| נשלח ב-7/4/2010 15:24 |
|
| |
מגיע לי מזל טוב
לא, לא התארסתי.
הייתי יכולה לקרוא לזה במילים אחרות "אסון" או "טרגדיה"
אבל אני בוחרת לקרוא לזה פשוט כך: מזל טוב
אני ברת מזל!
התארס האדם שאהבתי הכי בעולם
מי שנתתי לו את כל כולי
כל הלב שלי וגם יותר ממנו
את כל העטים שלי בחצי השנה האחרונה
וכל הדיו שנשפך מהם
את כל המחשבות
הרגשות
את כל האהבה והכאב
את כל הדמעות
הוא התארס. במזל טוב
ולא איתי
כן, יש מישהי שכנראה ברת מזל יותר ממני
אולי שפכה יותר דמעות אולי צחקה יותר
היא תהיה מאושרת איתו
או שלא
ובכך אופן, אני בחוץ
כך
כמעט בלי לשים לב
מישהו שלקח לי את הלב
הלך
הכי רחוק שאפשר
זה יכל אולי להיות נורא יותר
או שכך זה הכי נורא אולי
כי גם אחרי שהוא הלך
ואחרי כשכולם
כולל כולם
דיברו איתי על אמונה ותקווה
ושהוא לא שלי
שהוא שלה
ושבכלל, הוא לא היה אדם טוב מדי
או מיוחד מדי
בעצם ההפך, אני מודה
אהבתי אדם ממוצע
לא ממומש
לא חכם במיוחד
ובכלל לא יפה
וילדותי
ועקשן
אחרי כל השיחות האלו
ואחרי האירוסין שלו, אי שם
עם אי מי
הצרה הכי גדולה היא
שעמוק בתוך הלב
הוא עדיין שלי.
הקטנוניות שלו, החיוכים הגדולים, החפוזים, המתפנקים
הטיפשות הדביקה בה הוא מתעקש
ההתעלמויות הארוכות
החולמנות, הטרחנות בה הוא עובד
הבטחון שלו במה שהוא אומר
ואיך שהוא ורק הוא יודע מה אני באמת מרגישה
ואומר את זה בקול רם מדי
כדי שגם אני אשמע
ושוב אדע שרק לו יש אומץ בכלל
להעלות על דל שפתיו משהו כל כך לא ברור
כל כך ערטילאי
כמו הרגשות שלי
הוא עדיין שלי
כל כולו. מכל כיון שלו
מכל זוית
ילד קטן שלי ונבוך.
עם הלב הגדול מכולם
עם העינים הכי יפות בעולם
עם הצבע המדהים ביותר
והמבט הכי מיואש
ומרוחק
עכשיו יותר מאי פעם
מגיע לי מזל טוב
תוקן על ידי תמי_4 ב- 07/04/2010 15:30:18
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2016 01:18 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | דודכהן822 כתב: |  | אתם טובים בהקפצות. לגופו של ענין, מענין לשמוע מתמי מה היא חושבת על זה היום. אני די בטוח שהטרגדיה הנוראה הזו חלפה לה לאחר זמן קצר, ובמבט לאחור היא יכולה לצחוק על התמימות הילדותית שהיא חיה בה. |
|
היום היא היתה כותבת על "טרגדיות" חדשות, על יוסי שלה שצייר לה את כל הקיר בחדר ילדים עם צבעי גואש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זו הטרגדיה האמיתית. לשם אנחנו שואפים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2016 10:19 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | אתם טובים בהקפצות. לגופו של ענין, מענין לשמוע מתמי מה היא חושבת על זה היום. אני די בטוח שהטרגדיה הנוראה הזו חלפה לה לאחר זמן קצר, ובמבט לאחור היא יכולה לצחוק על התמימות הילדותית שהיא חיה בה. |
|
היום היא היתה כותבת על "טרגדיות" חדשות, על יוסי שלה שצייר לה את כל הקיר בחדר ילדים עם צבעי גואש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2016 00:52 |
|
| |
אתם טובים בהקפצות.
לגופו של ענין, מענין לשמוע מתמי מה היא חושבת על זה היום. אני די בטוח שהטרגדיה הנוראה הזו חלפה לה לאחר זמן קצר, ובמבט לאחור היא יכולה לצחוק על התמימות הילדותית שהיא חיה בה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2016 23:17 |
|
| |
| פיראט כתב: |  | איזה צחוק. אחרי שנים נכנסתי לפה ופתאום עולים נשכחות.. תמי חסויה טיע . מה עם ליטאי 13?העיקר מזל טוב לכולם. תמשיכו להיות פלטפורמה לבירורים פנימיים. הוצאות קיטור והעיקר למזל טובים אותנטיים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2016 13:09 |
|
| |
איזה צחוק. אחרי שנים נכנסתי לפה ופתאום עולים נשכחות.. תמי חסויה טיע . מה עם ליטאי 13?העיקר מזל טוב לכולם. תמשיכו להיות פלטפורמה לבירורים פנימיים. הוצאות קיטור והעיקר למזל טובים אותנטיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2016 16:15 |
|
| |
הפתרון המושלם ^
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2016 22:32 |
|
| |
כואב ומוכר עד כאב.
תדעו לכם, הדיאטה הכי טובה זה לראות את האקס שלך, עם הכלה שלו.
התיאבון יורד לחודשיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2016 14:46 |
|
| |
אהבתי נורא, זה אדיר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2016 23:59 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
איך אתה יודע שהיא התארסה?(ומתי?)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2016 23:49 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2016 23:41 |
|
| |
מזל טוב לתמי_4 נקווה שהיא מאושרת היום  שבוע וחודש נפלא ומקסים לכולם !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/07/2016 23:41:58
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 18:25 |
|
| |
גלשתי באינט' מצאתי קראתי, וזה ממש מוקד לך באהבה: "רק אחריי שנפלתי לתהום וקיבלתי מכה חזקה בראש, בעצם הבנתי שלא הייתי צריכה לתת הכל , אהבה אין סופית היא אינה משתלמת. אם את רוצה להיות נאהבת, את צריכה לדעת לאהוב בכמות הנכונה. אם את רוצה שיכבדו אותך, את צריכה לכבד קודם כל את עצמך , אם את רוצה שידעו מי את באמת , תגידי מה שאת חושבת .
אני עוד אחת מתוך רבות וחזקות . אני לא היחידה ואני לא ירגיש רע , אני אלמד לקחים , אני מקווה . הרבה הולכים בדרכים לא נכונות. מגיע לי שיאהבו אותי במעשים אותי ולא רק ידברו על זה .
עכשיו אני בדרך לשינוי ואני אצליח להיות מאושרת. ואני אתרומם ,יצא מהתהום הזאת ואותו כאב אני אתגבר עליו.
והפעם אני ילך בדרך הנכונה בראש זקוף..."
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 03:35 |
|
| |
תמי.. את האמת, כשראיתי את ההודעה מזל טוב והתחלתי לקרוא היתה לי איזו הרגשה שזה מזל טוב, שבעקבות זה שהבחור התארס את מרגישה שאת קבלת את ההודעה הכי ברורה שאין עוד על מה להתעקש, והמזל טוב הוא על זה, שאת סוגרת וחותמת את הפרק הזה של הפניית אנרגיות ורגש לבחור שגילית שזה לא מה שטוב בשבילך, ופותחת דף חדש. וכאב לי לראות שאת עוד נשארת שם, נאבקת בטיפת הדם האחרונה על בחור. זה כבר לא בחור, זו אשליה. אם את רוצה בחור פצוע העיקר את הבחור, אז את לא רוצה אותו. את רוצה איזו אשליה שיצרת לעצמך, ואת מסרבת להרפות ממנה. את חייבת להתעורר! חייבת! יש איזו סיבה שקשורה אצלך בפנים, מה גורם לך לרצות בחור שלא רוצה. מה גורם לך לא להרפות, מה בכל המצב הזה נותן לך הרגשת בטחון, כך לפחות נדמה, שאת לא מסוגלת להרפות ולתת לבחור אחר להכנס לחיים שלך. כי את בוחרת בדרך לא בריאה, והיא לא תעשה איתך טוב. ולמען האמת, את גם יודעת את זה בפנים. אבל את מתעקשת להשאר שם, מסיבות שאת כנראה עוד לא ביררת עם עצמך. מהמקום שאת נמצאת בו יש רק דרך אחת שתביא אותך למקום טוב. ההבנה שזה נגמר. הפרק הזה היה , תלמדי ממנו, ותמשיכי הלאה. אסור לך להמשיך להיות במקום הזה. תתעוררי! זה הכי קשה עכשיו. אבל את חייבת. תלחמי בשביל עצמך. את יודעת את זה בפנים. שזה נגמר. אז למה את מתעללת בעצמך? תבדקי מה בתוכך מרשה לך להתעלל ככה בעצמך.... וכשתדעי את זה, את כבר לא תרצי אותו. בכל מקרה- הרבה הצלחה.. מחזיקים לך אצבעות וחיבוק חם והמון תמיכה.. ושזה באמת יהיה בעז"ה מזל טוב בשבילך לדרך חדשה..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 17:51 |
|
| |
מנסיון,
זה יעבור כשתפגשי את האחד שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 00:54 |
|
| |
אוי תמיל'ה..!!!
אוי ואבוי לעיניים שכך רואות...
תגידי לי,מה יהיה?? האא??
מתי יבוא הסוף?? הסוף,הטוב??!!
איי כואב הלב...
מילה אחת--- מזדהה!!
ושולחת הרבה חיבוקיי מזל טוב והשתתפות מרחוק....
|
|
|
|
|