בית פורומים חבלי משיח

באבא אלעזר אבוחצירה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/3/2010 03:49 לינק ישיר 
באבא אלעזר אבוחצירה

שומר מסך חשף דברים מצמררים על הבאבא אלעזר.
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=706142&sid=126&typeid=1&sid=126

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2010 08:34 לינק ישיר 
תגובה

בס"ד

בתאריך  21 בספטמבר ,ועמכם הסליחה ,כותב אני בתאריך לועזי ,למען נוחיות הקוראים שלא מתמצאים בתאריך העברי.

פנתה אל רבינו  הרגלא"ט  הקדוש , אשה ששמה יהלי/תהילה,וניתן לכתוב את שמה בפורום אתר עידן המשיח ,במנוע החיפוש של ההודעות ,ולחזות בתאריכים,
 וסיפרה בזמנו סיפור מזעזע על הבבא אלעזר.הנה סיפורה ותשובת רבינו הרגלא"ט,ובכלל להתרחק  גם  מ"הרנטגן"/רבי ישראל יעקב איפרגן,שהכסף והממון והחיבור למפורסמים שיבש דעתו,יש וחשוב לציין ולהדגיש שאין קשר משפחתי לא קרוב ולא רחוק ח"ו ,בין הרגלא"ט  הקדוש שהינו גדול ביותר בתורה ובכח נבואתו ואין שני לו, 

לבין הנביא שקר  הזה -
רנטגן ,העושק מסכנים,ואני מבקש ממנהלת האתר להשאיר את הדברים לשם יידע הציבור להיות זהיר,גם אני בעבר האמנתי בצדקותם עד שנפקחו עיני, ופונים אלינו  הרבה בקשר  לב" אישים הללו {רנטגן,אבוחצירא],שניפקו תחזיות ריקות מאמת וגרמו בכך נזקים גדולים.

הנה הסיפור/יהלי:

לפני 13 שנה אחרי פגישה עם הרב אלעזר:

נסעתי עם לקוח מהמשרד שהיה לי (השקעות בנדל"ן),עם כמה מחבריו לבאר שבע ,לרב אלעזר נכדו של הבאבא סאלי זצוק"ל.
אנוכי והלקוח במכונית אחת שלו,וחבריו במכונית אחרת.יש לציין שהלקוח וחבריו היו  מאנשי שלומו של הרב,ותרמו בעין יפה,לדבריהם עשרות אלפי שקלים דאז. מאחר והרב לא רואה פני אשה,רשמתי על פתק את בקשתי.בקשה לברכה לאבא שלי
שאותו אהבתי (ועד לאותו ערב היה בריא וחסון ולא ראה רופא מימיו){ברכה והצלחה  להורי ולי.הבחור נכנס קיבל ברכה ,הביא לי עוגה שהרב בירך עליה,ובישר לי בשמחה שהרב בירך אותי ואת הורי.המשך הסיפור לא היה מבייש סרט אימה.

השעה היתה שעת לילה מאוחר.נכנסתי למכונית של ידידי שיצא מהרב,והוא נהג במכונית במטרה להחזיר אותי לתל אביב.
התעוררתי בטיפול נמרץ.בבית חולים קפלן.מסתבר שהבחור שנהג במכונית,נרדם  בעודו נוסע במהירות 150 קמ"ש לשעה.נכנס במשאית שעמדה לימין האוטו, חתך אותה לשניים ,איבד שליטה על האוטו ,ואז נכנס בקיר בטון מצד שמאל של הכביש (האוטוסטרדה)-.המכונית התהפכה מספר פעמים ,נמחצה כולה (נראתה כמו כדורגל) הבחור עף מהאוטו,ואובחנה אצלו חבלת ראש.אנוכי התרסקתי,והוגדרתי כפצועה אנושות.צוותי מד"א נאלצו לנסר את גג האוטו (שהיה צריך דמיון ומעוף לראות אותו כאוטו) הייתי לכודה באוטו במצב אנוש.החילוץ לקח כשלוש שעות!!!!

הרופאים לא האמינו שאשרוד את הלילה.שכבתי כשנה על הגב.השיקום היה ארוך. אבא שלי שבישרו לו על התאונה הקשה של בתו היחידה לה זכה ,אחרי עשר שנות נישואים עם אמא שלי בה היו לה הפלות בחודשי הריון מתקדמים.

אבא קיבל סכרת מרוב פחד וזעזוע על הבשורה.בהמשך איבד את שתי רגליו!
(כאשר סכרת לא מאוזנת מטעמים של .stress שזה מתח גדול ,קורים סיבוכים  אף מפצע קטן ותמים למראה.אמא שהיתה אשת חיל רצה מבית חולים לבית חולים לבקר ולסעוד אותי ואת אבא. היא ראתה מראות קשים מנשוא.את בתה היחידה פצועה קשה,את אבא בלי שתי רגליים!בסוף אחרי כמה שנים גם היא נפלה למישכב,

ואחרי אירועים מוחיים עלתה גם היא לגנזי מרומים.אנוכי נשארתי עם הרבה סימני שאלה.(למרות שהשתקמתי ולא רואים
ולו במיקצת שעברתי תאונה מחרידה כזאת) היו לי שאלות לבורא עולם.ואז הבנתי שמי שהבורא אוהב הוא מייסר.לא הבנתי למה הרב אלעזר לא התריע.

הרי אומרים שהוא רואה מסוף העולם ועד סופו.אז יש "חכמים" שיאמרו אולי היה צריך לקרות רע יותר?אולי ניצלת ממוות?הרי את נס גלוי,וקיבלת חיים חדשים במתנה.אולי קרה נס שהאוטו לא עלה באש?(הרי אוטו שמתהפך על פי רוב מיכל הדלק ניזוק הדלק נשפך והאוטו עולה באש. חלילה.אולי ןאולי.ומה עם המשפט:מי שהוא שליח מצווה לא ניזוק".הרי כל שרציתי הוא לבקש ברכה לאבא ולאמא שיהיו בריאים.מה שבטוח שנהרסה כאן משפחה קטנה של אבא אמא ובת יחידה. מה שבטוח הוא שיתכן שיש לי זכות להלל את שם השם בפרהסיה.(על הנס הגלוי ששרדתי ,כנגד כל הסיכויים וקבלתי חיים במתנה) מה שלא ברור לי זה איך 13 שנה לא מצאתי את הדרך להביא זאת לידיעת הרב אלעזר.

לשתף אותו בשאלות ,בתהיות,בהלם וביסורים שהיו מנת חלקנו,ובעיתוי של התאונה ומה שקרה להורי בהמשך מהברכה שלו ואילך.ושאלה מהדהדת בראשי:הרי אומרים שהשם גוזר ןהצדיק מבטל.אם ראה מסוף העולם ועד סופו ,איך לא ביטל?
אז יבואו חכמים ויאמרו אולי לא רצה להתערב בתיקון?אז למה באים לצדיקים?לא כדי לתקן?הרי רובנו ככולנו מבקשים ברכה.מישהו מבקש קללה?ייסורים כידוע הם מזככים את הנשמה.אך הרס טוטאלי ומתמשך של משפחה.זה לא דבר של מה בכך.

כמה כוחות נפש צריך להתמודדות כזאת שמתמשכת שנים.כמה כוח צריך להדוף את רגשות האשם ,של נסיעתי לרב אלעזר.
עד עכשיו מהדהד בראשי קולה של אמא שהתחננה שלא אסע אליו בשעת לילה.מסתבר שהיא היחידה בדיעבד שהיתה לה
תחושה מוקדמת. היתה צדיקה אמא בדרכה,היה צדיק אבא בדרכו,אשר על כן הם חיים.(צדיקים במיתתם נחשבים חיים)כל ימי חייהם רק היו בנתינה בחומר,ברוח,ובעזרה מתמדת לזולת.מה שהם עברו בשנותיהם האחרונות,סבל תהומי שהדעת לא סובלת,ורק לאלוקים פתרונים.תהא מנוחתם בגן עדן עליון.אמן כן יהי רצון.

מה האור הקדמון רבי גל טופז אומר על המקרה מסעיר הרגשות הזה?ובין השאלה לתשובה מה דעתו על הרב אלעזר כצדיק בכלל  ובמקרה דנן בפרט.ומה דעתם של הקוראים?
ולך נאה להודות.יהלי.

תשובת רבינו הרגלא"ט  הקדוש מסר לפונה מסר מאביה זצ"ל באמצעות צינור הנבואה בקשר למקרה הקשה:

בס"ד

ליהלי היקרה{ת.א}ראי כל הנכתב בזה המאמר מפי צדיקי עליון ובינהם אביך{א.א}והם יבארו למענך את המצב, אשר גילית בזה האתר ואין דברי בזה הכתוב אלא נבואה מאירה ,ומי יתן והנחמה והרוגע לנשמה יעלה על פני עפר הכלי המכיל הנשמה ת.א{יהלי}בישראל שמה,-וכעת כל הנכתב מפי אביך היק"ר, אשר מסר נבואי מן המרומים באמצעותי הרגלא"ט חשק"ה נשמתו מן המרומים, למסור לבתו המיוסרת מבפנים,-התחלת המסר מפי א.א:

"בתי היקרה לא לך העצבות ואני אביך רואה לב וכליות ,מבאר לך אשר בפיך אוצרות גנוזים ולכל דבר סיבה ,ואין ניתן לשנות את הנגרם ,אף על פי שנפשנו חפצה,כתבת בתי היקרה בבת עיני דבש חלבי "לפני 13 שנה "ודעי אשר לפני 13 בא המספר 12 בגימטריא שתים עשרה ,אותיות שע"ר השתים,-והרי אומרת את "אנוכי והלקוח במכונית אחת שלו",-הרי הייתם שתים ונסעתם לכיון השע"ר בסוד שערות{דינים וגבורות},סוד רוח סערה וזה הגבורה הקשה התאונ"ה, קרתה בגלל הדבר הבא, וראי כותב את שמך בנסתר, על מנת לא יזהו שמך אך תדעי כל האותיות בשמך ושם משפחתך מופיעים במסר הבא, מן אבא היקר לבתו שרוגע לנפשה, אלקי ישראל שולח משערי מעלה,כתבי "הליתה פוברהאם תאונה לפני שלושה עשרה שנה אחרי פגישה עם הרב אלעזר " ,-זה אותיות זהות ל-"נפילות אמא אבא פגיעים שורש ברזל רע –ענישה",-

הרי רואה שהתאונה שחוית הכל מפי בורא עולם ופגיעתנו{אמא ואני} בשורש הנשמה עקב מצבך הקשה זה נכתב בטרם באת לזה העולם על ידי זר"ע א"ל אשר קבע שדין הברז"ל{גבורה הקשה אש אוכלה אש בספר הזוהר יהי מנת חלקנו בעודנו חיים בפנימיות כלי בשר ההגשמה{גשמי},בנוגע לאלעז"ר אבוחצירא הרב איננו בעל רוח אלא נפ"ש בהמ"ה ואומרת את " עוגה שהרב בירך עליה",-

זה אותיות זהות ל"רב עילג בור שגה",-הרי זה הרב הינו בו"ר ולא רואה את נפשו ובודאי בודאי לא חוזה נבוא"ה,לא הוסיף ולא גורע אלא רב גרו"ע אשר בשמים על כל מעלליו מחכה לו בעליונים סבל ר"ב אוי לו בעת שיכנוס בשערי השמים מלאכי חבלה ארבעה במספר ישרפו אותו באמצעות כנפים בוערות עשן בערה אשר בעולם התחתון אש להבה אשר מחכה לכנוס לנשמתו הארורה בסוד "אלעזר אבוחצירא רב עולם הבא גזר דין" אותיות זהות ל-"מחבל ארור רוצח בעל עבירה נגדע",-

הרי רואה שנפשו של זה נביא השקר נגדעת ונכרתת מן העולם הבא שם יהיה מל"אך חבלה כל"ב ארור של סמא"ל מלאך כח הרציחה,-זה הרב אלעז"ר בסוד ר"ע ע"ז א"ל,-והינו רשע גדול בעל עזות פנים אשר טוב לו שלא בא לעולם יורד לגיהנם ולא עולה לעולם, את צרחותיו שומעים מקצה העולם רום השאולה מדור שביעי בסוד אבדון שם נפשו זועקת אך אין קול ואין אל-עזר",יקירתי נשמתי סיבת חיי אותך אוהב עד אשר לא תדעי אף פעם עד כמה פיעמת בפנימיות ליבי אני אביך ואת בתי הינך בת בת אישתי ואישתי אמך ורעיתי שגידלה אותך אף שלא היה קל עקב חכמתך הרמה לשון מרמה ומתיקות בין שפתיך ידענו מכבר ברכה נושאת בקרבך,

את ברכה לחיי ולחיינו וצופים בכל עת במתרחש ורוצים להודיעך אשר באותו יום של התאונה היית חייבת ללכת וזה חלק מתוכנית הבריאה אשר ה" יתהלל קבע כחלק מתבניתנו דמותנו וצלמנו בזה העולם ,

אני ברשות הרב הרגלא"ט אותו אוהב הינו כמו בני בתורה שוקד עד כמה תמים הוא ומעונין לעזור לנשמות הקדושים והצדיקים אשר מסרו את נפשם לרומם אלקים חיים יתהלל בעל כל השלטון והמורם מן כל מחשבה ותפיסה אשר לך לדעת כל אשר ה" יתברך עושה נעשה במחשבה תחילה ,

והביטי בתי שמך בעירבוב בכדי שלא יזהו אותך הינו "ה{ת}לי[ה] [ר][ו][מ][א]בהפ" החליפי אות ת" לאות ט" וחברי האותיות וראי "טראומה"{זה התאונה}זה ממש שמך וחלק מתיקונך,כתבי שמך "ה{י}[ת]ה[ל] אמפ[ו][ר]ה[ב]" חברי האותיות המסומנות אך החליפי אות ת" באות ט" ,ומקובל ברוטל"י ,כעת חברי טראומה וראי טר{א}ומה [ב]רוטל"י אותיות א"מ-ו"ט טרגי ר"-[לו}יה,-{א"ב בגימטריא ג"},-והרי לך בתי היקרה "אם מות טרגי לויה" –זה נקבע על ידי רל"ו בגימטריא "גדול אדונינו ורב כח"-ה" יתברך ויתברך אשר כל מעשיו בצדק ואמת והאשמה לא בך הסירי מליבך את הכאב הקורע הנשמה ,

מעשה יצר רע אני ואמא עלינו לשמים ברוח סערה בסוד ס"ומכים ושמחים שהינך ער"ה לעניני הנס והאמונה הבוקעים מפנימיות נשמתך קדושה קדושה ממש בעלת נבואה יורדת הרכבות ומרכבות תרוכובות ומורכבות סגולות וסף גאונות ניצוץ אלוקות בפנימיות בתנו הקטנה והאהובה,

כעת בטרם עולה למדור שמיני בהיכל אהבה לשבח את בורא עולם ראי והפנימי אשר {ש}ליח[י] מצו[ה] {לא] ניזוקים –ראשי תיבות שמי "אלי-שה" בגימטריא א"ם -שה,הרי רואה שאנו שליחי מצווה בעלי טהרה ובזכותנו לא ניזוקים העם ואנו הגנו בזמננו על דור שלם מפני מידת הדין הקשה ,

וזה סוד גדול ונורא אך לא ניתנה רשות לגלות לי ילדה נפלאה ילדת פרחים אהובה בעולם הבא דעיח מי היה אביך ומה גודל הנשמה אשר הפיחה בו חיות ושמחה-עולה לשבח את בוראי עוד מע"ט החלפת משמרות ברקיע הקדושים והטהורים שם זועקים דע מאין באת ולאן אתה הולך ובפני מי הינך עתיד לתת דין וחשבו,-{סוף ציטוט,צינור הנבואה אלי-שה}{הרגלא"ט}.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2010 11:52 לינק ישיר 

ותהי האמת נעדרת
מלבי"ם על ישעיה פרק נט פסוק טו  
ותהי - תחלה היה עוד האמת ביניהם רק שנכשל בלכתו ביניהם, ואח"כ נעדרה האמת מהם בהחלט, שלא ידעו כלל מה היא אמת, וגם נגד שתחלה רק נכחה לא תוכל לבא, נשכח אח"כ מהם ענין הנכחה ועבודת ה' בהחלט

תלמוד בבלי מסכת סנהדרין דף צז/א 
תניא רבי יהודה אומר דור שבן דוד בא בו... והאמת נעדרת
שנאמר ותהי האמת נעדרת (וסר מרע משתולל)
מאי ותהי האמת נעדרת אמרי דבי רב מלמד שנעשית עדרים עדרים והולכת לה
מאי וסר מרע משתולל
אמרי דבי רבי שילא כל מי שסר מרע משתולל על הבריות.

אשרינו שהגענו לדור הזה
בו כל אחד תוקף את השני בדרך עבודת ה' שלו
כל אחד מניח שאמת אצלו ופוגע בשני
אחד מסימני ביאת משיח
אין לנו על מי לסמוך רק על אבינו שבשמים

תוקן על ידי אדמק ב- 16/03/2010 11:53:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2010 12:30 לינק ישיר 

אדמק כתב:
אשרינו שהגענו לדור הזה
בו כל אחד תוקף את השני בדרך עבודת ה' שלו
כל אחד מניח שאמת אצלו ופוגע בשני
אחד מסימני ביאת משיח
אין לנו על מי לסמוך רק על אבינו שבשמים

אדמק בוקר טוב

ראשית אומר שצפיתי בוידאו והתחלחלתי, אמנם אני קטנה לאמר שקללות של מישהו באמת משפיעות, אבל יש תפילות נגד קללות ועין הרע אז כנראה זה כן משפיע. דבר שני, מדבריך אפשר להבין ש"אי אפשר לדעת את האמת" ממה שנחשף, אז גם שמעתי את העו"ד של המקובל המיליונר הזה ואיך אפשר בכלל להתייחס לעו"ד שבוודאי מקבל כסף רב מהמקובל להצדיק את המעשים האיומים שהוא עושה לאו דווקא בקללות שלו אלא בכך שהוא לוקח כסף ממסכנים שמבקשים ממנו ברכה או עצה !!

לו היה מקרה אחד אפשר היה לפקפק באמינותו, אבל מעלים שרשרת של מקרים, ומאות אלפי שקלים שמגיעים למיליונים ומיליארדים . מקובל שמשתמש בשמו, כוחו ובתורה כדי להפחיד אנשים, להשתיק אותם, בכח הקללה!

ואם לא הבנתי אותך אני מבקשת שתבהיר שוב את השורות שהדגשתי בתגובה שלך.

שא ברכה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2010 12:43 לינק ישיר 
אני לא ראיתי, אבל אומרת שצריך לבדוק

שזה לא האנשים שסביבו עשו את כל הבלגאן, הכספים, האיומים וכו'.
שוב, לא ראיתי, אבל צריך להבין שבמיוחד היום, כל מקום של קדושה גדולה נדבקת בו גם טומאה גדולה,
והדברים משמשים בערבוביה.
בע"ה, צריך לדבוק ב-ה'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2010 12:49 לינק ישיר 

פלפלממולא כתב:
שזה לא האנשים שסביבו עשו את כל הבלגאן, הכספים, האיומים וכו'.
שוב, לא ראיתי, אבל צריך להבין שבמיוחד היום, כל מקום של קדושה גדולה נדבקת בו גם טומאה גדולה,
והדברים משמשים בערבוביה.
בע"ה, צריך לדבוק ב-ה'.

בוקר טוב פלפלונית מתוקה

כדאי לראות כי אי אפשר לחוות דעה בלי לראות בעיניים ובלי לשמוע את הקורבנות.
מסכימה איתך שיש מקומות של קדושה גדולה שנדבקת בהם טומאה גדולה,
אבל זה לא כלל.
יש מקומות של קדושה שנאבקים בטומאה
יש מקומות של טומאה שמקדמים את הטומאה.
אסור לצדיקים בכלל לגבות כספים מאנשים עבור ברכה ומי שמבקש כסף - אינו צדיק.
הדבר המקובל היום וגם נכון הוא - תרומה, כאשר ידבנו ליבו.

הדור שלנו תועה, מבולבל, חשיכה גדולה סוגרת עליו
ו'מקובל' שמנצל את התקופה הקשה - נבל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2010 12:56 לינק ישיר 
בקר אור :))

בע"ה..
מצד אחד עצוב... כל הדברים שמתגלים,
מצד שני צריך לשמוח על תהליך הברור, שרואים שהולך וגובר...
בשורות טובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2010 20:36 לינק ישיר 

3ברית שלום

השורות שהדגשת הן הסבר למקורות שהבאתי מהמלבי"ם ומהגמרא
לא באתי להצדיק מעשים של זה או אחר וגם לא לתקוף
רק הצבעתי על התקופה בה אנו נמצאים ועל התהפוכות
שקורות במיוחד מול אנשים שנחשבים גדולי תורה (מבלי להתייחס לאמיתות או לכזבים שבמקרים השונים*)
והבעתי את אושרי בכך שאנו בתקופה של משיח ודאי
שהרי מעולם לא היו כל כך הרבה תהופכות מול אישים שונים בתקופה כל כך קצרה

*היו לא מעט מקרים בשנים האחרונות, ואני לא מתכוון להביא שמות
חלק מהמקרים נידונו בפורום זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 09:40 לינק ישיר 
תגובה לדברי פלפל ממולא.

בס"ד

בוקר מבורך  גברת נכבדה.

הינך מזכירה תהליך הבירורים.אני יכול לנסות ולהאיר עיני חברי הפורום הקדוש ,שנושא הבירורים כל אחד מבורר באופן התואם הנקודות שיש  עבורו להביאם לכדי שיפור.

למתן דוגמא ,ישנו רב הנחשב לגדול ונקרא הרב  אהרון לייב שטיינמן.בקשר לרב הנ"ל פנו לרבינו הרגלא"ט כמה  הורים יקרים  לבנות הלומדות בבית ספר בית  יעקב ,עקב גילויי גזענות קשים ביותר שהופנו כלפיהן,וביקשו עזרת רבינו הרגלא"ט  כנודע הוא גם  משוייך לחכמי ומקובלי עדות המזרח.ההורים טענו  טענה מזעזעת, על  תמיכת הרב אהרון לייב שטיינמן במסע הגזענות ,וביקש להפריד כיתות בין   תלמידות אשכנזיות לספרדיות,ועוד הגדיל לעשות, אסר בתקנון הלימודים שאין לבחורה מעדות המזרח ,לכנוס לכיתת האשכנזיות ,רק  לעמוד בפתח הדלת ולבקש מהמורה להוציא לה את מה שנצרך עבורה.

לאחר שהרגלא"ט ביצע בירור עם ההורים,הוא שלח הודעת אזהרה לרב אהרון לייב שטיינמן, במידה ולא יבטל את תקנון הגזענות, ישפט על ידי  רבי נחמן מברסלב באמצכות הכח הנבואי,אז  עדיין צחקו מדברי רבינו.

הנה פה ניתן לראות את הפסק דין שרבינו הרגלא"ט  באמצעות רבי נחמן מברסלב, שפט את אהרון לייב שטיינמן עקב תמיכתו בגזענות:http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t48743,צריך להביט טוב בתאריכים.

וכבר נודע  2  מליון שקל  נלקחו מבית של זה הרב אהרון לייב שטיינמן,החשודים שוחררו,הכסף נעלם לנצח.
הרגלא"ט הקדוש אמר שבזכות שהקב"ה נטל את  כספו של הרב אז הבירור עוד קל,מה במידה ולא היה לו כסף לרב הזה לפדות את עצמו היה נפגע בנפש,והרגלא"ט אמר שהרב שטיינמן המציא סיפור שהכסף מיועד לחלוקת אברכים בכדי לצאת מהבושה שאגר כספים בעודו מציג עצמו כעני בפתח,בדומה לרבי אלעזר.אז חברים להיות זהירים ולא גזעניים.
ובמיוחד לא לצאת נגד הרגלא"ט רבינו כל דבריו אש אוכלת אש.ושורשיו הרוחניים  כה גבוהם מי ימצאם עד נאמר בכתבי רבינו הרגלא"ט ,שנשמת סבו האלד"י רבי שלמה איפרגן בשמים, היא נשמת הסבא מימונא.

פה ניתן לצפות בבירור שנעשה ברב שטיינמן.בשמים הקב"ה יתברך מחליט מיהו גדול  הדור והצדיק האמת,.

http://www.kikarhashabat.co.il/הגאיל-שטיינמן.html

ב"ה  הקב"ה  דן  אמת וצדק.דדון מאור אלפסי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > באבא אלעזר אבוחצירה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext