אמא שלי (נהגת שודים מדופלמת) כל פעם שמישהו עושה איזו עבירת תנואה ישר אומרת: "זו אישה".
ברוב המקרים היא צודקת...
באזני שמעתי שהיא אומרת לא פעם שנשים לא יודעות לנהוג.
אני לא מתווכח עם אמא.:-) (היא דווקא ראיה שגם נשים יכולות לדעת לנהוג...אבל מפחיד לנסוע איתה...)
משגיח??? לא מתאים...=)
למשגיח אין רשיון, ואין לו מושג מה זה תנועה ומה זה תנואה.. אגב המשגיח, אתה בא אלינו לסעודת פורים?
אמא שלי (נהגת שודים מדופלמת) כל פעם שמישהו עושה איזו עבירת תנואה ישר אומרת: "זו אישה".
ברוב המקרים היא צודקת...
אני לא מתווכח עם אמא.:-) (היא דווקא ראיה שגם נשים יכולות לדעת לנהוג...אבל מפחיד לנסוע איתה...)
משגיח??? לא מתאים...=)
נשלח ב-18/2/2010 22:56
משגיחשליטא כתב:
ברוב המקרים היא צודקת...
חחח
בדיוק כמוני.
נשלח ב-18/2/2010 20:09
אמא שלי (נהגת שודים מדופלמת) כל פעם שמישהו עושה איזו עבירת תנואה ישר אומרת: "זו אישה". ברוב המקרים היא צודקת... באזני שמעתי שהיא אומרת לא פעם שנשים לא יודעות לנהוג.
נשלח ב-18/2/2010 14:48
מוזר אבל אני בדעה האחרונה של מר ליטאי
נשלח ב-17/2/2010 23:05
רבקהכובני כתב:
גבר שייש לו קוקו אז מסתבר שהוא טיפש כמו אשה
גישה מצומצמת קלאסית. "מי שלא מתלבש כמוני, אז בטח שהוא טיפש". וייתכן גבר עם קוקו שלא יודע לנהוג. לא כל הגברים יודעים לנהוג, ולא כל הנשים לא יודעות לנהוג.
נשלח ב-17/2/2010 22:29
גבר שייש לו קוקו אז מסתבר שהוא טיפש כמו אשה
נשלח ב-17/2/2010 22:27
לליטאית
פשוט את הגברים זה לא מדגדג אז אן עיניין אבל אשה כל שטות שאומרים לה היא קופצת אז יש עיניין
נשלח ב-17/2/2010 10:02
shira88 כתב:
מצטערת בתור בחורה (סוג של אישה), יש נשים שלא יודעות לנהוג!! הן נוהגות לאט, מאותתות כשלא צריך, ופשוט יודעים שיש אישה/זקן ברכב כשאתה נוהג אחריהם/ן
ת'צודקת שיש נשים שלא יודעות לנהוג אבל יש גם גברים... זה מזכיר לי סיפור שסיפרה לי חברה:
הם ברכב עם אביה ברמזור שמתחלף לירוק ולרכב שלפניהם נכבה המנוע... אבא שלה רואה קוקו מתנפנף דרך חלון הנהג וקורא "הנשים הדפוקות האלה לא יודעות לנהוג..." מתקדמים קצת עם הרכב ומה מתגלה? חוץ מהקוקו יש גם זקן....
נשלח ב-17/2/2010 02:07
shira88 כתב:
מצטערת בתור בחורה (סוג של אישה), יש נשים שלא יודעות לנהוג!! הן נוהגות לאט, מאותתות כשלא צריך, ופשוט יודעים שיש אישה/זקן ברכב כשאתה נוהג אחריהם/ן
כל מילה בסלע.
נשלח ב-17/2/2010 00:37
(אני לא כזאת אולי קצת.. אני רק לא יודעת לחנות טוב.. ב"ה יש לי כבר כמעט 5 שנים רשיון ולא עשיתי אפילו שריטה לאוטו של ההורים)