בית פורומים בית שמש

לנפגעי חניון הרכבת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2010 12:46 לינק ישיר 
לנפגעי חניון הרכבת

הסיפור ידוע לכולם אבל אני יספר בקצרה ואשתדל להשמיט את החלקים העסיסייים שכוללים ניסיון סחיטה מצד גורמים שמסתובבים בעירייה וד"ל.

לפני שנים רבות חשבו כמה אנשים שגם לבית שמש מגיע רכבת, לא מהירה כ"כ כמו חיפה ת"א אבל כזו שתוך כמעט שעה מגיע לירושלים ותוך קרוב לשעה מגיע למרכז ת"א.

בתחילה לא היו הרבה קופצים, רכבות יצאו כמעט ריקות והנהלת הרכבת יצאה בקמפין שיכנו "פראייר מי שנוסע לירושלים לא ברכבת" וכו'

הזמן עשה את שלו והעיר התפתחה מעבר למה שתכננו פרנסי העיר,

איכשהו קרה ועם הפיתוח ש העיר הגיעו תושבים נאורים בעלי מנטליות מערבית שחלקם יוצאי ארה"ב ואירופה אשר רגילים לנסוע מרחקים למקום עבודתם והרכבת הפכה לכלי התחבורה הפופולארי שלהם.

כיום עדיין יוצאת רכבת רק בכל שעה כאשר בשעות העומס הרכבות עמוסות לעייפה ולעיתים מדי קרובות הרכבות מלאות כולל בעמידה.

אולם לא אנשי בית שמש הנאורים יתלוננו על דברים פעוטים כגון עומס בלתי נסבל או תדירות רכבת המתאימה לכפר נידח ולא לעיר מתפתחת השואפת להתהדר בתור העיר החרדית השניה בגודלה.... כל זמן שיוכלו האנשים להגיע לאותה רכבת בצורה מסודרת ולהחנות את רכבם בסמוך לה מוכנים הם להמשיך ולנסוע כאילו הם בדרך מדלהי לג'יפור שבמזרח הרחוק.

בלי שום קשר למה שקורה ברכבת, ממש במקרה ישנו מגרש הצמוד לרכבת שבאופן עקרוני מיועד לבניית קניון לתושבי העיר המתפתחת, המגרש שעומד ריק כבר זמן רב משמש כחניון לבאי הרכבת,

לא שלרכב אין חניון המיועד לכך אלא שהחניון תוכנן לפי כמות נוסעים המתאימה בערך לאוטובוס אחד מרמת זנוח לרמה א'.

לאחרונה ואני לא מחפש כרגע באשמת מי ועל מי מוטלת האחריות למחדל, בהוראת העירייה נסגר המגרש ששימש כחניון לבאי הרכבת, הדבר גורם בכל בוקר בוקה ומבולקה לבאים התרים אחר חניון מסודר, הדבר גורם ללחץ תנועה אדיר הנמשך מכיכר ביג לכל הכיוונים.

כך מדי בוקר בחסות הפקק רבים מנוסעי הרכבת הקבועים מפספסים את הרכבת לת"א.

לא, לא מדובר בבודדים, אני מדברר על מניינים לתפילת שחרית שנערכים על הרציף מאותם מפסידי רכבת, אני מדבר על שולחנות מלאים בארומה שמעבירים את הזמן בהמתנה לרכבת הבאה.

נכון להיום כולם מתנערים מהמצב וכל רשות מטילה את האשמה על רשויות אחרות ואני לא נכנס כרגע ליותר מדי פרטים והטלת האשמות.

מחר בבוקר (יום ג') תתקיים פגישה בעניין בלשכת ראש העיר שבא יטלו חלק ראש העיר ומנכל רכבת ישראל כאשר על הפרק סוגית החניון לבאי הרכבת.

זוהי בדיוק ההזדמנות להזכיר להם כי ההחלטות הגדולות שלהם משפיעות בראש ובראשונה על האזרח הקטן שבס"ה רוצה להגיע בשלום למחוז חפצו.

מי שרוצה להשפיע יכתוב מכתב קצר ומכובד וישלח עוד היום ללשכת ראש העיר בפקס: 029909960

למען את הפקס לכבוד ראש העיר בעניין פגישתו עם מנכל רכבת ישראל.

אני תקווה שהעניין יבוא על פתרונו בקרוב לרווחת הנוסעים..

ירוחם.

תוקן על ידי בלבעת ב- 15/03/2010 12:48:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2010 14:52 לינק ישיר 

כאן המקום להזכיר

כי כל נציגי שס ויהדות התורה תמכו בהחלטה לסגור את החניון ברכבת
ובכך גרמו לנו מטרד יום יומי

חוץ משמוליק גרינברג  ואלי פרידמן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2010 14:29 לינק ישיר 

נו... יצא מזה משהו?

דדווח על תוכן פוגעני