| נשלח ב-2/2/2010 16:31 |
|
| |
איך נכיר את האופי של השני?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 02:28 |
|
| |
כשהיינו תלמידים בסוף ישיבה קטנה הגענו לראיון ולראש ישיבה לא היה מספיק זמן אז אחרי המבחן, הוא לחץ יד ואמר "חכמת אדם תאיר פניו" ולפי זה הוא החליט מי הוא מקבל ומי לא, זה לא אומר שהוא באמת יודע,
אבל תראו את הסדרה lie to me ותבינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2010 19:20 |
|
| |
א. אין כזה דבר לקרוא תווי פנים. יש כזה דבר אנשים תמימים שמוכנים לשלם עבור שטויות. ב. ליאור, לא ראיתי באתר ההוא פריצות, אלא אם כן תמונות פנים מצויירות של נשים עושה לך את זה.. ג. האתר ההוא לא מסוכן ולא גונב מידע, פשוט הם לא השקיעו בחיבור מאובטח. אז הדפדפן מקפיץ הודעה שהחיבור לא באמת מאובטח. (רלוונטי רק אם אתם הולכים לשלם שם בכרטיס אשראי)
|
| נשלח ב-5/2/2010 13:54 |
|
| |
| SevenUp86 כתב: |  | | תזהרו האתר שמר נחמדניק הביא הוא מסוכן
עכשיו וידאת שכולם יכנסו!
(מזכיר לי תמורה שאמרה "נא לעקוף את עמוד... בספר..") |
|
עכשיו שמתי לב...
שכתבתי מסוכן הכונה היתה רוחנית וגשמית כי האתר הזה גונב מידע מהמחשב והוא לא מזוהה דיגיטלית
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2010 23:41 |
|
| |
אני מטבעי יכול להגיד על אנשים פרטים, שואלים מה אתה מקשקש, יש לי הסבר מפורט ומנומק, שהוא שם את הידים בצורה של התגוננות שפלוני הגיע אליו. והרי הו ניפגש עם אחותו שזה אומר וכו'... זה טבעי לא למדתי ולצערי אני מאמין בזה....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 14:25 |
|
| |
| SevenUp86 כתב: |  | | תזהרו האתר שמר נחמדניק הביא הוא מסוכן
עכשיו וידאת שכולם יכנסו!
(מזכיר לי תמורה שאמרה "נא לעקוף את עמוד... בספר..") |
|
לא נכון, זה כמו שיגידו שלא ללכת לחוף מעורב כי יש שם פריצות , רק מפגר ילך ויבדוק מי שיש לו ראש על הכתפים וטיפה יראת שמים לא יכנס לאתר הזה במיוחד אחרי שהזהירו עליו מפריצות
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 12:00 |
|
| |
לא יודעת... עדיין לא השתכנעתי... אולי אם אני אראה במציאות אני אאמין,( או שיהיה לי על מה לבסס את טענתי שזה לא נכון)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 11:53 |
|
| |
לא לא. אנחנו כולנו ישבנו במעגל ולא זזנו בכלל. בכ"א היא לא למדה קורס של שפת גוף אלא קורס של תווי פנים..
למה זה לא הגיוני לך? הגיוני מאד שנולדנו עם תכונות שונות, ועם פנים שונים. מה אנחנו כבר עושים עם האופי בו חוננו - זה כבר ענין של בחירה . (שופך דמים או מוהל וכו)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 11:01 |
|
| |
נשמע לי כאילו האבחונים שהיא עשתה היו ע"פ שפת גוף, ולא ע"פ תווי פנים, מה שהוא מביא זה ע"פ תמונה-לא רואים בכלל את הבנאדם, ובזה אני לא מאמינה. שפת גוף זה דבר אחר ובהחלט הגיוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 10:52 |
|
| |
תראי, באסטרולוגיה אני לא מבינה, אבל בכ"א אני לא מדברת על קליעה אחת או שתיים אלא על 100% מהמשתתפים (טוב, נגיד 90%).
למשל - על אחד המשתתפים היא קבעה שהוא בא מבית אמיד (אביו שותף במשרד עו"ד מצליח). אני מוכרחה לציין שאותו אחד לבוש בפשטות וכו.. א"א היה לדעת ע"פ החיצוניות.
על אחרת היא אמרה שאין לה יחסים טובים עם ההורים.. אני מכירה אותה קצת, היא הבת הצעירה להורים מבוגרים, "מיושנים", סגורים מבחינה דתית. היא היתה טיפוס מנותק מהמשפחה קצת, עצמאי, וכחן, מודרני.
על בת אחרת היא אמרה שהיא עדינה וגם אינטלגנטית בצורה לא רגילה. מה שנכון - נכון...
מה עוד היה שם..
היו שם 2 שהתפקיד שלהם היה ניהול כלשהו. אחת מהן היא זיהתה מיד, והשניה היא היתה מאד מופתעת שהיא היתה מנהלת. ומה אני אגיד לך, סווןאפ76, הניהול של אותה אחת באמת היה כושל. היא היתה טיפוס מדהים, נחמדה , לבבית, סימפטית , אבל מנהלת גרועה, פסיבית, תמיד נותנת את הבמה לעמיתתה.
בקיצור, אותי זה קנה.
בכ"א אני לא רואה שום סיבה לשלול את זה, אפשר אולי להסתייג, לקחת בערבון מוגבל, אבל מצד שני, בשונה מאסטרולוגיה בגרוש שמפורסמת בעיתונים (קשתים - צפויה לכם הצלחה כלכלית מסחררת החודש) אין כאן שקרים מכוונים, מקסימום טעות בשיקול הדעת, יוצאי דופן חריגים וכו. בדיוק כמו גרפולוגיה.
אני, אגב מאמינה שבאופן אינטואטיבי אנחנו עורכים "אבחונים" כאלו גם לפי תנועות הגוף) בתת מודע שלנו כשאנחנו פוגשים אנשים אחרים. תמיד אחרי פגישה קצרה עם בנאדם זר אנחנו "יודעים" , פחות או יותר, איזה "סוג" הוא, וכו.
מהי חוכמת הפרצוף לפי ההגדרות שלך?
שמעתי פעם ש-פנים (PANIP) מלשון (PNIM) מורות על הפנימיות של האדם.
לכל אדם פנים ייחודיות ואופי יחודי
תוקן על ידי ליטאית ב- 03/02/2010 10:54:46
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 10:23 |
|
| |
| ליטאית כתב: |  | גם אני לא האמנתי עד שנוכחתי בעיני..
ישבנו קבוצה מול מאבחנת זרה , והיא קלעה, אוהו איך שהיא קלעה, זה היה פשוט מדהים! גם עכשיו כשאני נזכרת בכך אני משתוממת.
גם אסטרולוגים "קולעים" לפעמים, האומנות היא לדעת מה ואיך לומר את הדברים... הרי איך את מסבירה את זה שאנשים משתנים ופרצופם נשאר זהה?? או כאלו ש"עושים שיפוצים" שברור שזה לא משפיע על האופי... אולי נותן להם קצת יותר ביטחון... אבל לא יותר מזה.. אגב, היו גם מחכמי ישראל שהכירו את "חוכמת הפרצוף"..
"חוכמת הפרצוף" זה לא נראה לי ע"פ אף רחב או צר וכו'... אין מה להשוות לדעתי.
בכ"א אפרופו פורום שידוכים, לדעתי אין לתווי הפנים שום קשר עם בחירה של בן זוג, התאמה לנישואין וכו כפי שמציגים באתר. כי אין כמעט שום קשר בין הצלחה בנישואין לבין תכונות האופי השונות.
מסכימה איתך, ההצלחה בנישואים היא ללמוד איך לגשר ולהסתדר למרות שאנחנו שונים.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 09:49 |
|
| |
גם אני לא האמנתי עד שנוכחתי בעיני..
ישבנו קבוצה מול מאבחנת זרה , והיא קלעה, אוהו איך שהיא קלעה, זה היה פשוט מדהים! גם עכשיו כשאני נזכרת בכך אני משתוממת.
אגב, היו גם מחכמי ישראל שהכירו את "חוכמת הפרצוף"..
בכ"א אפרופו פורום שידוכים, לדעתי אין לתווי הפנים שום קשר עם בחירה של בן זוג, התאמה לנישואין וכו כפי שמציגים באתר. כי אין כמעט שום קשר בין הצלחה בנישואין לבין תכונות האופי השונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 09:13 |
|
| |
טוב ק"כ לדעתי הוא מקבל כסף על כל
אחד שנכנס...
על הרעיון-יש בו משהו קצת מייאש וגם כפרני
הוא בעצם שולל אפשרות של עבודה על המידות... תוי הפנים לא משתנים באופן משמעותי (גם
כשמזדקנים הכל יותר בלוי ומקומט אבל התוים נשארים זהים..)
אף פעם לא ראיתי מישהו שהאף שלו השתנה
מרחב לצר ולהיפך ללא עזרתו של פלסטיקאי...
ואם כבר מדברים על פלסטיקאים-צריך לברר
אם המדובר לא עבר כמה שיפוצים...
(או מישהו שמשמין והסנטר שלו נעלם או
שהוא מגדל עוד כמה סנטרים, אבל זה רק אומר שהוא כנראה אוהב לאכול...)
לא מאמינה בזה בכלל...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 08:46 |
|
| |
| חרדינאמן כתב: |  | | תזהרו האתר שמר נחמדניק הביא הוא מסוכן |
|
עכשיו וידאת שכולם יכנסו!
(מזכיר לי תמורה שאמרה "נא לעקוף את עמוד... בספר..")
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 02:25 |
|
| |
תזהרו האתר שמר נחמדניק הביא הוא מסוכן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2010 00:57 |
|
| |
לא התעמקתי
אבל יש משו בתווי פנים ותנועות פנים
על בן הזוג לא הייתי אומרת אלא על תהליך הבחירה של בן הזוג מה נוכל לדעת על האדם העומד מולנו
וזה באמת נשמע קצת גוזמה...
|
|
|
|
|