בית פורומים בית שמש

סיכום ביינים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/3/2010 20:49 לינק ישיר 
סיכום ביינים?

בא נבדוק מה היה לנו מאז הההבטחות הגדולות של הבחירות.
כבר שנה וחצי מאז נבחר אבטבול לראשות העייריה.  ונראה מה נעשה מההבטחות שלו?
*נקיון העיר- לא אחדש לאיש דבר באומרי כי מצב הנקיון בעיר הינו מתחת לכל ביקורת, העיר מלוכלכת דרך קבע.(הן העיר הישנה והן רמב"ש) מספיק לעמוד בתחנת אוטובוס בשביל לראות זאת הכל מלוכלך התחנה מוצפת במודעות ומקום שאין מודעות יש קופת צדקה (לא שיש לי משהו נגד צדקה אבל באמת זה מקום ציבורי לאיייתכן שיהיה בתחנה אחת 6 קופות כבר אין מקום להשען אפילו)
*שפ"ע- אפילו גינה אחת לא הוקמה בתקופת אבוטבול מה אני מדבר גינה אפילו מתקן צעצועים אחד לא הוחלף הדבר היחיד שהם ידעו לעשות זה להסיר את מתקני הספורט שהותקנו בגינות הציבוריות.
*כביש 10- באמת שאין מה לומר "אם זה לא היה עצוב היינו צוחקים"
*כביש 38- לא רק שהמצב בכביש זה לא השתפר,אלא רק החמיר וכל מי שנוסע בבוקר מחוץ לעיר יודע שהיציאה מבית שמש הפכה להיות סיוט.
*רכבת - אם פעם היתה חניה באה העייריה וביטלה זאת וכעת צריך להגיע מוקדם מאד על מנת לזכות בחניה.
*טיפול בבני נוער-הדבר היחיד שעשתה העייריה בנושא זה הייתה ביטול פרויקט היל"ה החרדי (פרויקט שנותן לנוער חרדי נושר אפשרות להשלים בגריות בשעות הערב דבר שהיה מרחיק אותם מהרחוב.)
*חינוך-חוץ מסכסוך בין אוכלסיות על בית הספר "תרבויות" לא בנה אפילו כיתה אחת (וכמה מנדי"ם שהוצבו בתחילת שנה בקול רעש גדול לא נראים כפתרון למצוקת כיתות לימוד) וגם במאבק (שאיני מבין מדוע היה נחוץ)מול תרבויות לא הצליח.
*אנטנות סלולריות-רק רעש וצלצולים יודעים לעשות בעייריה . מצד אחד הם מאשרים הקמת אנטנות ואחר כך משחקים פני תם ובאים "לעזור" לתושבים נגד מקימי האנטנה. ראה מקרה האנטנה בקניון דולב או האנטנה בנחל קישון מול פארק איילון (ובאתר התריאו לפני כשנה על הכוונה להקים אנטנות ומה עשו עם זה?! ואני אומר כעת צפיות לקום עוד 3 אנטנות בחל קישון איילון.
*רמת בית שמש ב'-כבר מזמן היא נראית כמו הקסבה בשכם ולאיש לא איכפת.
וחבל לי להרחיב כי הרעיון מובן...
העיקר שמונטג ימשיך לנהל את עסקיו,גרינברג ימשיך לנסות להקים ברמב"ש סניף דואר ולדאוג לקו אוטובוס שיצא מקרית ספר ברבע לחמש לכייון רבמב"ש עם תחנת איסוף בבית העלמין ,ואבטבטול הוא ימשיך לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב כבר שנים וזה   כלום.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2010 13:19 לינק ישיר 

עם כל האמתלאות האלו, היינו יכולים להישאר עם דני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2010 12:40 לינק ישיר 

בניהו01, למה עצרת?

שפ"ע - בעיה חוקית לפטר עובדים נחשלים, וחוסר תקציב לגייס תוספת כוח.
כביש 10 - המשטרה מערימה קשיים
הפקקים באזור תעשייה- סתם נהגים רעים שחותכים.
החנייה בביג - באחריות רכבת ישראל
טיפול בבני נוער- ההורים מחנכים אותם להפקרות, מה ראש העיר יכול לעשות?
אנטנות סלולריות - תלוי בחקיקה לקויה, נא לפנות לחברי הכנסת
רמת בית שמש ב'- התושבים אוהבים לגור בקאסבה ראש העיר רק עוזר להם בזה.
הדואר- נו באמת זה אחריות של הסגן, כבר סיכמנו, לא? 

חברה, צריך להנמיך ציפיות, ראש העיר הוא לא כל יכול. קשה לו אפילו לבחור חליפה בצבע נורמלי לכבוד הביקור של גדעון סער. די עם הטענות, נראה אתכם מנהלים עיר עם מנת משכל דלה כ"כ.   

תוקן על ידי מוישעאמס ב- 16/03/2010 12:41:15

תוקן על ידי מוישעאמס ב- 16/03/2010 12:41:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2010 11:32 לינק ישיר 

כביש38 לא בתחום סמכותו, וחינוך, הוא ניסה, אבל החילוניים מפריעים לו.

שכחת את פרוייקט הדיור, שהוא לחם בכל כוח עד הסוף והצליח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2010 12:26 לינק ישיר 

יש_כבוד,
לא הייתי מאשים מי שהצביע להם ונתן להם צ'אנס - אבל להצביע להם בפעם הבא - זה כבר סכלות.

אגב, נ"ל שהמטרה היתה בעיקר שתהיה העיר בידים חרדיות. וכדי להשיג מטרתם הוכרחו להבטיח כל מיני דברים שלא היה להם רמז איך ומה יעשו.
כמו ילד קטן שבוכה ומבקש ממך משהו, וס"ס כשמקבל, הוא כבר לא יודע מה לעשות עמו. אבל העיקר שקיבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2010 10:01 לינק ישיר 

אכן די מעציב, אמנם למען הכנות צריך להזכיר שאף אחת מהבעיות הנ"ל לא נפתרת בתוך 16 חודש, אבל בדרך כלל ישנה איזה שהיא אינדיקציה של התקדמות. וכאן מלבד קידום הבנייה בג' לא רואים התעניינות ממשית בשאר הבעיות.

תוקן על ידי מוישעאמס ב- 15/03/2010 10:01:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2010 22:52 לינק ישיר 

עטרס

צודק

יש לי שאלה קטנה מה הצבעת?
אם לאותם נחמדים אז מה כי תלין עליהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2010 20:57 לינק ישיר 

וואי מה אכלת ?......

השקעה בידע מניבה את התוצאות הטובות ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > סיכום ביינים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext