בית פורומים עצור כאן חושבים

מדוע יש לבעלי חיים חבלי לידה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/4/2010 23:16 לינק ישיר 
מדוע יש לבעלי חיים חבלי לידה

כלומר, לא היה להם סבתא ששמה חוה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 19:38 לינק ישיר 

ביקרתי רק אצל עצור כאן חושבים ונתקלתי בוירוס קשה, האם יש לאחד מכם ידיעה אודות וירוסים בהייד פארק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 13:38 לינק ישיר 

אברבנאלי כתב:
למעשה לא שמעתי ביאור מספיק,  ...

אם תוכיח שלפני החטא הם לא סבלו מזה אז שאלתך נכונה, כלומר הקללה לאישה הייתה שהיא תסבול כמו כל נפש חיה,
שהיא כביכול כבר לא בחיר הבריאה, כמו שאמר לאדם כי עפר אתה ולעפר תשוב, או כמו שהרשב"ם מפרש
כדמותנו - בעינין חכמתנו, שהרי כשמתקלקל האדם כת' נמשל כבהמות נדמה:

משהו לפמיניסטיות
רשב"ם בראשית פרק ב (כג)
זאת הפעם עצם מעצמי - דווקא, אבל מכאן ואילך אינו כן אלא (אדרבה איפכא) האיש יוצא מן האשה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 08:37 לינק ישיר 

אברבנאלי כתב:
למעשה לא שמעתי ביאור מספיק,

מי הבטיחך כי קיים ביאור מספיק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 04:10 לינק ישיר 

הוא נעלם בזמן האחרון - לא עונה להודעות אישיות וכו' אולי משהו קרה לו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 02:40 לינק ישיר 

למעשה לא שמעתי ביאור מספיק, מיימוני היקר השמועינו את קולך כי קולך ערב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 17:36 לינק ישיר 

אברבנאלי כתב:
  איני דר בארץ ישראל. כתבתי כן רק להסתיר את הזהות שלי...

האמנם גם בחו"ל  צריכין להסתיר הזהות שלהם?? וגם לכם יש כל עניני הרדיפות והיסורין שעושין לאנשי הפורומעאן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 16:48 לינק ישיר 

ל"אפשרי" ולשאר החבר'ה שכיוון התשובה של אפשרי ענינן אותם - אתם מוזמנים לראות דיון בנושא דומה שהתפתח במקביל באשכול של שנרב : "היש זהב מתחת לבלטות"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 16:34 לינק ישיר 

אברבנאלי כתב:
שלום לחבריי היקרים,

והייתם נקיים מה' ומישראל. איני דר בארץ ישראל. כתבתי כן רק להסתיר את הזהות שלי...

אני - תודה לקל - יהודי שומר תורה ומצוות, ולהבא אזהר משום מראית העין.

ואשרי מי שחושדין אותו ואין בו.

ואבקש סליחה להאי-נעימות שגרמתי.

צדיק: אני מבקש שוב את סליחתך ואני מצטער מאוד,
maxmen

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 06:59 לינק ישיר 

מואדיב, שוב אתה מבלבל בין יחמורים ובין צבי יבשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 06:59 לינק ישיר 

שלום לחבריי היקרים,

והייתם נקיים מה' ומישראל. איני דר בארץ ישראל. כתבתי כן רק להסתיר את הזהות שלי...

אני - תודה לקל - יהודי שומר תורה ומצוות, ולהבא אזהר משום מראית העין.

ואשרי מי שחושדין אותו ואין בו.

ואבקש סליחה להאי-נעימות שגרמתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 04:08 לינק ישיר 

נפגעוהציץ כתב:

רדף והשיג
המלמד לא היה ולא נברא אלא משל היה, לא ממש הבנת את השיח הראשוני.

אני רואה צדיק שהתאבתה במלמד הדמיוני לשיטתך, אז למה באמת שלא נמשיך עם זה,

המלמד היה אומר לך: הנה אתה בעצמך פגוע נפשית\רוחנית מחבלי הלידה של חרדון הסלעים המצוי, הרי החרדון מכאיב לך\לנו רגשית בזה שכואב לה, (אני סומך עליך שבאמת יש לה חבלי לידה)

המלמד היה מטיף לנו כל הזמן שהוא שונא חשיבה שבנויה אך ורק על דרך הוכחות\מקורות,
איפה החשיבה\התבונה העצמי הוא היה שואל אותנו, וגם היה מצטט את הרמב"ם שפתי מאמין לכל דבר, כלומר לכל טיפש שיש לו הכשרה מקצועית,

המלמד היה מסביר לנו שכל המדע בנויה על תבונה וניבוי, ואחר כך בודקים במעבדה, כי אם לא ? הרי המדען יחפש את העבידה איפה שיש פנס אור, והבן
המלמד גם סיפר לנו שכל ההצלחה של איינשטיין הייתה אך ורק בגלל שהוא האמין וחשב שחייב להיות חוק אחד שיסביר לנו את הכל, גם את היחסות הוא מצא קודם כל בתבונה ואחר כך במעבדה,  

רדףהשיג: היקר
אהוב לבריות אהוב למקום,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 00:14 לינק ישיר 

לחים באטלר: זואולוג זה סוג של ביולוג, כמו בוטאניקן, גנטיקאי וכו. גם הזואולוגיה נחלקת לתחומים שונים: אתולוגיה, ביולוגיה אבולוציונית (שקיימת גם בבוטאניקה) וכו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2010 23:50 לינק ישיר 

.

שוב אתה מבלבל בין איילות לבין יחמורים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2010 23:37 לינק ישיר 

אתה שוב חוזר על שלך, ביקשתי ממך לסמוך בעיניים עצומות על מישהו? אתה מדבר כאן  בפורום עם אנשים ודן בדבריהם מבלי שיש לך מושג על רמת השכלתם, גילם, מינם, או מנת הIQ שלהם. ובדיוק כך אתה יכול להתייחס בצורה מאוזנת והגיונית למאמר שכתב אדם שהלך לבדוק כיצד יולדת האיילה.

לא צריך להיות זיאולוג (אין לי מושג איך הגעת לביולוג) בשביל לראות דברים בשטח, אלו שמגדלים בעלי חיים בקיאים מספיק במה שקורה איתם גם אם הם כפריים מסוקסי ידיים ושכל. אני לא מאמין שהוא ראה דרקונים מכישים איילות, אבל כנראה משהו שקשור בהתרפות השרירים של האיילה.

הדיון על הסמכות או אי הסמכות של הכותב הינו מטופש, אם מדובר במישהו או בגוף שהוחזק כשקרן או משהו דומה, אני מבין שאין טעם לעסוק בו. כל זמן שמדובר במאמר בקובץ שמכבד את עצמו ויו"ל ע"י ארגון מוכר, והמחבר מתיימר לבדוק את הדברים בצורה מסודרת, נראה לי שכדאי פשוט לבדוק, והזלזול המקדים לא נובע מסיבות רציונליות.

כמובן שלא קראתי עובדות למסקנות של כותב המאמר, או של מצטט המאמר. אלא שהעיסוק בתצפית, צילום, והבאת נתונים ממגדלי איילות, הוא עיסוק בעובדות.

אגב, האתר הנ"ל לא בא להוכיח את היהדות, אלא להוכיח את טפשותו וטעויותיו של דעת אמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2010 23:03 לינק ישיר 

חיים ברטלר

תוכל אולי לספר לי מהי ההכשרה המקצועית הרלוונטית של כותבי המאמר?
שים לב, אין לי בעיה מהותית עם ביולוג דתי רציני שיביע דיעה בנושא, אבל כשכל מה שיש לך הוא אתר שעוסק בהבאת הוכחות לנכונות הדת היהודית, המצטט שורה לא ברורה אחת מתוך מאמר שלם, המופיע בכתב עת שאינו מקצועי אלא נועד לעסוק בקשר שבין התחומים הדתיים והמדעיים, אשר מקור ורמת הידע של הכותבים אותו אינה ברורה בכלל ואתה קורא לזה עובדות...

רדף והשיג
המלמד לא היה ולא נברא אלא משל היה, לא ממש הבנת את השיח הראשוני.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מדוע יש לבעלי חיים חבלי לידה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext