בית פורומים בחדרי חרדים

האדמו"ר מסאטמר במשלוח מנות להאדמו"ר מבעלזא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/3/2010 19:31 לינק ישיר 
האדמו"ר מסאטמר במשלוח מנות להאדמו"ר מבעלזא

זה קרה פעם ראשונה

אחרי ריב בין סטמאר לבעלזא שנמשך זה 30 שנה, האדמו"ר מהר"א מסאטמר שלח משלוח מנות לגיסו האדמו"ר מבעלזא, לאחר שהאחרון הקדים לשלוח לו משלוח מנות ביום ראשון ע"י משלחת מכובדת ג' דיינים של חסידות בעלזא בארה"ב, החזיר לו האדמו"ר מסאטמר במשלוח מנות משלו, ע"י משלחת בראשות מנהל מוסדות סאטמר בבני ברק הרב יחזקאל רוטר.

במשלוח מנות שהאדמו"ר מסאטמר שלח היו רק מוצרים מההכשר של הרב לנדא ולא מהעדה החרדית בכדי לא ליצור כל מתיחות, כי כידוע העדה"ח עדיין אינו ביחסי שלום עם בעלזא

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 07:09 לינק ישיר 

יוסף 90 "
בוז לך ושכמותך שתוציא פשקווילים נגד האדמור מסאטמר וחסידיו שבשליחותו שלחו בחזרה
משלוח מנות, לאחר שהאדמור מבעלזא שלח ראשון משלוח מנות על ידי שלושה דיינים
חשובים מבעלזא ,
כמה פירחחים בני קורח מנוולים לא יגידו דעות לאדמור מסאטמר שראה צורך להחזיר משלוח מנות לגיסו
האדמור מבעלזא,
זה שאתה שייך לפלג השני בסאטמר שרוקד כעת עם היורדים לחיו של בעל הברך משה שנוא נפשם
שמיררו את חיו ואת שמו ואת זיכרו כל הזמן בטרור נוראי נגד האדמור הברך משה זצ"ל
שלמיטב ידעתי כיהן כאדמור מסאטמר,אם כי לא הייה חריף וכריזמטי כמו דודו 
 וגם כאביו של האדמור שלך, שבזכותו מכהן כאדמור לפלג של חסידי סאטמר,
האם יוסל וולדמן וחביריו והבני יואל  שהציקו הצקות נוראות ומתמשכות לברך משה ביקשו בכלל סליחה ממנו ?.?
עד אשר נהיו מחשובי הקהל בפלג שלכם מסאטמר, האם רק האדמור מסאטמר הדברי יואל
הייה חשוב בעיניכם והברך משה לא נחשב לכלום בעיניכם ?
גורו לכם מיום הדין פירחחים חולרות שתעיזו להטיף מוסר לאדמור מסאטמר שחסידיו שמעו
לבקשתו לשלוח מנות לגיסו, זה השיטה שלכם פירחחים ששולטים על אדמורים,
 וכי מה עשו לא טוב חסידים שקיימו את מצוות רבם, כי כמה מנוולים מנסים לסגור חשבון בריב הפנימי ביניהם ,
לכו לבית המשפט הציוני  בניגוד לדעות של העדה החרדית שאתם כל כך מחבבים, לכו לבג"ץ,
הרי רק לכם מותר לצעוק שיטה שיטה, ולעשות ההיפך,
אתם זבל של אנשים
אתם אלו שכמעט רצחתם את מרן ראש הישבה הרב שטיינמן שליטא ניסיתם להצית את מכוניתו עם בנזין עליו ועל יושביו ,הוצאתם נגדו פשקווילים מטונפים, ירדתם לחייו, זרקתם אבנים על מרן הרב אלישיב
כי בסוגיית קברים לא פסק כמו שחשבו כמה פירחחים שלכם שמסים לשלוט על האדמורים שלהם ,
ועל חסידיהם, מנעתם מהרב שטיינמן להופיע בירושליים לומר דברי תורה לפני אברכים לפני מספר חודשים,
מי אתם בכלל חלאות אדם שמכתיבים לרבנים דברים באלימות, גם על רבנים שכלל לא שייכים לכם,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 02:28 לינק ישיר 

בדרך אגב, דווקא הצד הקנאי משתשע באדמו"ר מסאטמאר, הא לך

לכבוד ידידנו לוחם מלחמות ה'
ה"ה כ"ק האדמו"ר מסאטמאר שליט"א

אחדשה"ט וש"ת כראוי להדר"ג ובידידות נאמנה.

באסיפה של הבד"ץ כאן בענין הכשר הבשר מארגנטינא ואורגויי שמייצאים לארץ ישראל ואמריקא למהדרין, כגלאט כשר, מתברר שיש שאלה חמורה של ניקב הכרס שבמשהו (= כלומר ששיעורו במשהו), שדוקרים בין הצלעות לתוך הכרס במחט דק מאד, ומצוי לקותא עם ריעותא שניכר בבהמות אלו רק בהסתכלות היטב, ומוכרים כגלאט לבשר ו"סלאמי" לחרדים באמריקא.

ואין דעתי ליכנס כאן בדברי הלכה, רק הבית דין כאן עסקו בשאלה זאת בעירנו, ושלחנו שמה הדיין המופלא רבי מנחם מענדיל יורביץ שליט"א, ובדק בעיון היטב המציאות והלכה, וגם דיבר עם המומחין שמה, ומתברר שאסור בריעותא כטריפה ולא מועיל הבדיקה, אפילו אצלינו שלאחר בדיקה פוסלים ארבעים אחוז, וכ"ש בשחיטה לאמריקא שעם בדיקה בפנים מצאו להטריף רק ארבעה אחוז שאינו ראוי להתקבל אצל חרדי עם ה', ולדעתינו לא מועיל בדיה בריעותא, שאין אנו בקיאין, וגם עלול להבריא, ועלינו להפסיק מיד שחיטת בהמות שמה (בינתיים הכשרנו עגלים) ועובדא היא שהביא לכאן הרבה כריסים לעיין ולבדוק, ונראה כשר אפילו בפנים בלי ריעותא, וכשבדקנו היטב היטב מצאו בם ריעותא בלאכסון סביב.

וראיתי דברי המתירין ונימוקם, וח"ו להתיר וכ"ש כגלאט, ויש כאן אונאה ללקוחות, וכ"ש לע"ד קרוב הדבר שזהו טריפה ממש, ובזמן האחרון מצאנו לעתים יותר מחמשים אחוז טריפה מכח הנקב.

וכת"רה שפעל הרבה בענין כשרות, לא יתן עדת ה' ליכשל בחשש טריפות ח"ו

ואני מצפה בכליון לרחמי שמים מרובים, ולשמוע ממנו בשורות טובות

משה שטרנבוך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 02:21 לינק ישיר 

יוסף90 כתב:
רבינו נחום

אני שמח לשמוע שסוף סוף הבנת מה זה סאטמאר ומי זה סאטמאר

אם אתה רוצה עוד יותר להבין תפנה אלי אישי ואני אדריך אותך, אבל מענה אמתי לאכזבותיך, מהאדמו"ר מסאטמר אליבא דמצביא וכל אנשי האגודה ושונאי הויואל משה, לא אוכל לספק לך

אז אם אתה שואל אותי, בוא ואגלה לך את ה"אליבא" שלי, דעתי הקטנה הוא שהאדמו"ר מסאטמאר הוא ה"דברי יואל" הוא ואין בלתו, הוא הוגה תורת הקנאות, ואין ספק שדעתו היה אמיתית ולשם שמיים, וכל היתר...

ולכן שיהיה לך ברור ובהיר ונהיר דיו, מצידי סאטמאר כבר עבר ופסה, ורק נשאר תורתו הקנאית, לטוב ולמוטב. אם אתה שואל אותי על האדמו"רים ה"טוענים" לכתר סאטמאר ברמה האישית ? אין ספק שהמהר"א הוא אדמו"ר מיוחד תלמיד חכם הבקיא בש"ס ופוסקים ובעל מעוף אישית תורנית ורוחנית, אך שהוא אדמו"ר מסאטמאר ? זה לא אמרתי, ואל תכניס לי מילים לפה, מה שכן שאם אתה טוען שהרז"ל הוא סאטמאר, אין ספק שאם כן המהר"א גם סאטמאר אם לא יותר ממני. (וכי למה שהרז"ל יהיה עדיף משום שבישיבה לילית אחד נפל על גבאי ה"ברך משה" מושעלע פרידמן הערה משמיים שבא לו להיכנס תחת כנפיו של בן אחר מחמת שהסתכסך עם הראשון ? ה"דברי יואל" הוריש צוואה שמשה פרידמן הוא המבין ברמוזותיו וצפונותיו ? דומני שלא, מה עוד שאותו מושעלע פרידמן דילג וקיפץ בחגים האחרונים מעיתון ציוני אחד למשנהו מכאן ועד להודעה חדשה ופצח בהבעת שמחתו הרבה שסאטמאר היום הינה מפולג לשניים מכיוון שהתחרות מפיק רק יין יותר משובח...).

וזה שבאשכול מסויים דמיתי את המהר"א לה"דברי יואל" כוונתי היתה ברמה המנהגותי התורני והכשרוני.

תוקן על ידי מצביא ב- 08/03/2010 03:03:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:49 לינק ישיר 

במדינת ישראל יש חברה סדורה שמתעסקת עם מיחזורי זבל, את החומר תפנה אליהם

הדואר ששלחת עד עכשיו נשלח בחזרה כי טעית בכתובת הנמען.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:47 לינק ישיר 

גם זה לך יהיה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:44 לינק ישיר 

תמחזר גילוליך כמה שאתה רוצה

אין לי כל בעיה עם זה

אבל זה רק שאין לך תשובות למסע הליקוקים של האדמו"ר שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:42 לינק ישיר 

עוד מכתב מבדי"צ בני ברק אודת ההליכה לערכאות של בג"ץ בחילול שם שמים באופן נורא ע"י רבך

וכלשונם של הרבנים שליט"א!
וכל הבא לידון בפניהם הרי זה רשע וכאילו חירף וגידף  והרים יד בתורת משה רבינו ע"ה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:40 לינק ישיר 

הכל באשכול אחר

באשכול זה נחזור לדבר שוב ושוב ושוב ושוב ועוד הפעם שוב, על מסע הליקוקים של רבך לאדמו"ר מבעלז לא יעזור לך.

ביי ביי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:38 לינק ישיר 

לפי השלחן עורך כתוב שמחרימין ביד ההולך לערכאות!!

וגם לפי פסק של הגאונים הצדיקים פוסקי הדור שליט"א !

כל זמן שרבך תומך במסור וואלערשטיין וטאלער, וגם בנןו ר' חיים הערש, שמוסרים את מוסדת וקהלת סאטמאר בבני ברק לערכאות של הציונים, הוא נכלל בהלכה של מחרימין!

וגזלן ומחלל שם שמים בפרהסיא, וחבר לאיש משחית!! (כפי לשון של הרבנים שליט"א)
.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:36 לינק ישיר 

שאלו כאלו אענה באשכול אחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:35 לינק ישיר 

רבינו נחום

אני שמח לשמוע שסוף סוף הבנת מה זה סאטמאר ומי זה סאטמאר

אם אתה רוצה עוד יותר להבין תפנה אלי אישי ואני אדריך אותך, אבל מענה אמתי לאכזבותיך, מהאדמו"ר מסאטמר אליבא דמצביא וכל אנשי האגודה ושונאי הויואל משה, לא אוכל לספק לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:34 לינק ישיר 

יוסף אני מאד מקוה שאתה מבין את תגובתך, כי אני לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:29 לינק ישיר 

לפי השלחן עורך כתוב שמחרימין ביד ההולך לערכאות

וכל זמן שרבך תומך (מה זה תומך גר הדירתו בפאלם ספרינגס) במסור גרשון ממשפחת שלעזינגער שמסור את דודו ר' נפתלי לערכאות ונשפט בעבור כל שנות מאסר, הוא נכלל בהלכה של מחרימין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:29 לינק ישיר 

רבי נחום.
אני צריך לתקן קצת את דבריך.
סאטמאר זה מי שהצק שלו אינו חוזר....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2010 01:28 לינק ישיר 

sammy

יוסף90

יש מחלוקת עתיקה בין שני הצדדים מה זה סאטמאר לא תשכנע את אף אחד באשכול אחד, אתה צריך לעשות סיפור בהמשכים כמו פארמעגליך

מה שברור שאצל אנשי ירושלים סאטמאר הוא זה ששולח את הצק

תוקן על ידי רבינחום ב- 08/03/2010 01:29:30

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האדמו"ר מסאטמר במשלוח מנות להאדמו"ר מבעלזא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext