|
|
| נשלח ב-21/3/2010 10:39 |
|
| |
נראה לי שירחמיאל כבר סיים את הקריירה שלו. כנראה בקרוב נוצרך לומר לפרחי מיאמי ביי ביי! (אני שונאת להיות פסימית)
"הפורום הזה עדיין צעיר בשביל למות"
תוקן על ידי muchnick ב- 21/03/2010 10:42:46
כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 11:00 |
|
| |
אם הוא לא יכניס כאן כמה שירים חדשים טובים, האלבום הזה ינחל כישלון חרוץ. אני מנסה למצוא סיבה למה יהיה שווה להוציא 60 שקלים על אלבום מסוג זה ולא ממש מוצאת. בשביל עוד כמה כינורות שבקושי נשמעים לא הייתי שמה מעל 20 שקלים. וגם זה בנדיבות.
אגב גריני, ביגון לא אמר כלום על הופעה בארץ, נכון? כי אם אכן לא, כל המפנטזים מוזמנים להרגע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 11:06 |
|
| |
זה בדיוק מה שאמרתי. אל דאגה אנחנו לא מפנטזים, אם ניל הרצקוביץ אומר אני מאמינה שהוא לא משקר, כנראה שירחמיאל לא דיבר על כך מכיוון שזה עוד לא סגור, ואפילו אין עוד תאריך, זה רק בתכנון. ואני מאמינה שהם יבוא כי אם לא תיהיה להם תחרות קשה עם ישיבה בויז.
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 11:33 |
|
| |
הקטע של המיאמי קידז פשוט מאד - יואלי קאר - שהוא עובד יחד עם ירחמיאל כבר כמה וכמה שנים מארגן את האירוע הזה והוא רצה הופעה של מיאמי - שכבר היו תפוסים בSIX FLAGS אז ירחמיאל הבריק והמציא את ה- MIAMI KIDS - מה שמעניין יותר הוא, שכנראה ירחמיאל לא יהיה נוכח בהופעה הזאת, אלא אם כן הוא נוסע במסוק..........
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 12:48 |
|
| |
מה זאת אומרת, ירחמיאל לא יהיה נוכח?? אז מה הילדים יופיעו לבד?ומי הילדים שמשתתפים במיאמי קידס האלה?
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 00:24 |
|
| |
זוכרים את הקטע עם ה'מיאמי קידז'? אז היום מצאתי את המודעה הזאת, מזהים ת'ילדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 12:34 |
|
| |
אני מזהה כאן - משמאל לימין:
חייא אברמוביץ, ריצ'י אייל, ? ? ?
|
|
|