מה אתם אוכלים לארוחת לילה, ובאיזה שעה? וגם כן - מתי אתם אוכלים ארוחת בוקר?
אשמח מאוד לשמוע תגובות בענין, ואיזה מאכלים מאזנים לכם הכי טוב, תודה
נשלח ב-6/2/2010 23:11
אני הולך בין 45 דקות לשעה כל יום
נשלח ב-6/2/2010 21:49
כמה זמן אתה הולך בכל יום? ומה אתה עושה לגבי הליכה בשבת?
נשלח ב-6/2/2010 20:51
אני מקפיד לשמור ב"ה אני יורד במשקל
אבל אני הולך כל יום
נשלח ב-4/2/2010 21:28
קודם כל - תודה להיימישער על קבלת הפנים, ובכלל - על פתיחת וניהול הפורום.
אבטיח - כ-מ-ו-ב-ן שאני מטופלת אצל דיאטנית מעולה, אבל הסתקרנתי מה אחרים אוכלים. זהו - לא ביקשתי שמישהו פה יחליף את הדרך הנכונה והבריאה של התחיסות לסכרת (קרי: טיפול אצל אנשי מקצוע) רק רציתי לדעת מה אתם אוכלים!!
נשלח ב-4/2/2010 17:50
ארוחת לילה זה דבר שצריך להתאים לכל אחד אישית, כחלק מהתפריט היומי. אם את יודעת מה טוב לך אפשר להציע הצעות לתחליפים מתאימים בשביל הגיוון, אבל כמות פחמימות, ואם צריך להוסיף חלבון או שומן, או שניהם, זה כבר לדיאטנית טובה.
נשלח ב-3/2/2010 22:42
אםבישראל, ברוכה הבאה למחוזותינו, לצערינו אני לא כ"כ פנוי לאחרונה להיכנס לפורום, אבל אני שמח לראות שזה שוקק חיים, ומקווה שתמצאי בה סעד ועזר לכל שאלותייך, וברכה ותודה ענקית לכל האקטיביים שעונים ומייעצים. היימישער המנהל
נשלח ב-2/2/2010 23:02
ועניתי על כך. אי אפשר להגיד לך כשלא יודעים מה הרקע
נשלח ב-2/2/2010 14:18
רק דיטאני יכלוה לעזור לך
נשלח ב-2/2/2010 11:11
כיכר כסף היקרה - כולו שאלתי לגבי ארוחת לילה בלבד, ולא בניית תפריט.
נשלח ב-2/2/2010 08:08
אני יודע מנסיון אישי שלי בלבד שבלילה אני אוכל קצת פפיה עם עוד פרי וזה מוריד פלאים את הסוכר
נשלח ב-1/2/2010 08:15
דריידל אתה צודק ולכן אני לא נותנת תפריט ע"ג הפורום, לכל אדם יש בעיות משלו ורצונות משלו ואורח חיים אחר. מי שרוצה לקבל תפריט המתאים לו יכול לפנות אלי באישי. אם בישראל - הזמן לפני השינה לארוחה תלוי ברמות הסוכר שלך והתרופות אם יש. באם זו רק דיאטה רצוי לאכול שעתיים לפני השינה, באם נלקחים כדורים בהתאם לרמת הסוכר, אם נמוך מאד אז לאכול ממש לפני שהולכים לישון בכדי לא להגיע להיפו. לוקחי אינסולין - הזרקה לפני שינה ומשאבה חייבים לפני השינה לאכול.