם מחפשים זה דווקא אלו שמכאיבים, ולכן לפעמים נראה בחורה שאוהבת בחור שלא מתיחס אליה יפה, ובחורה אחרת שאין מצב בעולם שהיתה אוהבת בחור שהיה מתיחס אליה כך..
זה הכל המקום הפסיכולוגי שלנו, ולכןן אם נזהה בעצמנו שאנחנו אוהבים אהבה כזו שהיא לא בריאה, ובפנים לא באמת טוב, ומשהו חוסם מלאהוב את המישהו הזה שבאמת כן טוב, אבל לא מצליחים להרגיש אליו .. זה יכול להיות סימן שצריך לעבוד על משהו
סתם בגדול מדברים שקראתי |
|
דברים נכונים מאד. צריך לשים לב..
|
|
|
|
|