בית פורומים הנה ימים באים

הרסת לי את החיים 2

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2010 22:30 לינק ישיר 
הרסת לי את החיים 2

בס''ד

מאת שופר

תודה... ש''הרסת'' לי את החיים...

שמי הודיה אוזן, בת 25 מבאר שבע, נשואה באושר לירין (28).
שנינו היינו חילוניים בצעירותנו, גדלנו בבתים חילוניים עם מעט מאוד מסורת.
בעלי חוזר בתשובה כבר 5.5 שנים (מאז שהכרנו), ובמשך כל הזמן הזה, הוא הרבה בתפילות ובבקשות לקדוש ברוך הוא שיעורר בי את התשובה.
אני כמובן נלחמתי ובעטתי, וצעקתי, עצמתי עיניים ולא הייתי מוכנה אפילו להקשיב...
שמא הוא יהיה צודק.

כבוד הרב, אני רוצה לספר לך שבסיפור האישי שלנו (ואני בטוחה שבעוד מליוני סיפורים אחרים), אתה היית, ועדיין השליח של הקדוש ברוך הוא לעורר בי את התשובה.

לאט לאט ובזהירות, בעלי היה משמיע לי קטעים מההרצאות שלך, שהפכו לשעות, שהפכו להרצאות שלמות והשיא היה כשהגענו להרצאה האחרונה שלך בבאר שבע.

אנחנו נשואים כבר שנתיים וחצי ללא ילדים.
היום אני מבינה שהקדוש ברוך הוא, שומר לי על הילדים קרוב אליו.... כי אם הוא לא היה עושה זאת, לעולם לא הייתי מגיעה למקום שבו אני נמצאת.

ניצני החזרה שלי בתשובה התחילה כששמעתי בפעם הראשונה את ההרצאה שלך ''הרסת לי את החיים'',
ולאחר מכן השתתפנו בסמינר של ערכים... ומאז ועד היום אנחנו מתחזקים ברוך השם, עוד ועוד ותמיד בעזרתך.

לפני שבועיים בעלי הראה לי קטע מהרצאה שלך על גברת שהיתה לה מחלה במעיים, והיא ביקשה ממך עזרה, ואתה ''נלחמת'' איתה שתשים כיסוי ראש.
זה היה מדהים... הרגשתי שאני היא זאת שמתווכחת איתך... היא אמרה והרגישה בדיוק את מה שאני הרגשתי בחודשים האחרונים... רצון כל כך גדול לעשות את הצעד הזה.. ופחד עוד יותר גדול מזה..
וכל תשובה שנתת לה, הרגשתי שאתה אומר אותה לי.
ומאז... ההרצאה הזו מתנגנת לי ב''רי-פליי'' כל היום במוח.
וכל פעם אני מנסה לחשוב על טיעון טוב יותר למה לא לשים, אבל ברגע שנדמה לי ש''הנה... עליתי על משהו...'' אני נזכרת במבט שלך, ובחוכמה שלך ומבינה שאין דרך אחרת....

במוצאי השבת האחרונה, הבנתי שאין עוד טעם לניסיות השווא שלי להילחם, ולקחתי על עצמי צניעות מלאה. כשאני כותבת לך את המכתב הזה, שלושה ימים מאוחר יותר אני עדיין נרגשת כמו באותו רגע שהבנתי שאין דרך חזרה.

אין מאושרת ממני, ואני בטוחה שגם אם תנסה... לא תמצא מאושר יותר מבעלי.

כבוד הרב, הייתי רוצה לקבל את בירכתך,
שהקדוש ברוך הוא, ימשיך לשמור על בעלי בשבילי ועלי בשבילו.
שייתן בינינו אהבה, אחווה ורעות.
שבמהרה, יזכנו למלא את תורתו הקדושה ויזכנו בבנים ובבנות בריאים, טהורים, חכמים וזריזים למצוות.

אני גם רוצה לבקש ממנו, שימשיך לתת לך את הכוח לעשות חיל, ולהחזיר בתשובה שלמה את אחינו היהודים האבודים, ושבעזרתך יראו את האור והאמת הגדולה שבתורתנו הקדושה.

בכבוד,
הודיה בת ורוניק מזל-טוב,
ו ירין בן יהודית אוזן.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > הרסת לי את החיים 2
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext