בית פורומים החרדים והאינטרנט

קימת מלכות בן דוד שבת פרשת וארא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/1/2010 19:49 לינק ישיר 
קימת מלכות בן דוד שבת פרשת וארא

בס"ד אור ליום א ב שבט התש"ע
קימת מלכות בן דוד פרשת וארא 
ראיתי חזיון נורא אלד'י בשבת האחרונה פרשת וארא
האחרונה שיש סלעים גדולים וסולם גדול שעולה עד השמים ראיתי פסוק "וישבע בחי העולם כי למועד מועדים וחצי וככלות נפץ יד עם קדש תכלינה כל אלה" ושמעתי קול שקורא לי בני שי שי תעלה על הסולם ואמרתי אני שי סאסי בוארון נשבע להקב"ה להקים את מלכות בן דוד בדין וקיבלתי חרב עם שם הוי"ה ואדנ"י וחתכתי רב שקר דסטרא אחרא וראשו
נפל ואח"כ חתכתי את הכנסת הארורה והגג שלה נפל בחרב שם הוי"ה אדנ"י ביד שמאל שהיא היד חזקה ואמרתי "מלכות
 הרשעה מהרה תעקר גימטריא תש"ע ".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2010 20:41 לינק ישיר 

בס"ד
מצאתי ספר שם עולם לרב ישראל יהושע הרצברג רב בת"א מסביר על ענין הסולם ומביא מדרש שמה שגרם שישתעבדו במצרים וכל הגלויות בגלל פחדו של יעקב שנתירא לעלות בסולם עש"ה סימן א עמ' יא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2010 10:53 לינק ישיר 

נגלה לי סוד שמצאתי אמש בלילה.
והוא נמצא בספר רזיאל המלאך סימן קץ גאולתינו בב"א

והוא סוד
"וארא אל אברהם ואל יצחק ואל יעקב באל שדי, ושמי הוי"ה לא נודעתי להם".
אמרת שהסולם בסוד אל שדי
אכן חלמתי חלום נורא על הרב"ש שבהינף יד אמר אברהם יצחק ויעקב,ותיקן משהו (איני יודע אם ריפא חולה). (אולם לא רצה להראות זאת לעיני כל כי הסתתר בחדר-כי לא אחז ממעשי מופתים,והתרחק מהם כמאש) 
ואני נכנסתי בסתר במקומו,שאסר להכנס שם, מגודל הפחד של הקדושה, וראיתי זאת,
שהניף יד ואמר אברהם יצחק ויעקב,והדבר תוקן. 
ואיני יודע מה פשרם

תוקן על ידי shay98 ב- 20/01/2010 22:33:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2010 22:36 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ה ו שבט התש"ע
ישר כח ידידי נלע"ד שסוד הענין הוא התגלות אל שדי שהוא בעל הסולם רבי יהודה הלוי אשלג הלוי זצ"ל
ואמרו חז"ל "אין בן דוד אלא בדור שכלו זכאי או שכלו חייב" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2010 02:20 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ה יא אדר התש"ע
אכן מרגישים אנחנו שמפלת שלטון מלכות הרשעה קרב ומשיח צדקנו ימית את כל הערב רב הללו שתפסו את מוסדות השלטון כמ"ש "וברוח שפתיו ימית רשע"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2010 02:52 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ג טז אדר התש"ע
באו להתפאר עליי וכתב לי גולש אחד "שתן לחרב הוי"ה מלאה דם לפעול" ושכח הוא את דברי החזיון הנורא
שראיתי בליל שבת פרשת וארא והחרב הזאת יצאה מתערה בסוד היחוד שני השמות הוי"ה אדנ"י

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 21:03 לינק ישיר 

עיינתי בדברי הרמב"ן, ומזכיר הפסוק בפרשה זו לך לך, הקשורה לאברהם "הרימותי ידי לקל עליון" ורמז בפסוק מדניאל מהמלאך שהרים ידו ימן ושמאל וישבע בחי העולם" מדניאל. אכן נודע הדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > קימת מלכות בן דוד שבת פרשת וארא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext