| נשלח ב-11/1/2010 17:46 |
|
| |
לבטים בשידוך...
למי שפותח עכשיו עיניים, ושואל מי זה האברימי הזה בכלל? אז שיקפוץ לאשכול ה'סמול טוק' ויכיר אותי קצת... טוב, אתחיל בסיפורי אשר בגללו בעצם נרשמתי לפורום הזה. (אחרי בדיקה והתרשמות חיובית מאוד!) הכרתי בחורה לא בדיוק ע"י שידוך. ז.א. אחותה וגיסה הכירו בינינו במהלך סעודת שבת שהייתי אצלם. התפתחה שיחה, שגלשה לשעות המאוחרות, וגילינו שאנחנו מאוד דומים אחד לשני ושמאוד כיף לנו ביחד. אחרי זה הגיעו עוד כמה פעמים בהם נפגשנו, ושוב שוחחנו שעות על גבי שעות על כל הנושאים בעולם וממש הייתה בינינו כימיה והסכמה מלאה על כל ענין וענין. היא מצידה כבר רצתה לפנות לשדכנית שתשדך בינינו, אבל ביקשתי ממנה לחכות עם זה קצת לצורך חשיבה מחודשת. (בנות תרגעו! הסברתי לה את זה יפה והיא הסכימה איתי בלי להיפגע!) עלו לי המון שאלות בזה: 1. אני עוד מעט בן 22 והיא בת 18. זה לא הפרש גדול מידי? 2. זאת הבחורה הראשונה שלי, אולי בגלל זה אני מתלהב, כי עוד לא ראיתי בחורות אחרות? 3. האם זה מזיק שהקשר בינינו לא היה מלכתחילה באמצעות שידוך?
אשמח לשמוע את דעתכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 13:28 |
|
| |
בס"ד יופי אברימי אני שמחה ששמעת בקולי!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 11:48 |
|
| |
שיהיה בהצלחות!
תוקן על ידי שיר852 ב- 04/07/2010 11:52:51
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 11:23 |
|
| |
זה קרה לפני שנה בערך.
אני בסדר גמור ב"ה. מאז בגרתי, פגשתי עוד בחורות, והחיים המשיכו במסלולם השגרתי. זאת באמת הזדמנות להודות לכל אלו שייעצו אז את עצותיהם המועילות. אני לא מתחרט על ההורדה, זה המעשה הנכון שהייתי צריך לעשות.
מני אז, אני מקפיד לשמוע הצעות רק דרך שדכניות מנוסות, וללכת אך ורק על פי דרכי ההלכה. זה לא קל, כי מקרים כגון דא די זמינים לי, וחברים כל הזמן מציעים הצעות, אבל אני משתדל לעמוד בהחלטתי וממשיך להתפלל על זיווג הגון וכשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 10:33 |
|
| |
ווואווו, איזה דרמות!! מתי כל זה קרה ואני לא ראיתי???? אברימי אני מקווה שאתה בסדר אחרי הסיפור הזה....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2010 15:29 |
|
| |
נאות, יפה שאת מתעניינת, למרות שאין לי הרבה זכרונות נעימים מהסיפור הזה...
אז ככה, ערבנו שדכנית בסיפור, והתחלנו הכל כאילו מההתחלה. בסופו של דבר, אחרי בירורים ומספר פגישות רציניות, הבנו יחד שזה לא זה ונפרדנו. היא אכן הייתה קצת צעירה מידי ולא מספיק בשלה, וכשההתלהבות שלנו ירדה ראינו שזה לא כזה ורוד כמו שזה היה נראה בהתחלה. למדתי הרבה מהסיפור הזה, בעיקר פחות להתלהב ולהיכנס לעניין רגשית. וגם אמממ.... פחות להכנע ליופי וכריזמה חיצונית, כי זה לא מעיד על כלום. וזהו. חלפה כמעט שנה מהסיפור, אני המשכתי בלימודיי ועבודתי תוך שאני ממשיך ומחפש, והיא המשיכה בלימודיה בסמינר. נפגשנו לא מזמן והיא אמרה שהיא ירדה מהקטע של השידוכים עד שהיא תרגיש שהיא באמת בשלה לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2010 11:57 |
|
| |
אברימי,מה נסגר בסוף?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 18:14 |
|
| |
אברימי, יש בהחלט בחורות שבשלות לנישואין בגיל 18, ואני גם מכיר כאלה שהתחתנו בגיל כזה וחיים טוב , ויש שעדיין אינן בשלות גם בגיל 23.
לפעמים אפשר בגיל צעיר יותר בקלות ליבנות יחד , כיון שלא כל כך מקובעים, ויותר פתוחים - כמובן שזה תלוי בבגרות הנפשית והמוכנות של כל אחד / אחת.
היות ואתם מרגישים טוב בשיחות, מוצאים כיוונים רבים משותפים, כדאי שתמשיכו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 15:09 |
|
| |
טיע, את בטח לא חושבת שהסתכלתי לכם בפרופיל לפני שכתבתי את התגובה... אבל אני רואה שאתן מסתדרות טוב... קטנה, לא לערב הורים. בעז"ה כשתתחתני תוכלי להביא את בעלך... (בקרוב אמן לכולנו!) אולי לפחות תגיבו לי לגופו של עניין? מעניין לראות אם אתם גם חושבות כמו אחיות...
תודה לNיכלי ותפוזינה ולכל המגיבות לעניין, אהבתי את התגובות ואקח אותם לתשומת ליבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 14:36 |
|
| |
טיע אל תבהלי מהם אבא בא הוא מראה להם מזה....... 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 14:10 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
גיוועלד..
ממש פריצות!! בחורים ובחורות לא מאותה משפחה!!!!!
לא ציפיתי לשמוע מילים כאלו דווקא מימך.....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 14:08 |
|
| |
| אברימי88 כתב: |  | טיע וקטנה, איזה יופי לראות שהאינטרנט גורם לקשר בין אחיות. מזל שיש פורום... (בצחוק כמובן) |
|
חחחחח....
אתה גם רוצה להיצטרף???
איך בדיוק אנחנו אחיות אם שתינו באותו גיל????
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2010 23:40 |
|
| |
יש בחורות בנות שמנה עשרה שבשלות ביותר לנישואין, ואני מכירה הרבה כאלה, ויש בחורות בנות שמונה עשרה שחושבות שלהתחתן יכול להיות אחלה, וזה יפתור להם את כל הבעיות כרגע, ויפיג להם את השעמום, ואני מכירה גם הרבה כאלה,, אבל את זה רק אתה יכול לבדוק, לראות מה רמת הרצינות שלה, ולאן היא חותרת
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2010 21:43 |
|
| |
אם זה מרגיש לך, ונקשרתם, ולא יפריעו לכם, אז למה לא? זה לא קל למצוא את זה אולי שניכם צעירים ועוד לא מרגישים מה זה חתונה ונישואים, אבל בפועל גיל נישואים לא קשור לאושר אח"כ. השאלה מה תבנו יחד בסה"כ אם ירגיש לך נכון להיות איתה עוד חודש כשתעבור תקופה, כמו שיעצו לך, אז כנראה שאתה כן רוצה. ואם בינתיים יתחילו כל מיני מחשבות , זה גם אומר את שלו.. יש לי הרגשה שבגלל שהיא בחורה, אצלה זה כבר יותר רגשי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2010 21:37 |
|
| |
מה קורה אתכם? נתפסים לקטנות... אף פעם לא הבאתם אורחים הביתה שאינם בני המשפחה? זה בדיוק מה שהיה. האשה הזמינה אורחות, הגבר בלי תיאום הביא בחורים. לברוח משם לא נעים... ותאמינו לי שהייתי נבוך מאוד בהתחלה, כיון שאינני מורגל בכגון דא, אל בהמשך תפסתי אומץ. יותר מידי...
לגופו של עניין: איך אדע אם בחורה בת 18 כבר בשלה לנישואים? היא אומרת שהיא בשלה, ושאצלם כולם מתחתנים מוקדם. (מה שאגב נכון, אחיה צעיר ממני וכבר נשוי עם ילד) וגם, אם נצא מהנחה שהיה מה שהיה, כיום שהקשר בינינו כשר לגמרי, האם יש בעיה בזה שמלכתחילה הוא לא היה כשר למהדרין? ואם כן מה הבעיה?
טיע וקטנה, איזה יופי לראות שהאינטרנט גורם לקשר בין אחיות. מזל שיש פורום... (בצחוק כמובן)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2010 21:09 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד לא יודעת, נשמע לא לא טוב כל הסיפור הזה... לשבת בשבת קבוצה גדולה של בחורים עם בחורות לא מאותה משפחה מממממ.... אבל אם זה מה שהורה הרב אז תשמע לו. בהצלחה. |
|
גיוועלד.. ממש פריצות!! בחורים ובחורות לא מאותה משפחה!!!!!
|
|