ולא קראתי את כל התגובות, נראה שיש המון כאלה, ואת יכולה להתמקד בישיבות מזן מסוים.
הרוב הגדול של אנ"ש יודעים לחיות ולבלות.
(פתיחות זו תכונה שעשויה להתמקם גם אצל בחורים רציניים, הם פשוט מבינים שלא תמיד יקוב הדין/המנהג את ההר)
ניסיתי לעזור..
נשלח ב-13/4/2014 10:34
לא קראתי תגובות כרגע... (אולי יותר מאוחר) מסתמא כבר הגעת לדעה יציבה וברורה בענין (בכולופן האשכול מלפני 4 שנים ) אז נשמח לעדכון המצב.... אגב דעתי בנושאים שכאלה היא..... ללכת אחר הרגשת הלב (כמובן כשזה לא נוגד כללי הלכה וכדו') כי אין דבר שישנה לנו את הרגשת הלב תוך רגע אחד ו לחיות עם בנאדם שמרגישים שצריך להתאמץ בשביל לחיות איתו אז זה לא כזה נעים וקל... לכן מראש תמיד תמיד ללכת אחר הרגשת הלב באותו ענין... בהצלחות ....
יש בחורים טובים, רוחניים, ולא כ"כ תמימים... (בחשיפה, לא במעשה)
ולדעתי כזה את צריכה. איך תחיי עם מישהו שמנותק מעולם המושגים שלך לגמרי?
נשלח ב-22/5/2013 22:48
ולמה הם לא יודעים להביע בשיחרור 30% ממה שמתרחש. אין כוונתי לצעקה של הפנימיות אלא להשלמה איתה. ההבעה תתפרש ביתר נינוחות... יש לתדמית מדי הרבה מניות.
נשלח ב-7/5/2013 16:32
יתכן ש
חייכנית770 כתב:
בס"ד אכן זה גם הקונפליקט שלי... אני חייה בעולם עובדת וכו'..כבר ללא מסגרת רצינית... ופתאום "הקור" הרוחני גורם לא להמשך לדוסי ומאידך להירתע ממודרני...למצוא אמצע עם גבולות זה קשה בדורנו,כי הנוער הצעיר מטבעו קיצוני-לשני הצדדים...
את נרתעת מחיצוניות דוסית, מאחורי המעטה הדוסי עשויה להתגלות בחור מענין פתוח ומתאים לך
נשלח ב-7/5/2013 14:55
באמת שאלה. נראה לי שאני רוצה משהו לפי השאיפות שלי, ואני יעדיף שהוא יהיה במקום שדומה למקום שלי היום עם שאיפות דומות להתקדמות משותפת, אז יבוא הכל על מקומו בשלום.
נשלח ב-5/5/2013 15:53
א) במקום לחלק את העולם לשניים, תחלקי אותו לשלושה
ב) את אמורה למצוא מישו מתאים, נכון ?... זה בסדר אם הוא יהיה נשמה מתאימה ?... ג) את טהורה ?... ד) גם אצל ה'טהורים' יש כאלה שמתאימים לך. ה) טהור זה גם מישו עם עין טובה ולב טוב ומישהו שיודע להקשיב וכו' ו) אני בודק התאמה גם במזלות וגם בעידה שלא מעט פעמים מעידה על משו... ז) מה לעשות, אנשים חכמים קשה להם יותר למצוא, מה את מעדיפה להיות ?... ח) אין מישו מושלם, זהו. ט) אשרייך שאת טהורה ! :)
נשלח ב-5/5/2013 14:05
בס"ד אכן זה גם הקונפליקט שלי... אני חייה בעולם עובדת וכו'..כבר ללא מסגרת רצינית... ופתאום "הקור" הרוחני גורם לא להמשך לדוסי ומאידך להירתע ממודרני...למצוא אמצע עם גבולות זה קשה בדורנו,כי הנוער הצעיר מטבעו קיצוני-לשני הצדדים...
נשלח ב-5/5/2013 08:49
את/ה מדבר/ת אלי? חח אם כבר ההפך הגמור..
נשלח ב-5/5/2013 02:43
יש גם בחורים שהיו יותר צדיקים, ונפתחו...
תוקן על ידי fanat ב- 05/05/2013 02:45:28
נשלח ב-5/5/2013 02:35
קונפליקט אמיתי ואת יודעת למה זה? כי פעם היית צדיקה/שמורה יותר ו"נפתחת"
נשלח ב-5/5/2013 00:52
תוקן על ידי bebe19 ב- 05/05/2013 00:53:29
נשלח ב-5/5/2013 00:50
גם אני בהתחלה הייתי בקונפליקט הזה.. עד שהגעתי למסקנה שהוא מגיע מהרצון שלי לעמוד בציפיות/מחשבות של הורי/חבורתי וכו... היום אני מנסה כמה שיותר ללכת עם האמת שלי, אני יודעת איפה אני עומדת מבחינה רוחנית ומה הם השאיפות שלי, וע״פ זה אני עושה את ההחלטות...
נשלח ב-5/5/2013 00:06
אחרי קריאה מחודשת של האשכול, אני מאד אוהבת את עצמי.... בחורה חושבת