יש_כבוד, לחנות מזרונים, ההיא במרכז, יש אישור משווק מורשה?
נשלח ב-1/2/2010 12:28
תשאל אותו שם מן הסתם הוא יענה לך ....
נשלח ב-1/2/2010 12:55
הוא בטח יסבן אותי, לא?
נשלח ב-1/2/2010 17:43
אם הוא לא יוכיח לך שהוא משווק מורשה אל תקנה אצלו
אני בכל מצב מאמין לו ובחברה שלו
נשלח ב-3/2/2010 20:22
ביקרתי הבוקר בעולם המזרנים והוא הראה לי 2 מסמכים המוכיחים כי הוא המשווק המורשה האזורי של מוצרי סילי וסימונס בבית שמש והאיזור עוד נכתב במסמך כי כל הרוכש מוצר ממשווק שאינו מורשה שם את כספו על קרן הצבי .
לא מתאים לך נראה לי כי עולם המזרנים 1 מוישעאמס 0 או אולי מהיום מוישאפס....
נשלח ב-4/2/2010 15:08
קודם כל ישר כוח על ה"מוישעאפס" - העלתי חיוך על קצוות שפתותי . אירוע נדיר בימים טרופים אלו.
לא התכוונתי חלילה להוציא שם רע על בעלי החנות הנ"ל, אני לא ממש מכיר אותם ובטוח שהם אנשי תורה וחסד.
כל מה שהתכוונתי לעורר זה את המבוכה שאני חש כשאנשים בפורום מעלים הודעות פירסומיות במסווה של אנקדוטות חדשותיות. לא רק שזה תמיד מעלה תהיות בקשר לזהות הניק, זה גם מוריד את רמתו של הפורום שגם כך אינו תוסס במיוחד.
אז אני חוזר ומדגיש, חנות המזרונים במרכז מן הסתם חנות איכותית. אך אם בעליה של החנות שלח את יש_כבוד לפרסם את מרכולתו בפורום, או שבעלי החנות הנ"ל מחזיק בניק יש_כבוד, לי אין אליו הרבה כבוד.
נשלח ב-4/2/2010 21:22
מוישעאחדאפס
נשלח ב-7/2/2010 15:44
הבלאגן זה בגלל שנפתחה חנות מיטות ומזרונים חדשה ברמה ב בהרשי פרידמן, "מקור המיטות" עד כאן לעניות דעתי.
נשלח ב-7/2/2010 18:03
הבלאגן הזה בגלל שיש נוכל ברמה ב' שמתיימר למכור למרות שאינו מורשה וזה בדוק לגמרי וממילא משקר במצח נחושה ללקוחותיו. עשד כאן לפי בדיקתי המקיפה והעמוקה מאד .
נשלח ב-7/2/2010 20:19
קולמהרמה כתב:
הבלאגן הזה בגלל שיש נוכל ברמה ב' שמתיימר למכור למרות שאינו מורשה וזה בדוק לגמרי וממילא משקר במצח נחושה ללקוחותיו.
עשד כאן לפי בדיקתי המקיפה והעמוקה מאד .
איך הוא הפך לנוכל??
הוא מוכר בלי אריזה (ואין לי מושג אם זה נכון) אז הוא נוכל???
ב. לפי נוסח ההודעה "מטעם" עמינח זה נראה כאילו חנות מתחרה פירסמה את זה.
נשלח ב-8/2/2010 09:47
איך הוא הפך לנוכל??
הוא מוכר בלי אריזה (ואין לי מושג אם זה נכון) אז הוא נוכל???
ב. לפי נוסח ההודעה "מטעם" עמינח זה נראה כאילו חנות מתחרה פירסמה את זה.
[/quote]
אני חוזר ואומר השם "נוכל" נתקבל ע"י אנשי עמינח וסימונס וסילי בעצמם ואתה מוזמן לבדוק את זה. אני הצלחתי לאחר מאמצים רבים לאתר את הנוגעים בדבר וכמו כן לשוחח ואף להקליט את ה"נוכל" הנ"ל שטען כי היות והם לא מוכנים למכור לו אזי הם נוהגים בביריונות וממילא שגם הוא עצמו ינהג בביריונות וימכור דברים שהוא לא יכול למכור ואולי מדובר בזיוף או אולי מדובר בדברים שאינם כשרים .בכל מצב הבחור הנ"ל ואני חוזר על פי הנאמר מצד החברות הגדולות הינו נוכל .
וכן, זה לא מספיק להביא בתוך נילון או להביא תעודות אחראיות ?(גם נוכל וגם קצת אנאלפאבית) זה דבר שבקלות ניתן לזייף
אני רוצה שיביא תעודת משווק מורשה מהחברות הנ"ל ואז ניתן יהיה להסיר את הכינוי הנ"ל ממנו .
נשלח ב-8/2/2010 11:35
אני שמח שהצלחתי לעזור ל"יש_כבוד" ול"קולברמה" לבטא את עצמם בצורה ישירה ובהירה יותר.
מאחר ואני יועץ תקשורת מוסמך ומורשה אשמח להמשיך לעמוד לצידכם גם בעתיד בייעוץ בענייני תקשורת.
נשלח ב-8/2/2010 14:52
מוישעאמס כתב:
מאחר ואני יועץ תקשורת מוסמך ומורשה אשמח להמשיך לעמוד לצידכם גם בעתיד בייעוץ בענייני תקשורת.