בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אני מקוה שאתם אוכלים את הכובע !!!!!!!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2010 23:09 לינק ישיר 
אני מקוה שאתם אוכלים את הכובע !!!!!!!!!!!

אני מקווה שכל אלו שהעבירו ביקורת נוקבת ולא עניינית לגבי קונצרט הגאלה של סובול בהשתתפות הלפגוט ושוואקי, פשוט מסתירים את פניהם מבושה ופשוט אוכלים את הכובע.

יודעים למה? כי מה שניבאתי אני ועוד כמה חברים שבין הייתר יודעים לפרגן וגם להנות מחידושים, התקיים:

הכרטיסים אזלו לפני כ3 שבועות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ויש 1000 איש שמחכים בתור לכרטיסים, וסובול כבר רוצה לקיים עוד קונצרט כזה בהזדמנות הקרובה ביותר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2010 00:45 לינק ישיר 

אז אני מבין שכאחד שבא לקונצרטים כדי שלמוע חזנות עם קול הנשמה, אני אמור להישאר רעב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2010 00:40 לינק ישיר 

לא היו שפנים גדולים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2010 17:01 לינק ישיר 

השאלה היא האם שוואקי יבצע יצירות חזניות או לא

והתשובה ?...........

הערב ב 20.00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2010 19:19 לינק ישיר 

אני חושב שד"ר סובול בעצמו לא חשב לשתף אמן שירה
הוא הבין שזה רעיון שיווקי ממדרגה ראשונה שאכן תפס חזק
זה המצב ומי שלא מתאים לו שלא יבוא לגאלה הבא עם ....

וליהודה רוטנר אנחנו מתגעגעים
את הגאלה שלו הוא עושה במיאמי כל שנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2010 14:49 לינק ישיר 

...ותודה לנשים החביבות: גב' הרציכובע, גב' מלינכובע, גב' כובע עף לגובה על תרומתן החביבה!

ונסיים בתפילת 'שיכובע דין את ההר'!

''...כובע עוד בלבב פנימה...''

(...כנראה ששתיתי אתמול כמה דברים 'יותר מדי טובים', וד"ל...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2010 13:33 לינק ישיר 

מאחר והנושא "התרחב" וע"מ שלא תרעבו ,הריני מכבד אותם
בקיום מצוות אכילת כובע ( לצערי ,לא מצאתי כובע חזנים הראוי לברכה

קובץ:Harry S Truman sombrero.jpg

( שאלה : איזה ברכה עושים באכילה ובסיום ?)

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 23/03/2010 13:35:10

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 23/03/2010 13:40:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2010 11:19 לינק ישיר 

צריך להבין, ישנם זוגות שהבעל אוהד חזנות והאשה אוהדת שירה חסידית (או להיפך) וכאן המקום
ששני בני הזוג יוכלו להנות במידה שווה, ויותר מכך, כ''א יתחיל לנטות קצת גם לצד השני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2010 11:07 לינק ישיר 

להרצלק

לקחתי את ההערה שלך לתשומת לבי.
יש מהצדק בהערה.
יחד עם זאת, כתבתי את האמור מתוך כאב אמיתי - מצד אחד חוסמים ומתעלמים מאמן בקנה מידה עולמי,
ומהצד השני נותנים במה לאדם ש, עם כל הכבוד,  איננו  על אותו מישור בכלל, 

אבל, כאמור, לא כל מה שחושבים  - צריך לכתוב ...תראה את ההערה הנ"ל שלי כמחוקה.
חג שמח וכשר
אבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 20:36 לינק ישיר 

אבי3188 כתב:
רק לשם דוגמא קטנה...הי'ה כאן בארץ חזן בקנה מידה בינלאומי, - וד"ר סובול התעלם ממנו לחלוטין [וכנראה מעדיף כאלה שלא "מסכנים" את מעמד חביבו...] וכפי שאני מבין החזן נאלץ לחזור ולנדוד מעבר לים כדי למצוא משרה ראוי'ה...חבל מאד !

אבי

אתה עושה כאן משהו מאד לא הוגן
אתה קבעת את הסיבה מבלי לשמוע את הנוגעים בעניין

ולחילופין אם הד"ר חושב כי קולו של חזן פלוני לא מתאים נראה לך שהיה ראוי שהד"ר יאמר את זה כאן קבל עם ועדה ?

(אתה מבין שבכל מקרה הכנסת את כולם לפינה ?)

הרצל

תוקן על ידי הרצלק ב- 22/03/2010 20:40:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 17:39 לינק ישיר 

גם הטנור המפורסם לוציאנו פאוורוטי החליט בשלב מסויים לצאת למסע הופעות שנועדו להוריד את שירת האופרה לעם. במסגרת התכנית הוא הופיע עם זמרי פופ מפורסמים, ושר שירים שלא נכתבו למתכונת אופראית. 
אני אגב, לא אהבתי את זה כלל. לדעתי החזנות מונחת בקרן זוית וכל הרוצה יבוא ויטול. אבל מי שואל אותי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 17:18 לינק ישיר 

תודה ל"קולני" על העידכון ועל "מראה המקום" לשמיעת הקליפ של שוואקי.
שמעתי, נהנתי, בסדר. ביצוע מדוייק, קול יפה,  לא משהו שאתה נופל מהכיסא... .

לגבי הקונצרט -
קשה לי להחליט אם מדובר בשילוב לגיטימי להעלאת קרן החזנות או בגימיק  שמשפיל את כבוד החזנות,  ואני מעדיף שלא להביע דיעה בענין

אבל מה שאני כן רוצה - זה להגיב לדברי פותח האשכול ועל הצעתו כי נאכל את כובעינו... [אני בד"כ הולך רק עם כיפה...מה הדין ? חובה עלי לקנות כובע...?]

ידידי, אם ד"ר סובול הי'ה מעיר את זוהר ארגוב ומזווג אותו עם הלפגוט - כי אז הי'ה חייב לשכור את איצטדיון יד-אלי'הו.. ואם הי'ה מעיר משנתו את מייקל ג'קסון - כי אז גם איצטדיון רמת-גן לא הי'ה מספיק...ואם יביא לצידו של הלפגוט את ברברה סטרייסנד [תבלט"א]  כי אז יאלץ להעתיק את המופע למדשאות פארק הירקון....
מה שאומר כי לא כמות המאזינים קובעת את טיב הזמר אלא איכותם...מה לעשות, מבינים אמיתיים ישנם מתי מעט..היום הקהל רוצה ביצוע קליל, מנגינה קליטה...

רק לשם דוגמא קטנה...הי'ה כאן בארץ חזן בקנה מידה בינלאומי, יהודה רוטנר - וד"ר סובול התעלם ממנו לחלוטין [וכנראה מעדיף כאלה שלא "מסכנים" את מעמד חביבו...] וכפי שאני מבין רוטנר נאלץ לחזור ולנדוד מעבר לים כדי למצוא משרה ראוי'ה...חבל מאד !

שימו לב כי לקליפ שהעלה קולני לעייל של הזמר שוואקי היו מעל 400,000 [!!!] כניסות, שעה שלביצועים הטובים ביותר של הלפגוט אין אפילו % 20  מכך...  כך הכמות איננה מדד לכלום.
ועוד ההיפך מכך ! בהיכל התרבות יש מקום לכ 2,700 איש ועם עוד 1,000 ממתינים = 3,700  איש..
אני במקומך הייתי שואל - זהו ?! זה הכל ? בכל גוש דן אין יותר חובבי חזנות...? חבל מאד !

איך שלא יהי'ה אני מאחל לד"ר סובול ולאמנים הצלחה מרובה ולקהל הנאה...וברכת חג שמח וכשר

אבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 12:06 לינק ישיר 

נו נראה את מי שמדבר גם מקיים

בכל אופן , בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 10:50 לינק ישיר 

מעניין שבדיוק השבת בקידוש בדובב עוז עם האחים מולר אנשים דיברו שכדאי לעשות קונצרט גאלה עם האחים מולר בהיכל התרבות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 08:34 לינק ישיר 

http://www.youtube.com/watch?v=C8h0yQZZyXk&feature=youtube_gdata

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 08:28 לינק ישיר 

יעקב שוואקי (נולד ב-12 בינואר 1977) הוא זמר חסידי, ונחשב כיום לאחד מכוכבי המוזיקה החסידית. שוואקי נולד בירושלים למשפחת שוויקה (שוויכה במקור) יוצאי חלב שבסוריה ובצעירותו עבר עם משפחתו לארצות הברית. את דרכו המוזיקלית החל בלהקת הילדים פרחי מיאמי. שוואקי ניחן בקול רך בעל רגש עמוק וביכולת קולית גבוהה. את עיקר פרסומו קנה עם צאת אלבומו הראשון "שמעתי", שכלל את הלהיט "רחם". שוואקי נחל הצלחה גדולה בשוק המוזיקה החסידית, ובשנים האחרונות הצלחתו דומה לכוכבי הזמר החסידי מרדכי בן דוד ואברהם פריד. כיום מתגורר שוואקי בקהילת החלבים בדיל שבניו ג'רזי, לומד בכולל בעיר לייקווד, ארצות הברית והוא נשוי ואב לשתי בנות ובן. בקיץ 2008 הופיע שוואקי במספר מקומות בישראל, במסע שכלל הופעה גדולה בקיסריה ב-23 בספטמבר 2008. בהופעה הושר לראשונה, בדואט עם יונתן רזאל, להיט חדש, "והיא שעמדה" - טקסט מתוך ההגדה של פסח שהולחן על ידי יונתן רזאל. השיר זכה בתואר "שיר העשור" במסגרת מצעד העשור של תחנת הרדיו הדתית "קול חי". במצעד זה זכה שוואקי בתואר זמר העשור, והצליח להכניס שני שירים לחמישייה הפותחת: "והיא שעמדה" במקום הראשון, ו"אם אשכחך" במקום השלישי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אני מקוה שאתם אוכלים את הכובע !!!!!!!!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext