בימים האחרונים נפתחה חנות לכלי בית ליד קנגרו במקום קידי שיק שעקב הפסדים החליטה ההנהלה לעבור לחנות קטנה יותר וצדדית (באותו בנין ליד סופר נעל)
ספרי אור החיים פתח סניף במקום שהיה בסטרו (את החנות בסטרו לאחר שלא היה ביקוש למקום - בעלי המקום דרשו 30,000 שקל לחודש!!! - החליטו בעלי המקום לחלק את שטח החנות ולפתוח במקום שלשה חנויות) בשטח החנות בסטרו נפתח - ספרי אור החיים - קידי שיק שעברו לשם - ועוד איזה חנות למשהוא....
שמעתי שגם מילאנו פתח סניף
לפני פסח זה הזמן המתאים לפתוח עסק ובמיוחד כאן ברמת בית שמש
נשלח ב-8/3/2010 09:55
בהצלחה לכולם .....
אני מקווה שמקוה וחבריו ימהרו להביא להם את השלט המפורסם שלהם על שמירת העינים והילדים וחינוכם שלא לגור במרכז מסחרי
שמעתי אגב שעושים צרות מרורות לבעל החנות של מילאנו .... מענין למה לא עושים אותו דבר לחנויות אחרות שם במתחם ? זה מזכיר לי דברים נפשעים ומגיעים שעשו אותם שכנים טובי לב לבעל המקום..... אני מקוה שלפחות הרבנים יתעשטו בזמן ולא יסובבו ע"י המקורבים ויעשו עוולה .
נשלח ב-8/3/2010 17:30
אני חושב כל בעל חנות צריך להגיב לוועד הצניעות כך: אני לא תולה שלטים של אחרים בחלונות שלי. אם אתה רוצה לפרסם אצלי ולתלות שלט, זה יעלה לשלט קטן בגודל ככה 1000 שקל לחודש. בגודל הגדול יותר 5000 שקל לחודש. תודה על ההתעניינות ותגידו לי תוך שבוע אם רוצים לסגור את ה"דיל". אחרי שבוע זה כבר לא במבצע ויעלה 20% יותר.
נשלח ב-8/3/2010 17:58
ואם הם מאיימים עלי שיגרמו לי לאבד את הכשרות?
נשלח ב-8/3/2010 18:11
גדוללללללללל
נשלח ב-8/3/2010 22:17
איומים? תתקשר למשטרה
נשלח ב-9/3/2010 09:38
ואז אני אקבל כשרות ממשטרת ישראל?
נשלח ב-10/3/2010 22:38
אז שים מודעה כמו כל החנויות מה איכפת לך? ללקוחות שלך זה לא מפריע .
נשלח ב-11/3/2010 10:15
אני רואה שאתה מתאמץ לחשוף את זהותי, זה מחמיא לי מאוד. תודה.