שלום לכם חברים! ביקשתי הפעם לחרוג ולבקש אישור כתיבה על מנת לדווח על התפילה המיוחדת של החזן שולהוף מארה"ב לא ראיתי שמישהו סיקר את התפילה ואם כן אבקש להסיר את האשכול לבקשת גבאי בית הכנסת הוזמן החזן שולהוף להתפלל בבית הכנסת שונה הלכות בנתניה, בית הכנסת הגדול החזן שולהוף היה ממש מעולה עם קול צלול וקול רטורה מדויקת מאחר ואני לא מכיר את כל היצירות שהחזן ביצע בתפילה אבקש אם אפשר להשלים במקהלות רבבות עמך בית ישראל של החזן דויד רויטמן אין ערוך לך של החזן מייקל שטרייכר כולם אהובים וכלם מקבלים עליהם עול מלכות שמים אהבה רבה הבנתי מהמתפללים שזה של פינציק ממקומך מלכנו תופיע של החזן שייע וידער אנא עבדא דקודשה בריך הוא עירבוב של היצירה של רוזנבלט ושל הקוסביצקים אב הרחמים של החזן ישראל שור אבינו שבשמיים אב הרחמים שוכן מרומים עם הפיזמן של קהילות הקודש של מלבסקי וחזנות של קוסביצקי כוהניך ילבשו צדק וחסידיך ירננו של החזן יוזף שמידט כבודו מלא עולם של משפחת מלבסקי שמע ישראל וביום השבת של פינציק (מהתקליט הפחות מוכר) היה שבת יפה מאוד ותודה רבה לגבאי בית הכנסת
נשלח ב-4/2/2010 16:48
בריטוןבאס , הקטעים לעיל שהביא פבארוטי מאתר JSA , במידה ואתה יודע לגשת לאתר / לעשות ממנו העתק-הדבק - עשה זאת למייל שלך ושלח לעצמך את המייל , במידה וכוונתך אחרת רשום לי באישי
נשלח ב-4/2/2010 16:35
פבארוטי יקר, לא הצלחתי להבין איך מורידים את הקטעים הנ"ל למחשב שלי.
אהבה רבה זו הקלטה פיראטית מתפילה של פינציק ולא בתקליט תבקש אולי משולהוף בעצמו
נשלח ב-31/1/2010 21:17
תושבי נתניה, ולוואי והיה חלקי עמכם. מי שיכול להשיג לי הקלטה של אהבה רבה של פינצ'יק וכן וביום השבת, וכן ובמקהלות של רויטמן אודה לו מאוד.
נשלח ב-31/1/2010 14:58
זכיתי להיות בשבת זו.
שמעתי את שולהוף כבר כמה פעמים עם מקהלות.
אבל לתת קטעי תפילה ללא מקהלה ובלי להתפלל בסידור של התווים. כאן ניכר גדולתו של חזן.
אכן חזן גדול ,
נהנתי
תודה לבית הכנסת.
נשלח ב-26/1/2010 08:50
גם אני זכיתי לשמוע שבת כזאת משולהוף לפני שלש שנים בערב פסח בדובב עוז ברמת גן וזה היה כמו שתיארו פה חזן אמיתי משתפך ומרגש בצורה מרטיטה ואני מקנא במי שנכח השבת בנתניה וכשהוא זה שבוחר את היצירות שרוצה לשיר זה אדיר זה לא אותם היצירות הנדושות ששומעים כל שבוע בכל מקום שלא תלך מכל חזן שתשמע ולדעתי צריך לעשות שבת חזנות שבה החזן בוחר את היצירות או מאלתר והמקהלה מלווה ספונטנית כי זה תפילת החזנות האמיתית ולא קונצרטית
נשלח ב-26/1/2010 02:22
האמת, רוב הקטעים די צפויים לחזן 'סולו' ללא מקהלה, ודי צפויים כשמדובר ברפרטואר המוכר מכבר של שולהוף.
שמיט אכן 'חידוש' - אך שולהוף אף פעם לא שקט על שמריו...
נשלח ב-26/1/2010 01:03
אני לא מאמין לרפרטואר המדהים כ"כ לא משעמם ונדוש מתי שמעתם לאחרונה את אב הרחמים של שור בביצוע שולהוף ענק ענק[ מי שהיה בקומצרט אב הרחמים יודע ] או אהבה רבה של פינציק יצירה שרק שולהוף מבצע כ"כ זוגער קשה ומלא רגש וביום השבת פינציק מי זוכר שבת כזו ? ובמקהלות רבבות של רויטמן ,תמיד בשבת חזנות יש לי חלום של רגע אולי החזן יבצע את רויטמן אבל תמיד אני מתבדה טוב, מי יכול לעשות את זה כוהניך של שטיינברג ששר שמידט ,מישהו שמע בשנים האחרונות בשבת?
שבת מדהימה שולהוף יחיד בדורו חזן של פעם אמן אמיתי שרק אם נותנים לבטאות את עצמו ואת מה שיש לו להציע ולא להיות מלווה של קטעים נדושים של שבתות נדושות אז באמת שומעים חזנות אמיתית ושווה יוכיח האתה יצרת שהיה בר"ג כמו שבחגוי וטנור 66 וגם אני הקטן אוהבים
כל החובבים האמיתיים הפסדנו הפסדנו הפסדנו
מתי שבת כזאת במרכז מתי? כנראה שכל עוד גוון המנצחים הסובולים למיניהם ישלטו כאן ,לא נזכה לשבתטות מיוחדות כאלו ומכאן אני יוצא בקריאה לכל האחראים למיניהם תנו לחזן להתבטאות , תנו לחזן להתבטאות, תנו לחזן להתבטאות, תנו לחזן להתבטאות, תנו לחזן להתבטאות