הוא אמר את זה בראיון לחסידיניוז, ביום הראיון היתה לו פגישה עם דוד פדידה שבה סוכם התאריך והפרטים האחרונים. עד היום היו הרבה שמועות על הופעה כזאת שעומדת להתקיים, אבל הפעם זה אמיתי!! סוף סוף!! לא ברור לי מי עוד מהפקותיו של גרסטנר יגיע. כרגע ידוע על ישיבה בויס, ומן הסתם אלי עצמו. אני מאוד מקווה שגם החבר'ה או לפחות מנוחה.
ציטוט מהראיון:
----
מתי אתה מגיע שוב לארץ, והפעם בשביל הופעה?
אני שמח לבשר שאחת הסיבות שאני כאן עכשיו, זה כדי סוף סוף להתקדם בנושא. היה לי היום פגישה עם דוד פדידה, בה סגרנו תאריכים ואת הפרטים האחרונים כדי שזה סוף כל סוף יוכל לקרות. להופיע בארץ זה משהו שאנחנו מאוד רוצים לעשות כבר הרבה שנים, ומאוד מקווים שזה אכן יקרה. ---- אפשר להתחיל להתרגש!!!
א) עדיין. ב)אם יבואו לכאן עוד אמנים מבית אלי גרסטנר והוא יצטרך לצמצם הכל לכשעתיים אז הבחירה שלך כן יכולה להשפיע
נשלח ב-12/4/2010 21:22
09א כתב:
נו, מה קורה באמת, האם יהיה ומי יבוא? אולי כדאי לבקש ממנו שיעשה משהו כדוגמת מרדכי בן דוד שנתן לקהל להשתתף בבחירת השירים באתר מיוחד שהוקם לצורך ההופעה, ולפחות לחברי הפורום?
אלי אמר שהם כבר סגרו תאריכים, אז כנראה שהפעם זה באמת יהיה אי"ה.
מה הקטע להשתתף בבחירת השירים? אצל מ.ב.ד היה צורך לבחור מבין עשרות ואולי מאות שירים, אצל ישיבה בויס מדובר בסה"כ ב-40. אני סומך על אלי שהוא יבחר את השירים היותר טובים.
גם אני שואל מסרבים לענות לי... והלוואי שהחב'רה יתלווה עליהם!
נשלח ב-11/4/2010 20:10
נו, מה קורה באמת, האם יהיה ומי יבוא? אולי כדאי לבקש ממנו שיעשה משהו כדוגמת מרדכי בן דוד שנתן לקהל להשתתף בבחירת השירים באתר מיוחד שהוקם לצורך ההופעה, ולפחות לחברי הפורום?
נשלח ב-2/2/2010 16:42
חח... מה לעשות שילדים גדלים.. זה טבע העולם. לדעתי הוא חמוד גם עכשיו. :) למה הוא מחזיק את המיקרופון בצד? פשוט מאוד - כל אחד מחזיק את המיקרופון איך שנוח לו. והוא לא היחיד שמחזיק ככה את המיק'.