באי השיעור שמסרנו על מאורעות 2012 וצופיו מודעים היטב לצפוי לקרות בעולם לקראת אותה שנה גורלית ולא רק לפניה אלא כבר עכשיו מתחילים העניינים לזוז וככל שנתקרב עוצמת האירועים והאסונות יהיו מעבר למה שהכרנו כל חיינו .
כדוה"א הולך להשתנות בגדול מוריי ורבותיי ...
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/12/2012 15:23:50
נשלח ב-24/10/2013 20:53
אז תשלח לי הודעה בפרטי ואני אכתוב בשמך. אחוות החיים. וגם אזכה לומר דבר בשם אומרו ונחיש את הגאולה.
נשלח ב-24/10/2013 20:38
מנסה לשלוח הודעה אך לא מצליח
נשלח ב-24/10/2013 18:01
רעידת האדמה הגדולה
מבלי להיכנס לשאלה אם תהיה או לא תהיה.
רעידת האדמה הגדולה שמדובר עליה מרכזה צפוי להיות בים המלח. האם לגבי הרעידה הזו תושבי המרכז ואזורים רחוקים בישראל (אילת/מטולה/גליל/מישור החוף) יכולים להרגיש בטוחים יותר באם תתרחש כזו רעידה? האם הזוהר מנבא את עוצמת הריכטר של אותה רעידה והעומק?
נשלח ב-23/10/2013 19:30
חותם על כל מילה!
יפה דנת יפה הורית. מסכים איתך לחלוטין.
"נבואת אלג'זירה" מזכירה לי את נבואת הסבא רבא שלהם.. מרן הגאון הצדיק רבנו בלעם זי"עעעעע גם הוא היה מת לקלל את ישראל בכל הקללות שבעולם ולאחל להם בלי סוף.. והסוף ידוע. עם הבדל אחד, להם אין את הזכות שבורא עולם יתערב בהם ויכריח אותם לברך. יש גבול להיכן הקב"ה מוכן לרדת..
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/10/2013 19:30:54
נשלח ב-23/10/2013 12:43
הנבואה ניתנה ל"שוטי אל-ג'זירה"
אלג'זירה: "צפוי מוות של 16 אלף ישראלים ברעידת אדמה"
ברשת התקשורת הקטרית "אל ג'זירה" סיקרו את רעידת האדמה בכנרת והחליטו להתנבא: "צפוי מוות של 16,000 ישראלים ברעידת אדמה"
ואני הקטן אומר הפוך, תחשבו הפוך
כל הרעידות הקטנות אצלנו מזכירות לי את הסיפור הידוע של המלך שכעס על הבן שלו וציוה בצו מלכותי לזרוק עליו אבן במשקל טון לאחר כמה ימי התקררות וחרטה של המלך תוך הוועצות עם יועץ המלך היועץ הציע לי ברוב חוכמתו כי יפוררו את האבן שמשקלה טון לחצץ - ויזרקו ב"קלות" על הבן כל תתקיים הגזירה והבן ימשיך לחיות
חוצמזה כשכולם מתעסקים עם הרעידות אצלנו (הקטנות) איזה כיף יהיה לשמוע על הרעידות הגדולות באירן?
ממש לא. כל התאריכים שניתנו בעבר מבוססים על כך שתסריט האירועים יתחיל בזמן שצויינו. שזה אומר צ' קוריאה, התקיפה באיראן, נפילת אסד, ועוד ועוד כל מה שדיברנו כל השנים. ברגע שתחילת הסרט התעכבה גם המשך הסרט נדחה. חוצמזה שראינו כבר שמכאן ואילך כבר לא כפופים יותר לתסריט הכתובים. הסתלקותו של הרב עובדיה משה רבנו הפכה את הקערה על פיה. מכאן ואילך כבר לא יודעים מה יהיה אבל יודעים שיהיה יותר טוב מאשר בתסריט המקורי. גאולה ברחמים בע"ה.
נשלח ב-20/10/2013 15:31
המייחל, ,אם אני לא טועה באחד האשכולות כתבת שתהיה רעידת אדמה גדולה באוקטובר 2013. האם זה עדיין רלוונטי