בית פורומים סבבה כאן

"מיוחד לבנות המלך היקרות"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/2/2010 13:14 לינק ישיר 
"מיוחד לבנות המלך היקרות"

בס"ד

בוודאי פעמים רבות אמרו לך – תהיי צנועה...

אל תלבשי בגדים צמודים...

לבשי גרביונים...

אל תדברי עם גברים...

אל תלכי לאירועים מעורבים...

אל תשירי ליד גברים...

אל תלבשי חצאית עם שסע...

אל תלבשי בגד אדום...

אל תלחצי ידיים לדודים ובני דודים...

אל תדברי בקול גבוה...

לבשי חולצות המכסות את המרפק...

שימי כיסוי ראש...

תנסי פשוט לא לבלוט בשטח...

אל תלכי עם נעליים מרעישות...

ואת שואלת את עצמך: מה כולם רוצים ממני? ...

לא צריך להחמיר כל כך

כולם לובשים בגדים צמודים

אני רק מדברת עם השכנים. מה יכול לקרות?

אני חייבת ללכת לאירוע הזה, זה אירוע משפחתי

אז למה לגברים מותר לשיר ליד נשים?

אז מה אם יש לי שסע בחצאית, זו חצאית ארוכה?

אדום זה צבע יפה

זה רק בני דודים, נו באמת? זה בסך הכל לחיצת יד מה הקשר בין צניעות לקול גבוה?

מה, בקיץ ללבוש חולצה ארוכה?

אם אשים מטפחת, אראה כמו סבתא...

אני מספיק צנועה, יש בנות שמתלבשות הרבה יותר גרוע ממני...

שהגברים לא יסתכלו

בשורות הבאות ננסה בסיעתא דשמיא לתת תשובות לסימני השאלה הללו העולים במוחך כשאומרים לך להיות צנועה: דבר ראשון שכל אישה צריכה לדעת הוא שהגבר והאישה נבראו בצורה שונה לגמרי בידי הבורא יתברך. המחשבות והראיה של הגבר שונים לחלוטין מהמחשבות ומהראיה של האישה. כשאישה יוצאת מטופחת ובולטת לרחוב, היא רוצה להרגיש טוב עם עצמה, היא אומרת לעצמה: אני חייבת להתלבש יפה, להתאפר.

לעומת זאת, גבר שרואה אישה מטופחת ברחוב, מיד פועל אצלו היצר הרע. לאישה אין אפילו מושג מה היא יכולה לגרום לגבר כשהוא רואה אישה שמתלבשת בצורה זוהרת, מושכת את העין. היא אפילו לא מבינה מה לא בסדר, אולם הגבר כשהוא רואה אותה הוא פשוט עובר על מצוות ד' יתברך "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם אשר אתם זונים אחריהם". (מתוך קריאת שמע)

נשים יקרות : אשה שמתלבשת בצורה המושכת את העין, לא בצורה צנועה – משיגה בדיוק את ההפך ממה שהיא רוצה להשיג – דווקא אותה – הגברים מעריכים הכי פחות.

בחורה פנויה – עלייך לדעת:

רק הקב"ה, מלך מלכי המלכים, מזווג זיווגים. לא תשיגי את הזיווג שלך ע"י חוסר צניעות, ע"י הופעה בולטת ומושכת. הזיווג לא נקבע עפ"י זה. בדיוק להפך – "כל כבודה בת מלך פנימה". אם את מאמינה שהכל בידי ד' – אז תתלבשי בצורה פשוטה וצנועה, וכך תעשי נחת לבורא עולם. תראי לבורא עולם – שאת באמת מאמינה שהכל ממנו, ולא בזכות האיפור וההתקשטויות.

אשה נשואה – עלייך לדעת:

אשה המתקשטת בפני בעלה – זו מצווה, "שמא תתגנה עליו".

לעומת זאת – אשה המתקשטת כשהיא יוצאת לרחוב- זו עבירה. שהרי ד' יתברך ציווה אותנו: "והצנע לכת עם אלוקיך", "קדושים תהיו כי אני קדוש".

עפ"י ההלכה: אשה צריכה להתקשט רקבפני בעלה. וברחוב – להתלבש כמו בת מלך, ללבוש בגדים מכובדים, אולם כמה שפחות למשוך תשומת לב, כמה שיותר להסתיר את עצמה.

כיום: המצב בדיוק הפוך. בבית, בפני בעלה, האשה לובשת בגדים הכי פשוטים שיש, בלי אסתטיקה כלל בלשון המעטה. לעומת זאת, כשהיא יוצאת לרחוב – שיא ההתקשטות !!!!

תחשובנה רגע, נשים יקרות – מה יחשוב הבעל? בפניי – היא אפילו לא משתדלת למצוא חן, אבל מה שחשוב לה – זה מה יגידו עליה ברחוב.

נשים ובנות יקרות: תמיד תזכורנה שמה שחשוב הוא לא מה השכנה תגיד, אלא מה השכינה. מה בורא עולם רוצה מאיתנו? שנהיה צנועות, שנבין שכל ההתקשטויות האלה רק גורמות לעבירות ופירוק של בתים. בהתחלה זה קשה, אין ספק, מה, פתאום לקנות בגדים אחרים, לשים כיסוי ראש, חולצות ארוכות, נעליים שלא מרעישות... אבל הקב"ה יעזור לכן, "הבא להיטהר מסייעין בידו". כי "קרוב אליך מאוד הדבר בפיך ובלבבך לעשותו". תתחילו ותראו שזה קל. בזכות הצניעות - יותר פנויות יתחתנו, יותר שלום בית אצל הנשואות... והכי חשוב: לעשות נחת למי שאמר "והיה העולם".

כל האיסורים של הבגדים, הלחיצות יד, האירועים המעורבים, השסע, הכיסוי ראש, השירה בפני גברים וכן הלאה, הכל בא להצניע את האישה, שלא תבלוט, הרי אם הכל בידי ד' יתברך, אז למה למשוך תשומת לב?

ישתבח ויתגדל ויתנשא ויתהלל שמו של מלך מלכי המלכים, הקב"ה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2010 21:48 לינק ישיר 
מכתב לבת ישראל!!

מכתב לבת ישראל

אחותי בת ישראל היקרה ! ,
את המכתב אני כותב בעקבות הקיץ הקרב ובא, ואיתו השמש הבוערת !

הלב שלי שורף מכאב, דמעות לא מפסיקות לרדת מעיניי על מצב הפריצות בארץ,,
אני פונה אליך בת ישראל בשם כל האחים שלי ושלך..

את בת של מלך את קולטת מה זה ?? איזה זכות יש לך..

לצערינו היום יש בנות שצוחקת על בנות ישראל הצדיקות שהולכות בצניעות ולועגות לה {"דוסית לא חם לך ככה?"}.. אחותי היקרה,.אל תתביישי מהן, אל תישברי מהשכנה הלועגת, מהחברה הלועגת, מהמשפחה הלוחצת, את עושה קידוש ה'' בכל רגע שאת הולכת בצניעות, אשרי בת ישראל שמוסרת את נפשה למען ה', שסופגת ביזיונות והולכת בבגדי המלוכה !

את בת של המלך, את יהלום, יהלום קדוש יקר ויפה של ה',
אם הייתי נותן לך יהלום שווה 50 מיליון דולר, איך היית שומרת עליו אה ??
מכסה אותו בכמה כיסויים שחס ושלום לא יישרט או שחס ושלום לא יהיה עליו איזה גרגיר של אבק מכניסה אותו לקופסא גדולה..

ככה את הבת הכי יקרה של ה', צריכה לכסות את עצמך ולא חשוף את חלקי גופך..

אל תיכנעי ליצר הרע שאומר לך
" תראי מה הולך בחוץ, 35 מעלות בחוץ איזה חם חבל על הזמן, מה תלכי ככה עם החולצה עד למרפק, וחצאית ארוכה יצחקו עלייך בחוץ מה את משוגעת..תלכי עם חצאית קצרה יותר עם חולצה קצרה יותר "

אל תיכנעי ליצר הרע, זה הניסיון שלך, איזה זכות גדולה יש לך בכל יום ויום שאת מתלבשת בתפארת ומקדשת את אביך שבשמיים,
את מרעידה את העולמות עליונים, ה' יתברך יושב על כיסא הכבוד ומכריז בגאווה לכל פמליה של מעלה
" זאת הבת שלי, זאת הבת שלי "..

איזה התרגשות איזה נחת רוח את עושה לה' יתברך איזה שמחה..
" בת ישראל ששומרת על קדושתה, בזכותה העולם קיים ! "
בספר ישעיהו כתוב שבגלל בנות לא צנועות שהולכות בפריצות, חיילים נהרגים בגבולות, ובאים אסונות על עם ישראל ?? לא חבל בת מלך יקרה ?? ככה להביא אסונות על אחייך ששומרים עליך אם זה בגבולות ואם בלימוד התורה..

אפילו פעם אחת שבחורה הלכה בפריצות ברחוב ומאות אנשים נכשלו כמה גדולה עוונה בשמיים איי איי איי פחד פחדים פחד פחדים ! ככה להכשיל בחורי ישראל ??

אוי לה לבת ישראל שמכשילה את בחורי ישראל !

והיום המצב הולך ומתדרדר,
אי אפשר ללכת לאירועים, אי אפשר לצאת לעשות קניות במכולת, אי אפשר ללכת ברחוב אי אפשר !

אנא ממך אחותי היקרה, ובנות ישראל,
אני כותב את המכתב עם דמעות בעיניי, מהפחד של הקיץ שעוד רגע מגיע, ואיתו מגיעים הניסיונות.
שאתם הולכות צנועות אתם מונעות אסונות ומרבים בזכויות !
לפני שכל אחת ואחת מכן יוצאת מהבית,
שתחשוב פעמיים איך היא יוצאת, בבגדי המלכות כמו נסיכה, או בפריצות !

בידיים שלך לקרב את הגאולה ולהמשיך קדושה על עם ישראל או להפך חס ושלום !

זיכרי "בנות צנועות – מונעות אסונות"

אז לסיום בקשה לי אלייך אחותי האהובה והיקרה, בשם כל האחים :

" 1,000,000 יהודים מתחננים, צאי בבגדים צנועים !! "

בבקשה ממך עזרי לי ! , אח שלך !

--בת ישראל זכרי:אבא שבשמיים שונא פריצות העולם הזה מטעה אותך לגמרי צניעות זה סוד האושר לחיים מאושרים.--

בת ישראל יופייך זה צניעותך!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2010 21:42 לינק ישיר 

הבחור או מבריקה??
אני עדיין לא רבנית....

*~דניKלוש~*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2010 19:35 לינק ישיר 

יישר כוח דניאלוש!
באמת מחזק.

---------
מבריקה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/2/2010 19:33 לינק ישיר 

יישר כוח דניאלוש
שיחקת אותה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2010 19:06 לינק ישיר 

אשרייך הרבנית דניאלקוש את לא יודעת כמה את צודקת וכמה דברייך נכונים במציאות ואני מדבר בתור אחד מהמין השני....
שתזכי לשפע ברכה והצלחה !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2010 17:56 לינק ישיר 

שערי דמעות לא ננעלו, אם כן שערים למה?
לחסום בעד דמעות השוטים שבוכים, ואינם יודעים על מה בוכים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > "מיוחד לבנות המלך היקרות"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext