אמת ויציב יש לי אוצר חשוב מהחזן פנחס בורנשטיין וכן מאחיו החזנים החשובים
נשלח ב-22/2/2010 09:19
פרעסעריי אגרויסע יישר כוח בעד המידע החשוב אבל אמת שהחזן בונשטיין מבצע את זה הכי טוב שיכול להיות בעולם
נשלח ב-22/2/2010 07:13
תודה רבה לכבוד libsonmo בעד הקטע אתה ריצצת
כשאני שומע היצירה של "אתה ריצצת" שחיבר החזן פינקסוביץ אני משתוקק לשמוע איך היה ממשיך באמירת "הנשמה לך".. בסגנון ובנוסח הזה
לא בחנם נתפרסם שמו בכל העולם כבעל תפלה נפלא אשר מקומו לפני העמוד בביהכנ"ס (ולא על התקליטים הקצרים שלא היה יכול להקליט קולו הגדול והרחב, כמו שהאריך בתו מרס. אנה אקר ע"ה במכתבה להיברו יוניון קולג'), וכל המעיין בתווי הנגינה שהשאיר אחריו בכת"י על רוב התפלות (בעבור החזן והמקהלה) יבין את זאת.
פבארוטי יש לי קאפיע של התקליט של חזן דוד היצקופ של 'אתה ריצצת' ושם כתוב שהוא יצירתו של חזן פינקסוביטש, כמו כן על התקליט של פנחס בורנשטיין כתוב כן, כמו שהעיד חזן אלרבטו מזרחי בסדרת שיעוריו בחזנות על הרדיו בחודש אלול העבר.
(כידוע שהחזן פינקסוביץ שימש בחזנות בשנות 1926-1928 ביוהנסבורג בסאוט אפריקה, ושוב חזר לסאוט אפריקה בשנת 1933 ושימש שם ביוהנסבורג ובקייפטאון עד אחר השואה, ושם שרו הרבה חזנים את יצירותיו, כי התקליטים שלו היה בנמצא שם).
נשלח ב-22/2/2010 00:21
קח דוגמה את הקטע הזה ורחמיך מתוך אהבה רבה להורדה קטע לא מוכר ,לפחות לא בביצוע הרשמן עכשיו תאזין לו http://www.f2h.co.il/255794874393
נשלח ב-22/2/2010 00:16
יש משהו במה שאתה אומר אותו דבר הרגשתי לגבי הקטע אתה ריצצת של פנחס בורנשטיין, בביצועו של היצקפוף אבל עדיין קשה להתעלם ממה שיש לו להציע תחשוב על זה
נשלח ב-22/2/2010 00:12
באמת חזן איכותי ונעים לשמוע. אך דא עקא...הוא מאד דומה בקולו להרשמן, וכאשר אתה שומע אותו מבצע קטע של הרשמן, זה כמעט הרשמן, אבל... הרשמן עושה את זה יותר טוב...אז מה הועיל?
נשלח ב-22/2/2010 00:08
חזן מצוין עם קול איכותי וביצוע נהדר לקטעים גם של אחרים יש לי עוד קטעים אולי אני יעלה בהמשך