בית פורומים חבלי משיח

ביה"ח אברבנאל - פרצוף השלטון בישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/3/2010 02:03 לינק ישיר 
ביה"ח אברבנאל - פרצוף השלטון בישראל

בס"ד

לפני שלושה חודשים נחשפה חרפה שמרוכזת בחדרי בית החולים אברבנאל, השלטון יודע מה קורה שם, רופאים
יודעים, שר הבריאות יודע, החולים יודעים, העכברושים יודעים, קורי העכביש יודעים, הקירות יודעים ומאז החשיפה
כל הציבור יודע, כיצד האנשים הרגישים והפגיעים ביותר בישראל מוכים פעמיים - פעם בגלל מחלתם ופעם בגלל
האטימות הבלתי נסבלת של השלטון בישראל כלפיהם, שמאפשרת עצימת עין וחוסר אכפתיות למצבם.

שוב ושוב נחשפה חרפת בית החולים בטלביזיה, בעתונות, כתבות על גבי כתבות - ובעלי הצווארון הלבן, "השפויים",
שלא סובלים מדאגות פרנסה (שבוודאי היו דואגים לקרוב משפחה חולה נפש להתאשפז במקום שפוי יותר),
לא הגיבו (לפחות לא לכתבות שקראתי בעתון וראיתי בטלביזיה) - לא יודעת כמה אנשים ראו את החרפה
והזדעזעו עד עמקי נשמתם, אחת הכתבות שאלה את אחד הרופאים "האם זה מתקרב ל'קן הקוקיה' ?" והוא
ענה לה "הלוואי והיינו קן הקוקיה".

לפני חודש ביקר שר הבריאות בבית החולים סוף סוף, הרופאים והאחיות הראו לו את הקירות המתקלפים לעיני
המצלמה, ההזנחה הנוראית, הסרחון, דמוי המקלחת בקצה המסדרון, והדבר הראשון ששר הבריאות, שדואג לשיניים
של ילדי ישראל שאל "מי פה האחראים????", כשהביאו את האחראית הוא שאל "למה זה הגיע למצב כזה?".

למה זה הגיע למצב כזה ? והאם השאלה היתה צריכה להיות מופנית לאחראית ? וגם כשהשר שכל כך דואג לשיניים
של הילדים אמר ש'ייאבק עם משרד האוצר' לשפר את המצב, נראה שהמצלמה הכריחה אותו להגיד את הדברים
כי עד היום, חודש אחרי שאמר את זה - דבר לא נעשה (לפחות לא נכתב על כך בשום מקום).

ועד עכשיו אני כותבת על המראה החיצוני והפנימי של בית החולים שנמצאים בו אנשים, בני אדם !!! כי לרגע נדמה
שאף אחד לא התייחס לבני האדם האלה שהגיעו למקום המטונף הזה כדי להחלים, או לקבל תרופות, או לקבל
סיוע למחלה הנוראה שלהם. לפחות מהכרות שלי כמה אנשים שחלו במחלה הקשה הזאת, מדובר בבני אדם
שהרגישות שלהם גבוהה בהרבה מאנשים אחרים ובגללה הם סובלים, יש גם כאלה שסובלים מדכאונות קשים
ומגיעים לבית החולים הזה לקבל טיפול - איך אפשר להחלים או להרגיש טוב יותר כשהכל סביב חולה כל כך ?,
מסריח ומטונף ??

איך השלטון מרשה לעצמו לדבר על כבישים חדשים בישראל, רכבות מהירות, מערכות מתקדמות
ועוד כשבני אדם שמשלמים ביטוח בריאות כחוק ונמצאים במצוקה כל כך גדולה נזרקים ונרמסים
בידיו המרושעות של אותו שלטון
?

ולמה אני מעלה את זה לפורום ?

כולנו פה מדברים על "גאולה", "משיח", מלים יפות וגבוהות , אחדות, פרשות שבוע, מידות - זה באמת נורא יפה,
אבל הגיע הזמן לדבר על המון המון אנשים שחיים בינינו ואנחנו משאירים אותם מאחורינו, מאחורי גבנו. מתעלמים
וטומנים את הראש בחול - לא רואים לא שומעים לא יודעים.

נושאים 'אנושיים' עולים מדי פעם לפורום, הם חלק מהגאולה שאנחנו צריכים לשאוף אליה - תיקון המידות, תיקון
עצמנו, תיקון פנימי במובן של להסתכל ולראות בעיניים של השונה מאיתנו, כי כל אחד מאיתנו יכול להגיע למצבים
האלה, אין שום חיסון למצבים האלה, ומי שמתעלם מרגשותיו של הזולת - יש בו הרבה מהבהמה.

כשראיתי את התוכניות האלה על ביה"ח אברבנאל, חשבתי שאנחנו כולנו נמצאים בים של אי-שפיות, כי התעלמות
או משיכת כתף למראות המזעזעים האלה פירושו הסכמה לקיומם. אני אישית מוחה על התופעה הזאת ורואה בה
את הצד האכזרי בחברה שלנו, צד מכוער ואפל שכל אחד מאיתנו צריך לעשות משהו כדי לזעוק ולצעוק שיתוקן.

ממשלה/שלטון/שרים/ממסד שמדברים גבוהה גבוהה בפני המצלמה (או לחילופין שותקים) - לא ראויים להנהיג את
המדינה הזאת, כל רגע שהמצב הזה נשאר כפי שהוא - גורם סבל נוראי לכל מי שנמצא שם.

התביישתי למראה החשיפה. זה זעזע אותי. זה הראה לי שיש בתוכנו הרבה בהמות בתחפושת של בני אדם.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2010 02:39 לינק ישיר 
שלום רב למנהלת היקרה השותפה לצער השכינה.

בס"ד

אמר רבי יוחנן: אם ראית דור שמתמעט והולך, חכה למשיח, שנאמר: ואתה עם עני תושיע ועיניך על רמים תשפיל. ואמר רבי יוחנן: אם ראית דור שצרות רבות באות עליו כנהר, חכה לו, שנאמר: כי יבוא כנהר צר, רוח ה' נוססה בו, וסמיך ליה: ובא לציון גואל. אמר רבי יוחנן: אין בן דוד בא אלא בדור שכולו זכאי או בדור שכולו חייב. דור שכולו זכאי, דכתיב: ועמך כולם צדיקים לעולם יירשו ארץ, דור שכולו חייב דכתיב, וירא כי אין איש וישתומם כי אין מפגיע, למעני למעני אעשה. אמר רבי אלכסנדרי אמר רבי יהושע בן לוי: כתיב בעיתה, וכתיב אחישנה. זכו - אחישנה, לא זכו - בעיתה.

דדון:אין איש באמת חפץ ליטול על עצמו שותפות בצערם של הבריות,אולי מהפחד להפגע ממידת הדין.כל אדם שורה במצוקה אישית לצערנו בימים הללו.חלקם בפרנסה,חלקם בזוגיות,בעיות לא חסר,והרשימה ארוכה.

ב"ה הדור  לא אלמן,יש צדיקים נסתרים רבים שרק טובת הכלל עומדת לנגד עינהם, כרבינו הרגלאט שליטא המייעץ חינם אין כסף,ומבצע תיקונים לאנשים נזקקים בפורום הישיבה,למען זיכוי הרבים,ורואים ב"ה ניסי ניסים,הרבה בעיות נפשיות נפתרות,כתובת לזקוקים להיוועץ:

http://avichay2.orgfree.com/forum/index.php?act=idx,

חזק ואמץ 3ברית.חוץ מזה הפורום שלך מפיח קצת אור בשממה  הרוחנית.לעולם אין לדעת,אולי חולה נפש מביט לעבר אתרך ושואב כח מהידיעות המתפרסמות על הגאולה הקרבה.כל כולי תקוה.

בכבוד דדון מאור אלפסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2010 03:01 לינק ישיר 

דדון יקר

כתבת "אין איש באמת חפץ ליטול על עצמו שותפות בצערם של הבריות,אולי מהפחד להפגע ממידת הדין",
והרי מידת הדין חלה על מי שלא שותף בצערם של הבריות, כך למדתי, ש"עולם חסד ייבנה", ומהו אותו
חסד אם לא, בין היתר, שותפות בצערם של בריות ?

אני רוצה להתוודות שהאהבה הרבה שאני רוחשת לרגלא"ט קשורה לנקודה שבה גיליתי את הרגישות
הגדולה שיש לו לכל בריה, את הכאב הנורא שהוא מרגיש כשרואה עוולה, גזל, שחיתות, איש לא יקח ממנו
את הדבר הנפלא הזה - זו זו הסיבה שלעולם ארגיש אליו אהבה גדולה, שתכונות אלה כל יהודי צריך
לחדד בנפשו, שהרי כולנו בני אברהם אבינו איש החסד, בני יעקב איש האמת ואם לא נחדד את זה
בתוכנו, מה רבים יהיו עוד הייסורים עד שנצורף כיהלום ומהו אותו יהלום - זה האור הזך שדרכו רואים
את האחר !

וכמה לא מפליא שאתה מיד הגבת, שאתה שייך לצוות הנפלא והמיוחד שסובב את הרגלא"ט בגלל הרגישות
והרגש האנושי הגבוהים שיש בו, אגב, הבחנתי בשינוי בכתיבה ואני מרגישה שאתם עולים ועולים במדרגות
הרוחניות, המסרים של הרגלא"ט עמוקים יותר, פחות נוגעים ב'אני' - יותר בעם ישראל, יום יבוא דדון
והרגלא"ט ירגיש פחות בודד, הרבה יחבקו אותו.

ולענייננו - תודה על התגובה, אני מצפה שעוד יהודים יגיבו ויביעו זעזוע מתופעות חברתיות שכולנו (כולל אני
לפעמים) מתקשים להתבונן בהם, אני מצפה שלצד דברי תורה מופלאים שמאירים את הנשמות - תהיה
זעקה ומחאה על עוולות חברתיות איומות, התורה מצווה עלינו לשמור על קדושת החיים, וכולנו צריכים
למחות נגד אלה שמחללים קדושה זו.

תבורך דדון.

תוקן על ידי 3ברית ב- 04/03/2010 03:03:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2010 04:45 לינק ישיר 
3 ברית-מנהלת יקרה.

בס"ד

כתיבתך מתוקה ללב ולעינים.

אכן לגמול חסדים,דבר  חשוב מאין כמותו.

רבינו הרגלא"ט אומר שכלל ישראל הינם כמשל לגוף.יש את  הראש.וברוחניות הם המשפיעים.יש את הגוף,בבחינת בינונים,שמשפיעים על פי הלך הרוח השורה בהם ברגע הנתון,בין לטוב בין למוטב,וכמובן  הרגליים,עקבא דמשיח.מה הטינופת ברגליים,כך הדור האחרון בעת לא משפיע,פוגם בראש ההשפעה,ורבינו  הרגלאט שליט"א ממשיל זאת,לאדם חכם בעל ראש מבריק,אך כאשר הינו משותק ברגליו,בעת לא יסייעו  בידו  להתפנות לשירותים,יטבע בצואתו.וסליחה על הביטוי.ולכן כגודל הקלקול,מכף רגל ועד ראש,כולנו נפגמנו על ידי הערב רב המבלבלים את חיינו,עד יבוא שילה  בגמטריא מש"ה,ויגאלנו.

בכבוד רב,דדון מאור אלפסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2010 10:56 לינק ישיר 

שלוש ברית זה שלא כותבים לא אומר שלא מזדעזעים . אני פחות רואה טלבזיה אבל קראתי כתבה ארוכה ומשעממת בידיעות אחרונות האחרון.הכתבת נראה סטתה מהנושא ולא נשמע כל כך חמור כמו שכתבת זה כאילו החולים מקבלים את המצב הזה ואפילו מנסים להתמודד איתו. ואם הם אז מי אני ? ולהגיד לך ממה אני מזדעזעת ? שאשה בריאה מגיעה לבית חולים כדי ללדת , רופאם משאירים אותה אחרי ניתוח קיסרי בחדר עם אחות, היא מתלוננת על כאבי בטן, נותנים לה אקמול והרי עברה ניתוח!  ואחרי כמה שעות נפטרה ומשאירה אחריה ילד יתום מאם !!! לא לא פחות מזעזע ממה שכתבת.
ההפקרות נמצאת בכל מקום כמו שדדון אומר קודם ובטח גם יש אנשים טובים ורופאים טובים ומקומות מצויינים, יש גם ניסים שרואים כל יום ברפואה ולאדם פרטי. מה אנחנו יכולים לעשות כשזה מול מערכת ? את יודעת שאם תעיזי לדבר יכולים להתנקם בך ? תסתכלי על מערכת המשפט מה עשו לעו"ד שרק השתמש במילה "חמורים" (ולדעתי צדק), אומרים שאדם עני משול למת, מה שאני למדתי שהמשפט הזה מתכוון שאדם עני קשה לו לעסוק בתורה ורוחניות כי הוא נמצא במצוקה כלכלית איומה ובטח הוא לא יכול לקבל צדק או רפואה טובה לא בבתי משפט ולא בבתי חולים כי היום עגל הזהב השתלט עלינו, אבל מי שבאמת באמת לא פועל לפי התורה רואה בעני 'מת' גשמית ורוחנית והכל. הוא לא נחשב ואפילו מטריד מאד את השלטון. וזה גם לגבי חולים מסכנים שלא יכולים לממן טיפולים יקרים במקומות ראויים או לממן עו"ד טוב לקבל משפט צדק . ואת זה לא את ולא אני יכולים לשנות, רק משמים זה ישתנה בבוא היום.
אני מצטטת כאן מה שאת כל פעם מביאה מיחזקאל לד:
א וַיְהִי דְבַר-יְהוָה, אֵלַי לֵאמֹר.  ב בֶּן-אָדָם, הִנָּבֵא עַל-רוֹעֵי יִשְׂרָאֵל; הִנָּבֵא וְאָמַרְתָּ אֲלֵיהֶם לָרֹעִים כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה, הוֹי רֹעֵי-יִשְׂרָאֵל אֲשֶׁר הָיוּ רֹעִים אוֹתָם--הֲלוֹא הַצֹּאן, יִרְעוּ הָרֹעִים.  ג אֶת-הַחֵלֶב תֹּאכֵלוּ וְאֶת-הַצֶּמֶר תִּלְבָּשׁוּ, הַבְּרִיאָה תִּזְבָּחוּ; הַצֹּאן, לֹא תִרְעוּ.  ד אֶת-הַנַּחְלוֹת לֹא חִזַּקְתֶּם וְאֶת-הַחוֹלָה לֹא-רִפֵּאתֶם, וְלַנִּשְׁבֶּרֶת לֹא חֲבַשְׁתֶּם, וְאֶת-הַנִּדַּחַת לֹא הֲשֵׁבֹתֶם, וְאֶת-הָאֹבֶדֶת לֹא בִקַּשְׁתֶּם; וּבְחָזְקָה רְדִיתֶם אֹתָם, וּבְפָרֶךְ.  ה וַתְּפוּצֶינָה, מִבְּלִי רֹעֶה; וַתִּהְיֶינָה לְאָכְלָה לְכָל-חַיַּת הַשָּׂדֶה, וַתְּפוּצֶינָה.  ו יִשְׁגּוּ צֹאנִי בְּכָל-הֶהָרִים, וְעַל כָּל-גִּבְעָה רָמָה; וְעַל כָּל-פְּנֵי הָאָרֶץ נָפֹצוּ צֹאנִי, וְאֵין דּוֹרֵשׁ וְאֵין מְבַקֵּשׁ.  ז לָכֵן רֹעִים, שִׁמְעוּ אֶת-דְּבַר יְהוָה.  ח חַי-אָנִי נְאֻם אֲדֹנָי יְהוִה, אִם-לֹא יַעַן הֱיוֹת-צֹאנִי לָבַז וַתִּהְיֶינָה צֹאנִי לְאָכְלָה לְכָל-חַיַּת הַשָּׂדֶה מֵאֵין רֹעֶה, וְלֹא-דָרְשׁוּ רֹעַי, אֶת-צֹאנִי; וַיִּרְעוּ הָרֹעִים אוֹתָם, וְאֶת-צֹאנִי לֹא רָעוּ.  ט לָכֵן, הָרֹעִים--שִׁמְעוּ, דְּבַר-יְהוָה.  י כֹּה-אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה, הִנְנִי אֶל-הָרֹעִים וְדָרַשְׁתִּי אֶת-צֹאנִי מִיָּדָם וְהִשְׁבַּתִּים מֵרְעוֹת צֹאן, וְלֹא-יִרְעוּ עוֹד הָרֹעִים, אוֹתָם; וְהִצַּלְתִּי צֹאנִי מִפִּיהֶם, וְלֹא-תִהְיֶיןָ לָהֶם לְאָכְלָה.  {ס}

המשך יום מבורך

תוקן על ידי shooly ב- 04/03/2010 10:57:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2010 11:14 לינק ישיר 

בס"ד

לידידיי היקרים  והנכבדים ...

אכן  הכתבה    מ ז ע ז ע ת  

ואין  מילים  בפי  להביע  את  גודל  הצער  שסבלים  בני  דורינו  בכלל  והמאושפזים  המיוסרים  (בלשון המעטה) ב"אברבאנל"  בפרט ...  רחמנא  ליצלן ...

ועל  כך  נאמר:

דברים כ"ח

טו וְהָיָה אִם-לֹא תִשְׁמַע בְּקוֹל יְהוָֹה אֱלֹהֶיךָ לִשְׁמֹר לַעֲשׂוֹת אֶת-כָּל-מִצְוֹתָיו וְחֻקֹּתָיו אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם וּבָאוּ עָלֶיךָ כָּל-הַקְּלָלוֹת הָאֵלֶּה וְהִשִּׂיגוּךָ:

כ יְשַׁלַּח יְהוָֹה בְּךָ אֶת-הַמְּאֵרָה אֶת-הַמְּהוּמָה וְאֶת-הַמִּגְעֶרֶת בְּכָל-מִשְׁלַח יָדְךָ אֲשֶׁר תַּעֲשֶׂה עַד הִשָּׁמֶדְךָ וְעַד-אֲבָדְךָ מַהֵר מִפְּנֵי רֹעַ מַעֲלָלֶיךָ אֲשֶׁר עֲזַבְתָּנִי:

כא יַדְבֵּק יְהוָֹה בְּךָ אֶת-הַדָּבֶר עַד כַּלֹּתוֹ אֹתְךָ מֵעַל הָאֲדָמָה אֲשֶׁר-אַתָּה בָא-שָׁמָּה לְרִשְׁתָּהּ: כב יַכְּכָה יְהֹוָה בַּשַּׁחֶפֶת וּבַקַּדַּחַת וּבַדַּלֶּקֶת וּבַחַרְחֻר וּבַחֶרֶב וּבַשִּׁדָּפוֹן וּבַיֵּרָקוֹן וּרְדָפוּךָ עַד אָבְדֶךָ:

כז יַכְּכָה יְהֹוָה בִּשְׁחִין מִצְרַיִם (וּבַעְפֹלִים) [וּבַטְחֹרִים] וּבַגָּרָב וּבֶחָרֶס אֲשֶׁר לֹא-תוּכַל לְהֵרָפֵא:

כח יַכְּכָה יְהֹוָה בְּשִׁגָּעוֹן וּבְעִוָּרוֹן וּבְתִמְהוֹן לֵבָב:

כט וְהָיִיתָ מְמַשֵּׁשׁ בַּצָּהֳרַיִם כַּאֲשֶׁר יְמַשֵּׁשׁ הָעִוֵּר בָּאֲפֵלָה וְלֹא תַצְלִיחַ אֶת-דְּרָכֶיךָ וְהָיִיתָ אַךְ עָשׁוּק וְגָזוּל כָּל-הַיָּמִים וְאֵין מוֹשִׁיעַ:

לא שׁוֹרְךָ טָבוּחַ לְעֵינֶיךָ וְלֹא תֹאכַל מִמֶּנּוּ חֲמֹרְךָ גָּזוּל מִלְּפָנֶיךָ וְלֹא יָשׁוּב לָךְ צֹאנְךָ נְתֻנוֹת לְאֹיְבֶיךָ וְאֵין לְךָ מוֹשִׁיעַ: = כלומר  יגע  כפך (פרנסתך ורכושך  יהיה  עשוק  וגזול  בידי  השלטונות  או  בידי  זרים  רחמנא  ליצלן...)

לב בָּנֶיךָ וּבְנֹתֶיךָ נְתֻנִים לְעַם אַחֵר וְעֵינֶיךָ רֹאוֹת וְכָלוֹת אֲלֵיהֶם כָּל-הַיּוֹם וְאֵין לְאֵל יָדֶךָ:

לג פְּרִי אַדְמָתְךָ וְכָל-יְגִיעֲךָ יֹאכַל עַם אֲשֶׁר לֹא-יָדָעְתָּ וְהָיִיתָ רַק עָשׁוּק וְרָצוּץ כָּל-הַיָּמִים:

לד וְהָיִיתָ מְשֻׁגָּע מִמַּרְאֵה עֵינֶיךָ אֲשֶׁר תִּרְאֶה:
וד"ל ...

יישר  כ"ח  על  רוח  הקדושה  שמעורר  הפורום  ועל  עידוד  הצופים בפרט והאוכלוסיה  החלשה והנחלשת  בכלל   וכדומה  וכו' ...

אשריכם ...

והמשכילים  יזהירו ...

כן  יהי  רצון ...

ולמרות  הכל  נאמר:

אל  תתיאש  מן  הפורענות ...

חיזקו  ויאמץ  לבבכם  כל  המייחלים  ל -  ה' ...

ואתם  הדבקים  ב -  ה'  אלוקיכם  חיים  כולכם  היום ...

היום !!!   אם  בקולו  תשמעו ....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > ביה"ח אברבנאל - פרצוף השלטון בישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext