ההודעה הפותחת מיועדת לבנות בלבד! אבקש מהגברים לא להגיב בעניין!! תגובות גברים יתקבלו רק על תגובות שנכתבו כאן ולא על ההודעה הפותחת!!
קדימה- בנות אני פונה אליכן בקריאה נרגשת מעל גלי הפורום הנכבד: לא לעשות בושות!!
ולמה אני מתכוונת? אספר לכן:
לא מזמן ספרה לי חברה אודות שידוך מעניין שעבר עליה- התקשרה אליה שדכנית והציע בחור פהפהפה מרשים, נראה טוב, חכם, מדבר לעניין. ומה היא מדגישה: הוא הוריד הרבה בחורות. בחור מבוקש שחש מעצמו...
אוקי הבחורה כולה בריגושים התכוננה לפגישה ווו-------- בחור מרשים, נראה טוב, כנראה קצת חכם ועושה הרבה פוזות! חוץ מזה לא ראתה חכמה גדולה...
אחרי הפגישה היא מתקשרת לשדכנית להגיד "לא" ולפני שהיא מתחילה לדבר השדכנית אומרת לה "אני בטוחה שהתרשמת, את רוצה להמשיך אבל תראי, הבחור לא מחזיר מהר תשובה, הוא צריך לחשוב" ועוד כהנה וכהנה אז הבחורה אומרת לה, "פשוט לא!" לא מתאים...
והשדכנית היתה המומה... מה, את הראשונה וכו' וכו'
בנות??????. באמת זה כך??????? עד כדי כך קונה מראה חיצוני ופוזות??????
שימו לב!
נשלח ב-10/10/2012 15:14
הסתדר :)
תוקן על ידי חדשונט ב- 10/10/2012 15:14:24
נשלח ב-10/10/2012 15:12
.............................
נשלח ב-10/10/2012 13:28
בס"ד הזולת הוא הראי,אם ראית בנשים עם רדוד,זה בעצם אתה
נשלח ב-4/10/2012 18:14
ליטאי, לא נמאס לך?
נשלח ב-1/10/2012 23:43
כתב הליטאי ב2010 ונכון גם לתקופתינו אנו...
ליטאי613 כתב:
כבר מספר שנים הליטאי כותב כאן על השטחיות של המין הנשי. יפה לך את הקטנה שעלית גם על הנושא .אמנם באיחור מסוים, אך גם טוב
בחורים חתיכים יש הרבה פחות מבחורות יפות, ואי לכך ובהתאם לזאת הם גם מאוד חשים מעצמם, מאודדדד!!!! אולי לכן היא התכוונה שזה חיסרון?! וגם גבר יפה..כזה שעובר וזוכה למבטים, לאדעת עד כמה אפשר לסמוך עליו, אני הייתי מפחדת לתת אמון באחד כזה
נשלח ב-30/9/2012 15:25
רוחלה עובר עלייך משהו?
קודם כתבת שהמין הנשי רדוד. אח"כ שגבר יפה זה חיסרון. ובסוף שאשה יפה זה טוב. בד"כ נשים אומרות שאישה יפה זה חיסרון... (קנאיות)
נשלח ב-30/9/2012 15:13
???
רוחלה2 כתב:
ברבי צודק. כל הרושם הזה מסביב מעיד בעיקר על... כלום!!! בחורות שזה עושה להם את זה... סתומות לגמרי.. לרוב כל האלה החשים עם הפוזות מלאים בריקנות... אני באופן אישי, ישר פוסלת כאלו. שונאת את זה.
ולגבי יופי חיצוני- גבר יפה מדי זה חסרון ענק. אישה, ככל שהיא יותר יפה זה מעלה. אצל גבר, ההפך.
***גבר יפה מדי זה חיסרון ענק ??..... אישה, ככל שהיא יותר יפה זה מעלה ??.....
נשלח ב-24/9/2012 14:39
בס"ד אפשר להודות באשמה??זה משהו תת מודע אבל כן זה קונה אותנו... וזה באסה גדולה!
נשלח ב-23/9/2012 15:26
ממש לא!! זאת הסיבה הראשונה שהייתי מורידה אחד כזה
נשלח ב-20/9/2012 13:43
מה אומר לכם??? הזוי!
נשלח ב-20/9/2012 07:58
חתיכת אשכול. אגיב מאוחר יותר אם יהיה מה.
נשלח ב-20/9/2012 04:34
וואי,זה היה בזמן!!
לא מזמן ניפגשתי עם 2 בחורים שונים בתכלית השינוי באופי- יופי- רושם.
הראשון היה מפוצץ באהבה עצמית, הילך כאילו העולם בכיס שלו,ולא פלא- בחור עם נתונים טובים,שעבדו טוב מאוד בשבילו, ועבר מהצעה להצעה בשיא הפוזות. מה אומר לכם? - אומנם הנתונים הצדיקו את המרדף של הבנות אחריו, אבל לא את ה"חשיות" המבחילה הזאת.
כשהבנאדם נכנס לחדר- מיד פסלתי אותו על הסוף. אני לא חושבת שמן הראוי לסבול פוזיסט. מי שמוכנה לכרוע למען היופי והשם והשואו ברחובות- שתהנה. הבחור כולו שלה.
ומנגד, נפגשתי מיד אחרי הנ"ל,עם בחור שנתוניו מעולים,והאופי שלו העלה אותו "על נס" פי כמה וכמה. איך אפשר לשלול במיידי בחור שמידותיו כ"כ טובות??!!
יופי-קובע בעולמנו. אך תלוי למי,תלוי עד כמה.
רחמיי על זו שזה המדד הראשון שלה לבחירת פרטנר לחיי הנישואין.
אז, קטנה,לא כל הבנות כאלה ...;) למרות שבדידי עובדא,שלא הכרעתי את הכף לקראת מאזן :))