פרשיית הולילנד ושינויי טאבו בבית שמש נורות אדומות..........
מישום מה פרשיית השוחד בהולילנד מעלה אצלי כל מיני הרהורים על עירינו.
1. האם ייתכן שבנינים מפלצתיים של 8 קומות עם 26 דיירים שקמו בשנים האחרונות באיזור רמה ב' על מקומות שכפי הנראה היו מיועדים להרבה פחות מכך, עברו שינוי טאבו כל כך בקלות?
2. האם מקומות שכולם יודעים שעד לפני כמה שנים גם בעיריה אמרו שלא יוספו בהם יחידות דיור נוספות ואחוזי בניה נוספים ופתאום הכל עבר ואושרה בניית מפלצות ופילים לבנים, האם הכל חלק?
3. מישהו בדק פעם את הנושא? או שהציבור התמים ממשיך לסבול בדומיה?
4. עד כמה שידוע לי יש עדיין כמה אזורים "חמים" בכמה מקומות שלא נבנים בהם בנינים כיוון שיזמים מפולפלים מנסים להכפיל ולשלש ולרבע את שטחי הבניה ולגרוף הון על ידי שינויי טאבו מטורפים המנוגדים לכל הגיון וסבירות ואשר יפגעו קשות בהמשך בדיירים שיגורו באזורים אלו.
כדאי מאוד שהגורמים המתאימים יפקחו שבע עניים כעת בכל הליך טאבו תמוה בכדי להציל את מה שאפשר.
נשלח ב-19/4/2010 12:48
ולעיתים זה גם טוב לציבור וגם מושחת.
לדוגמא, אם הציבור מושחת.
לא בבית שמש, לא, ממש לא.
נשלח ב-19/4/2010 11:53
לא כל שינוי תב"ע (-לא טאבו), חייב להיות מושחת. לפעמים זה טוב לציבור.
נשלח ב-16/4/2010 12:03
ואני מקווה שעד שהעיריה תדאג לתת אישורי טאבו להרחבת לדירות לא יהיה כאן הקפאת בניה
בתקוה שאישורי ההרחבות באמת מטופלות ולא כל חודשיים עושים פרסומת שזה בטיפול.
נשלח ב-14/4/2010 11:19
לא מספיק מפותחת בשביל להצדיק מתן שוחד בסדר גודל כזה שיעורר תמיהות ויגרום לפתיחת חקירה.
אבל מי שחושב שבבית שמש לא משתמשים בשמן להאיץ תהליכים סתם מתמם או מטמטם. ווהזמן עליו אני מדבר הוא לאו דווקא שמן זית זך מפך קטן החתום בחותמו של כהן גדול.
נשלח ב-14/4/2010 10:52
לא מספיק מפותחת בשביל, או לא מספיק מפותחת בזכות?
נשלח ב-14/4/2010 09:38
ס-פ-ק-ו-ל-צ-י-ו-ת
בית שמש עדיין לא מספיק מפותחת בשביל מעשי שחיתויות כאלו...
ואגב.. מתי חותה מוזכר בפרשיית הולילנד מתוקף היותו יו"ר הוועדה המחוזית לתכנון ובניה במחוז י-ם במשרד הפנים בתקופת הפרשייה המדוברת.. חותה היה מקורבו של אריה דרעי..... (אריה דרעי ואהוד אולמרט היו מיודדים עוד מתקופת היותו של דרעי נושא תפקיד בעיריית ירושלים.. )
ואגב מי שהביא את חותה לעיריית בית שמש היה לא אחר מאשר דני ועקנין.. שניסה לקרוץ לש"ס..