| נשלח ב-14/1/2010 01:17 |
|
| |
הרגלא"ט צפה את רעידת האדמה-ההרס בטהיטי/האיטי,
ברשות המנהלת המכובדת,עמודת נבואות המיועדת רק לדברי רבינו הרגלא"ט הקדוש אשר ברוח נבואתו וצפה את רעידת האדמה-ההרס בטהיטי/האיטי,במידה ומאשרת אשמח להמשיך להביא מפעם לפעם דברי גאולה,נתון לשיקולך.דדון מאור אלפסי.
בס"ד
למשיח ונביא ה" הרגלא"ט,בסדרת זהר תנינא,מאמר ס"ח",בתאריך-31.8.2009,נמסר לרבינו ,על ידי נשמות הצדיקים הנבואה המרהיבה על רעידת האדמה בטהיטי,לא היה נביא כמו רבינו הרגלא"ט הוא משה רבינו שכעת זכה לשער חמישים הסתום.מדהים , נביא אמת בישראל,קבלו אותו הוא הרגלא"ט משיח ה".
זוהר תנינא מאמר -סח-31.8.2009
עתיד בקרוב מאד הרגלא"ט הוא המשיח להכות "טייפונים" וגלים אשר ימחו ויבלעו את האי "טהיטי" היורד השאולה למצולות {י]ם ו{נ]אבד לעולמי עולם
חדשות היום:http://rotter.net/forum/scoops1/39517.shtml
רעידת אדמה בעוצמה 7.3 פקדה את האיטי
נלקח מאתר עידן המשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2010 11:50 |
|
| |
במקומך לא הייתי שמחה באסונם של גויים, גם הם בניו של אלוקים. אל תשכח שבין הנפגעים היו הרבה יהודים.
תוקן על ידי shooly ב- 17/01/2010 11:50:53
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 02:03 |
|
| |
דדון, אחי היקר
יש לי קצת חששות לאור העבר והרגישויות לדברים שנכתבים בפורום, הקהל שקורא אותם, והחשיכה הגדולה בה כולנו נמצאים בחוסר וודאות מוחלט ויהודים שהכריזו על עצמם כמשיחי השם, ולכן החלטתי עם אורית חברתי שלא נביא לכאן דברים גבוהים שאין לנו השגה בהם בכלל (לכן גם בזמנו פתחתי לכם פורום לפרסום והפצת מאמרי הרגלא"ט, וחבל לי שלא עשיתם בו שימוש).
מצד שני, אשמח אם תביא אשכול נבואות אבל זה צריך להיות מאמרים נטו של הרגלא"ט שכתיבתו תמיד הדהימה אותי במיוחדות שבו, תוך וויתור על התארים והכינויים הנלווים. כולנו מאמינים שאליהו הנביא יבשר לעם ישראל על בואו של משיח ואז כל רועי ישראל גם הם יתגלו - אני בטוחה שתסכים לדרישה הזאת, כי אפילו הרגלא"ט בעצמו כתב שהוא לא משיח .
אם אתה מקבל תנאי זה - ארשה לך לפתח את האשכול.
בידידות, 3ברית
תוקן על ידי 3ברית ב- 14/01/2010 03:09:22
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|