מכתב ובו איום מפורש ברצח נשלח למנהל לשכת בתי המשפט. "בקרוב מאוד נוציא להורג שופט או שופטת בעזרת טיל או רובה קלצ'ניקוב", הצהירו האלמונים. הסיבה: "השופטים פה הם עלובי חיים"
אחרי השלכת הנעל, הצתת המכונית וניקוב הצמיגים - מגיעה המתקפה נגד מערכת המשפט בישראל לשיאים חדשים. אתמול התקבל בלשכתו של מנהל בתי המשפט בירושלים איום מפורש לרצוח שופטים בטווח המיידי. הסיבה: "הם עלובי חיים".
"בקרוב מאוד נוציא להורג שופט או שופטת בעזרת טיל או רובה קלצ'ניקוב", כתבו המאיימים בפקס שנשלח ללשכה ונחשף הבוקר בגלי צה"ל. עוד הוסיפו שולחי האיום, שחתמו בתור "הקבוצה", כי "השופטים פה הם עלובי חיים וזבל". חקירת המקרה הועברה לטיפול משמר בתי המשפט.
תוקן על ידי Sarah ב- 03/03/2010 09:32:21
נשלח ב-16/3/2010 14:59
בית משפט תיקן עצמו אחרי שפרקליטות המדינה התערבה והטיל על האונקולוג קלון וכנראה רשיונו יישלל. עו"ד של הרופא אמר שיש כוונה להגיש ערעור.
נשלח ב-3/3/2010 11:58
אני חושבת שזה ממש שערוריה שהאונקולוג קבל רק עבודות שירות. עשק אנשים במשך שנים וזה כל העונוש שלו? איפה כאן הצדק? בית המשפט היה נוהג אחרת, אפילו עם רופא בשם בוזגלו
נשלח ב-3/3/2010 10:10
מה הפתרון לזה?
נשלח ב-3/3/2010 09:38
צריך לזכור שלפני שבוע בערך אמר השר משפטים נאמן שמי שאשם בהסתות האלה הוא לא פחות ולא יותר עו"ד קורב שהרצה בפני אנשים וכינה את השופטים 'חמורים'.
לפני כמה ימים הראו בטלוויזה על אונקולוג שהורשע בשוחד, קבלת כספים במירמה המטופלים שלו חולי סרטן. הרבה מטופלים שלא היה להם כסף לא יכלו לקבל ממנו טיפול. בית המשפט נתן לו רק חצי שנה עבודות שירות וקנס כספי. השופטת "שכחה" לרשום קלון !!!
אני רוצה לראות איזה עונש היה מקבל אזרח מן השורה (תסתכלו איזה ענישה כבדה קיבל הרב בניזרי ארבע שנים בכלא !!!!! ). אז איפה החוק והמשפט פה? אני נגד אלימות ,בטח לא איום ברצח שזה בכלל לא פותר שום דבר, אבל בית המשפט הופך להיות אוייב האזרחים הקטנים שלנו , שאין להם כבר הגנה.
השבוע היתה כתבה של מרדכי גילת שלעג לדברי השר נאמן, והוא שאל "איפה היה נאמן כשרמון דיבר כל כך רע על השופטים ? איפה נאמן היה כשעוד כמה "מקורבים9" לשר דיברו על המערכת המשפט שלא בדיוק עושה צדק (במיוחד לאזרח שביה"מש לא חפץ ביקרו).
אני לא מקבלת בשום פנים ואופן אלימות אבל מבינה את הזעם הרב בציבור נגד מערכת בית המשפט.