כיום רוב המשפחות שאז רכשו 3-4-5 חדרים אין מספיק מקום
וברוב הבניינים הקבלן ניצל את כל השטח שהותר לו לבנות כך שאי אפשר לבנות
וכתוצאה מכך מתחילה תופעה של בניה ללא רישיון ולפעמים יותר גרוע ללא מהנדס
אני קורא מכאן לחברה בעריה ובפרט למונטג לטפל בענין במהירות
את ההבטחות שהעניין יטופל שמענו כבר מזמן ואנחנו רוצים תכל'ס.
אז תנו לתושבים לנצח
נשלח ב-16/5/2010 19:09
אם נחכה למונטג אנחנו יכולים להמשיך לחכות עוד הרבה זמן
עבר הרבה זמן ושום דבר לא זז
מונטג תתעורר נמאס לנו לחכות.
(התכוונתי כמובן לאישורי הרחבה ולא למרחיבים ללא רישיון)
תוקן על ידי אהבה_רבה1 ב- 16/05/2010 19:13:14
נשלח ב-14/3/2010 00:37
תודה על העצה המועילה אני חושב ברצינות על יישומה.
נשלח ב-12/3/2010 11:20
כל מי שבונה לא חוקי מקבל בסוף אישור, השאלה רק כמה זה יעלה וכמה זמן ימשכו אותו עד לקבלת האישור... חוץ מקראוואן של בית כנסת אף פעם לא הרסו כלום...
נשלח ב-10/3/2010 22:45
לאחר שחיכיתי וראיתי ששום דבר לא נעשה (הרבה יותר משתלם לפרסם פעם בשנה שיש התקדמות) עדיף לבנות לא חוקי כי אין ברירה.
נשלח ב-17/1/2010 09:38
רק מדברים ומקבלים שבוע סוער אולי כדאי להמשיך ולעשות אולי נוושע ותבוא גאולה לעולם .
נשלח ב-15/1/2010 10:59
ועוד משהו אולי גם כשניתן לשכננו את הפיתרון למצוקתם אולי ניוושע והקב"ה יואיל להוריד לנו קצת גשם בכל המובנים ......
נשלח ב-15/1/2010 10:58
הלוואי
אני מקווה שאכן דברים יצאו לפועל ובמהירות
זה יעזור לתושבי העיר יותר מכל קצת הרחבת הדעת יקלו על הלחצים בדירות הקטנות מול המרפסות הענקיות .....
זה אולי יהיה פיתרון אמיתי שיבוא סוף סוף מאגף ההנדסה של העיריה כי רמה ג' אינה פיתרון המחירים הגבוהים וזמצן האיכלוס הרחוק מוצאים את כל העוקץ מהענין לעומת שיפוצים שכאלו יעזרו באופן מיידי מהיר וכדאי לכל תושבי העיר כן כן ואולי זה גם יוריד את העוקץ מתלונות החילונים והד"לים שיזכו להרחיב את ביתם ולהקל את חייהם של כולם
אז קדימה מונטג רוץ על זה .......
וגם אתם משה ראש העיר היקר ושמוליק סגנו (זה מהתמונות....) זה אולי יוכיח שעשיתם משהו כדי שהתושבים ינצחו.....
נשלח ב-15/1/2010 09:43
היום ראיתי העיתון חדש שיש דיבורים בעיריה על אישורי הרחבה חוקיים
בתקוה גדולה שהפעם זה יהפוך למעשים.
נשלח ב-14/1/2010 15:20
קול
בענין הגשם...
אני מסכים איתך כל מילה
וגם בענין הבניה
העלתי את הבעיה כדי לפתור לא לקטרג
נשלח ב-14/1/2010 12:53
ואחרי שני הדוברים הקודמים אנחנו עוד מתפלאים למה ה' לא שולח לנו גשם?
המון טוב לב ..... פירגון.......
אני לא בעד לבנות ללא אישורים אבל מכאן ועד להפריע לאנשים לחוצים לבנות???????
אני חושב שהמדיניות צריכה להשתנות ולהקל את הסירבול והבירוקרטיה ולפשט את הענינים לתועלת כל הצדדים ולבסוף תיראו שכולם יצאו מורווחים מכך
כן כן גם המהנדסים יהיו וגם איכויות המוצרים וטיב הגימור יהיו מדהימים ולבונים יהיה קצת הרחבת הדעת ..... מה קרה ??????? איפה אחוות האנשים שלכם?
נשלח ב-13/1/2010 23:18
יותר גרוע זה שהפיקוח לא עושה כלום, למעט מתן אזהרות קנסות, והבונים משלמים את הקנס וצוחקים כל הדרך לתוספת.