על פי התרשמות הקהל שנכח בבית הכנסת. החזן קירשנבוים היה מצוין עתידו לפניו וכן החזן וינברג הרשים בקולו המיוחד אמנם גולת הכותרת היה החזן וינוגרד שהרשים את כולם בביצועים מרשימים במיוחד עם נוסח יפה כחזן מקצועי. התלהבות הקהל היתה רבה עד כדי כך שאלי יפה אמר לאחר התפילה שהרבה חזנים יכולים לעמוד אצלו בתור. עוד נשמע עליו רבות. עלה והצלח
נשלח ב-31/1/2010 19:03
על פי התרשמות הקהל שנכח בבית הכנסת החזן קירשנבוים היה מצוין קול נעים ונוסח יפה. עתידו לפניו
וכן החזן וינברג הרשים מאד בקולו המיוחד
אמנם גולת הכותרת היתה החזן וינוגרד שהרשים בצורה יוצאת דופן את כל מתפללי בית הכנסת בביצועים
מרשימים במיוחד. ונוסח יפה. עד כדי כך שאלי יפה אמרלאחר התפילה שהרבה חזנים יכולים לעמוד אצלו בתור.
עלה והצלח
נשלח ב-31/1/2010 13:16
ישר כויח לבריטון בס. שהצטרף למקהלת ביכנס הגדול?
יוסף ידידי ריספונסים נותנת המקהלה ולא החזן
נשלח ב-31/1/2010 00:29
אני הייתי בלילה עם החזן אריק וולהיים, היה מצויין היה מדהים אפשר לומר שהוא מבין טוב את המקהלה של אלי לאחר כמה שנים שהוא משתתף בה היה לו קל יותר לזרום עם המקהלה אני הרגשתי שהוא כחזן מקצועי מאוד התפלל היה נחמד. בבוקר התפללתי ברמדה אמנם הגעתי מאוחר אבל טוב מאוחר מלא כלום ניראה לי שהיה שבת חווייתית בעולם החזנות לכולם בכל המקומות גם בירושלים וגם בתל אביב.. שבוע טוב.
נשלח ב-30/1/2010 23:50
להלן הרפרטואר: החזן אברהם קירשנבוים ניגש בשחרית. שכן חובת - קוורטין רם ונישא - רוזנבלט ממקומך - גולדשטיין (הביצוע היה מעל ומעבר לציפיה מחזן צעיר) אין כמוך - זולצר. יש לציין שהחזן נתן רספונסים ממש מצוינים, חן מקורי ואמיתי שיש רק לחזנים מהסגנון הזה. אנת הוא שליט - וינברג מוסף: החזן אלעזר וינוגרד זרעא חיא - שטרן אבינו שבשמים - זים (החזן קירשנבוים) בעבור דוד - רומשינסקי - דואט יפהפה ומושלם בין כל החזנים שמע ישראל - גלנץ (יפה מאוד) אין כאלוקינו - טלמון (ילד פלא נחמד ביותר). תודה לכל החזנים על ההנאה שגרמו לי השבת.
נשלח ב-30/1/2010 23:40
רבותי, אי אפשר להסביר באריכות אבל בקצרה כן, קירשנבוים עם פה מתוק ומוזיקלי בשמיעה ובשירה. וינברג עם צליל יפה, אומר טוב, מבין את הטקסט. וינוגרד מלא טעם וחן שנע בין שטרן לקוסביצקי, יושב טוב בטונים הגבוהים, מסתדר יופי עם מקהלה,נותן את מה שיש לו בעוצמה.
נשלח ב-30/1/2010 20:09
בל"נ אני ישתדל להעלות יותר מאוחר
מה שאני יכול לומר לך שכולם היו מקסימים כל אחד עם מעלותיו וחסרונותיו
יש עוד קצת על מה לעבוד אך בהחלט הבמה מגיעה להם והבמה בהיכל התרבות עוד קרובה איליהם
ואני יכול לומר לכם שיצאתי מבית הכנסת עם הרגשה
שצריך לתת עוד את הבמה לצעירים המתחלים והיותר מבוגרים בעוד בתי כנסת !!!!!!!!!!!!!!