| נשלח ב-19/2/2010 14:56 |
|
| |
כך הייתה הצעת הנישואים.......................
בס"ד
שלום חברים יקרים,
אני שמח לפתוח אשכול חדש שבטח יכנס לפנתיאון האשכולות השווים ביותר של הפורום.
באשכול זה נרצה לשמוע ממכם הנשואות/המאורסות, איך הוא הציע לך נישואין?
באשכול זה נרצה למשוע ממכם הנשואים/מאורסים, איך הצעתם לה נישואים?
וגם אם יש לכם חברים ואתם מכירים את סיפור הצעת הנישואין שלהם, שתפו אותנו בבקשה.
כרע ברך עם פרח בידו.
רמזת לה בדרך נרגשת כלשהיא.
כתב לך מכתב.
שלחת את הורייך לבשר.
נרצה לשמוע את הסיפוטרי האמיתיים, כמו שקרו.
נרצה לשמוע, להתלהב, להתרגש ולקוות יחד איתכם. שגם לנו, בקרוב זה יקרה.
נ.ב. אבקש לא להכניס הודעות סמול-טוק לא עינייניות.
במידה ומישהי תכתוב תוכלו להגיב.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 19/02/2010 15:22:16
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 20:07 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | חפשתי את האשכול הזה הרבה זמן, כדי לספר לכם על איזו שטות ששמעתי..
הבחור פתח ת'בקבוק, מוזג שתיה, [ניחא היה מדובר באיזה וויסקי........חה] משאיר פתוח ואומר לבחורה "רוצה לסגור "
חחח עלק.....
תוקן על ידי אני_הקטנה ב- 08/11/2011 00:00:05 |
|
אהבתי!! חחחח
אגב, אסיק-- אחלה אשכול!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2011 23:58 |
|
| |
חפשתי את האשכול הזה הרבה זמן, כדי לספר לכם על איזו שטות ששמעתי..
הבחור פתח ת'בקבוק, מוזג שתיה, [ניחא היה מדובר באיזה וויסקי........חה] משאיר פתוח ואומר לבחורה "רוצה לסגור "
חחח עלק.....
תוקן על ידי אני_הקטנה ב- 08/11/2011 00:00:05
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2011 15:01 |
|
| |
חבר'ה ! קבלו איזה אשכולות היו פעם לאסיק.
הקפצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2010 13:17 |
|
| |
כן ליטאית, ככה זה באמת היה....(הדגשתי את זה כבר הרבה קודם)
ברבירב - שוב, כל מה שכתבת נכון בהצעות פומביות. אף אחד לא מדבר על זה....אני לא יודע אם אתה מבין או קורא את מה שאני כותב..כי כבר כתבתי פעמיים - המדובר בהצעה אינטימית ופרטית שבשביל פרטיה הטכניים היה צורך בחברים. ההצעה נעשתה ב 4 עיניים.
ושוב - תעשה לך חלוקה בראש בין הצעה פומבית ובין פרטית. וגם בפרטית יש גרנדיוזית ויש נחמדה. שנינו מסכימים על הפומבית והגרנדיוזית שהן לא שייכות. אתה בעצמך כותב שפרטית נחמדה זה בסדר - עיקר החוסר הסכמה הוא החברים. בעוד שאתה שולל חברים כי לדעתך זה חוסר אומץ ואני מסכים - אבל אני מוסיף שיש פן של חברים שכן בסדר שזה ארגון טכני. אני מקווה שאתה רואה ומבין מה שאני אומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2010 12:39 |
|
| |
יש דברים שעושים בשביל עצמינו, ויש דברים שעושים בשביל כל העולם. הצעת נישואים אמורים לעשות בשביל עצמינו המתרחב, ולא בשביל כל העולם! משום שהצעת נישואים זה משהו אמיתי משהו שזוכרים לכל החיים כמשהו אמיתי, שעושים את זה לכל העולם, זה לא חוסר אינטימיות גרידא, זה חוסר בשלמות האמת שבהצעה. אם עוד אנשים מעורבים בה אני חושב שאני הייתי נפגע אם היו מציעים לי כך, בהצעה כזאת צריך לעמוד מאחריה לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2010 12:10 |
|
| |
אני מתכוונת שככה אני כבר קצת יותר מסוגלת "להבין את הדור הצעיר"
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2010 11:06 |
|
| |
| ליטאית כתב: |  | עוצר וחושב, אם הבנתי טוב אז, למייעשה , הצעת נישואין בדרך רגילה , אינטימית, ורק אחרי זמן מה , עשיתם את ההצגה הקיטשית. אז בעצם לא באמת הצעת לה נישואין עם אש, פרחים וכולו אלא זה היה רק הצגה כזאת שאתם נהנים להיות השחקנים בה
זה כבר הרבה יותר מקובל עלי. |
|
זה לא אמור להיות מקובל עליך..
לא לך הציעו כך נישואין
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2010 10:32 |
|
| |
עוצר וחושב, אם הבנתי טוב אז, למייעשה , הצעת נישואין בדרך רגילה , אינטימית, ורק אחרי זמן מה , עשיתם את ההצגה הקיטשית. אז בעצם לא באמת הצעת לה נישואין עם אש, פרחים וכולו אלא זה היה רק הצגה כזאת שאתם נהנים להיות השחקנים בה זה כבר הרבה יותר מקובל עלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2010 01:33 |
|
| |
מה שהוא עשה חמוד מאוד.
זאת הכללה. ההכנה לדברים יכולה לנבוע גם מחוסר ביטחון וגם מדברים אחרים. יש דברים מרגשים שדורשים הכנה לפני אם אתה רוצה שהם ילכו טוב ואתה חושב שהם יפים. ספונטניות זה גם יפה - וגם מראה על ביטחון עצמי אבל זה לא אומר שתכנון מראש אומר הפוך. - (מזכיר קצת פסיכומטרי)
כל אחד והטעם שלו.
ברגע שאתה אומר את מה שאתה רוצה להגיד זה כבר בכל מקרה ספונטני [אל תתכנן מה להגיד].
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2010 23:48 |
|
| |
עוצר וחושב, הצעה שהיתה לפני תקופה קצרה הבחור רצה לסגור, אמר לבחורה רגע נכנס לחנות יצא עם שקית. הציע לה נישואים הוא לא רוצה לאמר מה הוא אמר... הוציא מהשקית סוג של פרח קטן ונתן לה, הוציא בקבוק "שמפניה" (זה היה ברוט של כרמל) ומזג לכוסות ועשו לחיים... (כבר לא לחיי הרווקות..) אני אהבתי, לבד עם כל הדברים המרגשים על גבול הקיטשיות, יצא גבר! ברגע שאתה מכין דברים לפני וכו' לדעתי זה גם חוסר בטחון.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2010 19:13 |
|
| |
ברברב- סדר בדברים. אם זה סגור לפני אז מה שכתבת לא רלוונטי כמובן.
צריך לעשות הפרדה בין דברים קיטשיים לדברים מטורפים.
דברים מטורפים - זה באמת אולי חוסר אומץ. יותר מזה- זה חסר קסם. זה רחוק ולא אישי. ולדעתי זה קצת התנתקות ממה שקורה ומה שנקרא 'מיקור חוץ' - כמו שכתבת. תן לאחרים לעשות את העבודה במקומך.
בדברים קיטשיים - לבוא ולשאול גם אם זה בצורה קיטשית זה דורש המון אומץ. והפוך - כשזה קיטשי זה הרבה יותר קשה. מצד שני יש ריגוש גדול יותר.
אני בעד לשאול על הספה במלון או בטלפון(נו נו) קודם. וזה יחסית קל (וגם זה מרגש ומלחיץ. - למה רק בנים אמורים לעשות את הדברים האלה?!) אבל בלי שום קשר אם הבחורה רוצה [ואפשר לשאול בעקיפין אחרי כמה זמן] אפשר לארגן בשבילה משהו נחמד. לא מוריד מהערך של כלום.
לגבי חברים שבאים - בדר"כ חברים רק עוזרים. במקרה שלי הם הכינו טכנית את הדברים אבל בהצעה היינו לבד. וגם כשלא- אני חושב שאתה מאוד מכליל. כל מקרה לגופו - יש פעמים שצריך חברים (עיין הצעת נישואין עם המרדף משטרתי) ויש שלא צריך חברים (עיין חוף ושולחן אוכל) הכל לפי הצורך.
מה שכן, אם זאת הצעה פומבית אז כן מתלווה לזה ריח של הכרחה..אני מניח שזה לא יפה ובנות גם לא ירצו (תרצנה) שיהיה להן לחץ חברתי/פומביות לגבי התשובה שכרגע נדמה להן הכי חשובה בעולם.
אני הקטנה - לא כסחו אותה. פשוט אמרו את לא אחרים כן. יחד עם בקשה לא להכליל. ו..כשאת אומרת 'כאלה דברים' למה את מתכוונת - פומביות ? קיטשיות?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2010 02:34 |
|
| |
יפה לך ליטאית גם ניסתה לומר משו דומה וכסחו אותה...
חוסר אומץ - זה ברור! ועוד לא הכרתי את הבחורה שבאמת נהנית מכאלה דברים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2010 02:11 |
|
| |
אני בפעם האלף יכתוב את דעתי: כנסו ליוטיוב תעברו על אלפי הצעות נישואים תגלו דבר מדהים, המחנה המשותף בין כולם, זה חוסר האומץ של הבחור לבוא לבחורה ולאמר לה את האמת, של האם את תנשאי לי! לכן עושים איזה משחק מקדים שתדע בברור שזה מה שקורה, או כותבים על מטוס או צונחים מהחלל... למה ? כי אין את האומץ! זה לא קשור לקיטשיות בכלל! להזמין חברים שיעשו וכו' זה מראה על חוסר אומץ אישי על צורך דחף של חברה!
אני לא מדבר על הצעת נישואים הצנועה של הציבור שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2010 01:08 |
|
| |
חחח...כל האולטימטומים האלה מזה מצחיקים אותי..(בקטע טוב,לא סתלבט...) זה מגניב!!! מוכנים "להתאבד" בשביל הבחורה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2010 00:59 |
|
| |
נהוג לספר על ליקווד שם יש שכר ברכבים לערבי פגישות...
אני מכיר משהו, בכביש רמות, הוא התחיל לעשות פרסה, עצר את הרכב כשהוא חוסם את הכביש, ואמר לה או שתינשאי לי או שתתקשרי למשטרה על רכב תקוע באמצע כביש רמות... יש להם כבר ילדים...
|
|
|
|
|