לא פעם ולא פעמיים קרה שמצאתי עצמי נבוך כשהוצרכתי להפנות מאן דהו לפורום כשהלה הביע את רצונו לדעת מה קורה ומה עוד צפוי לפנינו. . . וזאת משום שמטבע הדברים הפעילות היומיומית השוטפת של פורום לא מקלה על הקורא החדש לקלוט את התמונה המרכזית סביבה נעים דברי המגיבים השונים , עאכו"כ כאשר תמונה עדכנית של תצרף האירועים העומדים לפנינו מורכבת מפוסטים שונים המפוזרים היטב באשכולות השונים כל אחד ועניינו הוא .
שלא לדבר על האירועים הרבים שהצלחנו לחזותם והצלחתם מתועדת באשכולות הדשנים השבעים והמוסווים היטב מפני כל תקיפה אווירית אפשרית . להם ...הקורא החדש שאינו נמנה על הקוראים הקבועים כמעט ואינו נחשף .
בקיצר - מה שאני מבלבל לכם ת'מוח הוא כדי לשמוע עצות יפות ומחכימות לשיפור ניהול הפורום כדי להביא לאפקטיביות מירבית של הקורא הממוצע בו .
אחרי הכל - לשם מה אנו כאן אם לא בשביל זה .
בקיצור חברים - צאו מהמדיטציה
ותתחילו לשבור ת'ראש מה עושים
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/03/2010 08:36:12
נשלח ב-2/7/2010 17:22
שלום רב
אני מציע שכשם שהבורא מעניק לכול בלי לצפות לתמורה שכן מי יכול.., כך כל מי שחפץ להדבק בו ובמידותיו לאמץ רצון זה של לתת מכשרונותיו וידיעותיו שחנן הקב"ה אותו לכל .. והקב"ה ישלם שכרו הטוב..
שבת שלום
נשלח ב-2/7/2010 14:29
אתם יודעים שמבחינתי אין כל בעיה להוריד הילוך או שניים ולעבור למתכונת עידכונים של פעמים בודדות בשבוע למקרים של 'מבזקים דחופים' בלבד מבלי העול הזה של החזקה שוטפת יומיומית של הפורום.
אתחיל להתנהג כמו המראה שלכם, תגיבו פעם ב...אגיב גם אני פעם ב..
שלא לדבר על פרוייקטים כבדים יותר של הקלטת שיעורי אודיו או וידאו. הכל מוקפא.
למה? כי אני לא רואה שיש בשביל מי להשקיע אז למה להתאמץ ולהשקיע מזמני ואוני.
מסקנה: כתיבה שוטפת ויומיומית רק עבור מגיבים יומיומיים. מדיניות הראי נקרא לזה מעכשיו.
נשלח ב-8/6/2010 09:20
מחכה ומצפה בכליון עיניים לשיעורים נוספים.
להבטיח שאחכה בסבלנות..זה אני לא יכול להבטיח.
נשלח ב-8/6/2010 01:23
אכן גם אני ובטוחני רבים אחרים שנמנעה ידם מלהקליד, מצטרפים לנ"ל.
נשלח ב-7/6/2010 13:13
כל התחזקות שלנו באמונה ובעבודת השם בעקבות הדברים שאתה מביא תיזקף בודאי גם לזכותך בעולם הזה ובעולם הבא כמו בשיטת הפירמידה... בכל אופן יישר כח! ואשרנו שזכינו :)
נשלח ב-7/6/2010 11:14
מה?!? לא שילמנו כבר?!?!
במחשבה שניה, עדיף .. לדעתי . .שהקדוש ברוך הוא ישלם לך. .. בעולם הזה ולא יגרע שכרך בעולם הבא
אחרי הכל אינסוף זה . . .. -אינסוף ! (-:
נשלח ב-7/6/2010 08:38
ואלה הנושאים העומדים על הפרק אשר על כל אחד מהם יש להכין שיעור שלם ונפרד עם כל המקורות וההסברים :
1 . המלחמה ארבע החזיתות הגדולה לה כולם מצפים (ערב שבועות תשע"א)
2 . רעידת האדמה הגדולה בארץ + הצונאמי
3 . מלחמת האמריקנים בלבנון
4 . פרק שלם בנביא על המדינה מנהיגיה וסופם
5 . פרק שלם בנביא על המצב הכלכלי העומד להתרגש על המדינה ואזרחיה
כמו שאתם יכולים להבין לבד מדובר על כמות חומר מכובדת למדי שיש לערוך להגיש ולהשקיע זמן בהגשתו לפניכם . בקיצור לא חסרה עבודה .
רק תזכירו לי מה סיכמנו על איך אתם מתכוונים לשלם. . .
נשלח ב-5/6/2010 21:53
גם מקומה של השבת הזו לא נפקד בחידוש הגדול שהתחדש לי בה בס"ד .
ושוב מדובר על נושא אקטואלי העומד על הפרק אך הפעם שלא כהרגלי מדובר על ה"סוגייא הכלכלית" , סוגייא שאיני מרבה להתעסק בה .
אני מאמין שמצאתי פרק בנביא שבעזרת המפרשים עליו מציג תמונה איך לומר בעדינות... לא כ"כ משמחת של המצב הכלכלי במדינה לקראתו אנו צועדים . וככל הנראה קשור גם לתגלית הגז ההיסטורית מול חיפה .
לצערי לא איש בשורות אנכי הפעם, אך מה לעשות, אני בסה"כ השליח להעביר לכם את דבר ה' . אז בבקשה לא לירות בשליח .
עדיין מתלבט אני האם להסתפק בהקלטת קובץ אודיו או לנסות להשיג מצלמה ושוב לארגן שיעור וידאו משום שמדובר על כמות רבה של חומר גם בכמות וגם באיכות . מדובר על חידושים שאפשר להגדירם כמהפכניים.
החפיפה לדברים המופיעים במסרי האוטיסטים דרך אגב...מדהימה ומפעימה!
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/06/2010 21:54:44
נשלח ב-23/5/2010 10:44
אוקי.., עברתי על הרבה אשכולות ואני חייב לציין שלמדתי הרבה מכל הנושאים שעליהם הרחבת. מה שהתכוונתי הוא שהוא שברגע שהתחלת להתעסק בנושא וראית שזה נכון לך קיבלת את זה ברוגע בלי לחץ בכלל? לגלות שהיצן למעלה ייעד לך אפשרות לדברים כשכל השאר לא מסוגלים\רוצים\יכולים זה דבר גדול , בכל מקרה אני מאוד אוהב לקרוא את כל מה שאתה כותב וזה נותן לי תקווה כי אני מרגיש כל הזמן שהמצב בעולם לא יכול להמשך ככה וחייב להיות הסבר לכל(אני לא בא מרקע חרדי )
נשלח ב-23/5/2010 08:55
'בא לשכונה בחור חדש'
שלום וברוך הבא
שאלת שאלה אישית, שאלה שהתשובה עליה יכולה בקלות להוביל אותי לומר דברים שהייתי מעדיף לא לחשוף בפרהסיא .
מה בכל זאת כן אפשר לומר? אמממ.. בא נראה, התחלתי לקרוא ולהעמיק במקורות מזה כשמונה תשע שנים בערך . לא תמיד ידעתי את מה שאני יודע בזמן האחרון, מטבע הדברים מדובר על תהליך למידה ארוך הן של הכתובים והן של ההתבוננות במציאות חוץ מתהליך ההתבגרות והשינוי שהוא מביא איתו במבט על המאורעות ועל החיים .
"האם נבחרתי משמים?" אין לי מושג מה זה אומר. ולא ממש מעסיק אותי . מה שכן ברור לי שיש בי יכולות הבנה וראייה שטרם פגשתי אצל אחרים. מדוע זה כך? יש לפנות ליצרן שם למעלה. עוד ברור לי - שבאחד הגלגולים הקודמים בתקופת הנביאים הייתי נביא ועד היום אני סוחב איתי כוחות נפש וכישורים רוחניים בהם משתמשים כדי להשיג נבואה ולפענח אותה .
יש להאריך רבות בנושאים אלה כיאה להם אך לא זאת הבמה לעשות זאת כמובן. מעבר לבעייתיות הבסיסית הקיימת באדם המעיד עדות אופי על עצמו בבחינת אין הנחתום מעיד...
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/05/2010 08:57:15
נשלח ב-22/5/2010 23:46
אני חדש פה
ומאוד מעניין אותי ממתי אתה מתעסק בכל הנושא?, אתה מאמין שאתה נבחרת מלמעלה לראות את הדברים?
נשלח ב-22/5/2010 22:22
הולכים ומתרבים אצלי החידושים בקצב 'מדאיג' .
הגעתי למצב כזה שאני לא יכול לפתוח תנ"ך ולדלג בין הנבואות השונות מבלי שברז החידושים השופע מלמעלה ישפוך עליי מים רבים !
מדובר בעיקר על המקור במקרא על האירועים הידועים מתוך הזוהר והמדרשים השונים. עם התוספת המבורכת של עשרות הפסוקים ודברי המפרשים עליהם .
והחידוש התורן לשבוע זה הוא המלחמה הגדולה בלבנון, מלחמתם של האמריקאים נגד לבנון וחיזבאללה . הזכרתי זאת באשכולות אחרים לא פעם . נבואה ארוכה ומפורטת מלאה בפרטים שונים ומשונים .
כמו"כ מצאתי מה שאני מאמין 'כפרק תהלים' המתאר את המלחמה הגדולה של ערב שבועות תשע"א .
בקיצור יש המון עבודה לעשות . נזדקק לפחות לעוד כמה שיעורים להקיף את כל החומר הקיים .
נשלח ב-2/5/2010 11:39
אתה כבר מכיר אותי... כל חידוש יתקבל בברכה :)
נשלח ב-2/5/2010 11:13
המייחל .....נו באמת...?!?!
כבר כססתי כמעט את כל הציפורניים !!
נ.ב
אני משאיר קצת לצפייה / שמיעה של קובץ האודיו/וידאו
נשלח ב-2/5/2010 10:15
מצטרפת לדעתו של מצפה למשיח. אם אפשר קובץ אודיו, מה טוב. בנתיים אפשר תקציר הדברים. וכמובן אנו מודים לך מראש על ההשקעה.