בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן מבוורלי הילס חוזר ל"חורבה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/3/2010 23:47 לינק ישיר 
החזן מבוורלי הילס חוזר ל"חורבה"

החזן מבוורלי הילס חזר ל"חורבה" בירושלים

( כתבה  מתוך עיתון  מעריב)

נתנאל ברעם סגר אתמול מעגל - הוא הגיע משכונת היוקרה שבה הוא משמש חזן ראשי, לחנוכת ביהכנ"ס שהיה מגרש המשחקים של ילדותו

*אחד המופעים המרכזיים בחנוכת בית כנסת "החורבה" אמש, היה זה של החזן נתנאל ברעם. ברעם, שגדל ברובע היהודי בירושלים, משמש היום כחזן הראשי של הקהילה האורתודוקסית בבוורלי הילס, והוא הוטס ארצה במיוחד לכבוד האירוע. 

נתנאל ברעם
נתנאל ברעם פלאש 90
\

סיפורו של ברעם לא שגרתי. על פי רוב, החזנים הידועים הם מבוגרים ובעלי חזות חרדית. ואילו ברעם, בן 30 בסך הכל, מקפיד להופיע כפי שהוא מתהלך ביומיום, כשלראשו כיפה סרוגה.

לפני כשמונה שנים החל ברעם ללמוד פיתוח קול. מהר מאוד הבין המורה שלו שהוא ניצב בפני עילוי ושלח אותו למקהלות חזנות, בהן צמח עד לצמרת החזנות העולמית. "היה לי סבא לא דתי, אבל חובב חזנות מושבע", שחזר ברעם השבוע, "כשהייתי בן שמונה שכנעתי אותו לבוא איתי פעם אחת לתפילת ראש השנה בבית הכנסת הגדול בירושלים. אני זוכר שתוך כדי התפילה אמרתי לו'סבא, יום אחד גם אני אעמוד על הבמה הזאת'".
חברי קהילה כמו ספילברג שסאשה ברון כהן

ואכן , כ-17 שנה מאוחר יותר, עמד ברעם על בימת בית הכנסת הגדול בירושלים, בתחילה כחבר מקהלה ומהר מאוד כמחליף הקבוע של החזן הראשי. בתוך כמה שנים, ברעם הפך להיות החזן הראשי של הקהילה האורתודוקסית בבוורלי הילס. ברעם מסרב לנקוב בסכומים שהוא מקבל עבור עבודתו, אבל ניתן לשער כי מדובר בחוזה של שש ספרות, בדולרים, לכל שנה. וזאת מלבד המעטפת המפנקת שהקהילה העשירה מעניקה לו, לאשתו ולבתו התינוקת.

וכך, את תושבי הרובע היהודי החליף ברעם בחברי קהילה כמו סטיבן ספילברג שערך טקס בר

* (
מצווה לבנו בבית הכנסת ובסאשה ברון כהן, שהגיע לתפילות יום הכיפורים, ולדברי ברעם "בבית הכנסת אין זכר לשטותניקיות שלו".

שלשום בערב, בזמן שברעם הופיע על בימת החורבה במסגרת טקס הכנסת ספר התורה, התקיים בבוורלי הילס האירוע השנתי המרכזי של הקהילה האמריקאית. לדבריו חברי הקהילה פרגנו לו: "הם אפילו כתבו בדף הפייסבוק של הקהילה שהם שולחים אותי לכאן בגאווה גדולה. הם מרגישים שאני מייצג אותם היום בעיר העתיקה".

ברעם רואה בחנוכת החורבה אירוע מרגש במיוחד. הוא מספר שכילד, המבנה ההרוס של החורבהשימש עבורו כמגרש משחקים יחד עם ילדי הרובע היהודי: "מבחינתי, להיות חלק מחנוכת המקום הזה ששנים ראינו אותו חרב, זו סגירת מעגל מדהימה".

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 16/03/2010 23:50:51

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 14:29 לינק ישיר 

נחום_ב , לגבי הפרטים -כדרכו של כל עיתונ /אי יש להתיחס לחלקם בהסתייגות
             ומהכרה כללית של אישיותו של החזן ברור לי שהושתלו לכתבה ללא ידיעתו,
             ומקווה שאין בכוונתך לייחס לי משירבוטים כנ"ל כאשר בנדון הרגשתי שאני
             משמש כש"צ בלבד ללא חפות לאינטרס כלשהוא ,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 12:11 לינק ישיר 

שרגא פייבל, הפרטים שהובאו נראה לי מעט פרטיים על החזן.
אני באופן אישי נהנתי כבר מספר פעמים מתפילתו וקולו של נתנאל, הן בתור מנצח והן כחזן, עם/בלי מקהלה, אישיות נפלאה וחביב על כולם, אין ספק שהוא יבלוט בצמרת החזנים לכבוד ולתפארת,
ברוך השב לארצנו, הצלחה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 11:32 לינק ישיר 

נתי אכן מהטנורים המבטיחים של עולם החזנות בתקווה
שגם אנחנו נהנה ממנו יותר בשנים הבאות בנתיים השבת הוא יחנוךאת תפילות השבת הראשונה
ב"חורבה" בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 10:35 לינק ישיר 

לנתי ברוך הבא

מחכים לראותך שוב על בימת היכל התרבות

הרצל קינד.
          פתח תקוה
חבר מקהלת החזנים יובל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 10:20 לינק ישיר 

נתי  קנה  לעצמו  מקום  מכובד  בצמרת  העולמית  בזכות   אישיותו  ורמתו  המקצועית

מאחל  לנתי  עתיד  מוצלח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 10:13 לינק ישיר 
החזן נתי ברעם

כוכב מלידה מבית של הורים מוזיקלים תלימדו של החזן-מורה נפתלי הרשטיק   בשיא פריחתו.
זכורני,בקיבוץ לביא בכנס מקהלות איך הוא התבלט בקולו האדיר,מוזיקליות מעולה ו....צניעות.
אני מאחל לו שיעלה מעלה מעלה ויתפוס את מקומו הטבעי בצמרת החזנים.
ישר כוח לליבסון על הוידאו המרגש ולפייבל שרגא על עצם העלאת  הנושא.
חודש טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 01:11 לינק ישיר 

נתי ברעם ומקהלת ילדים שרים "כבודו" של מלבסקי בחנוכת בית הכנסת "החורבה",להורדה וצפיה

http://chazzanut.org/download/libsonmo/Nati%20Baram%20in%20the%20Churva.asf

קטע מתוך שידור בערוץ הטלויזיה של ערוץ 7 באינטרנט

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן מבוורלי הילס חוזר ל"חורבה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext