| נשלח ב-12/4/2010 14:36 |
|
| |
ספידייט
בס"ד
למה אין בסקטור החרדי ספידייט?
זה היה חוסך זמן, כסף וכוחות נפש לכולם!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2014 11:19 |
|
| |
| אופק100 כתבה: |  | אגב, יצא מהקונספט הזה 2 חתונות עד כה................... |
|
2 חתונות, נגיד לעשרות מפגשים כאלה בהשתתפות מאות מאות מוזמנים ?... נשמע שזה מעט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2014 19:17 |
|
| |
יצאו חתונות ונו סו וואט זה המדד ? כמויות הגירושיםן בארץ קדמו להם הכרויות שהביאו לחתונות [אין בנל להביע דעה כלשהיא לגבי טיבם של מרתוני דייטים למינהם}
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2014 18:05 |
|
| |
חתונות?? מידיעה או משמועות?
או אולי 2 פגישות??
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2014 17:49 |
|
| |
אגב, יצא מהקונספט הזה 2 חתונות עד כה...................
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2014 01:08 |
|
| |
פסדר
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
רציף,אז אתה בעצם מוותר על שהותי במקום? אגב,לפעמים צוחקים ממבוכה...אל תשכח שזה לא מקובל...וכל דבר לא מקובל ,מתקבל בהתחלה כבדיחה טובה |
|
אבל זה לא נעים. בכולופן, לפני שאני הולך למקומות חדשים אני צריך לדעת מה בתוכנית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 11:36 |
|
| |
בס"ד
רציף,אז אתה בעצם מוותר על שהותי במקום? אגב,לפעמים צוחקים ממבוכה...אל תשכח שזה לא מקובל...וכל דבר לא מקובל ,מתקבל בהתחלה כבדיחה טובה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2014 21:43 |
|
| |
מצטרף לבקשה
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
טיעעעעעעע שנים!איך מרגישה? שיוא היית שם?איך זה?תתארי....את רוצה להגיד לי שראית מישהו בדיוק כמו שחלמת ופסלת בגלל הגיל? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2014 20:45 |
|
| |
טיע.... מעניין? אני אישית הלכתי שוב.. נהנתי.. כי זה יותר כיף לי מדייט אחד מול אחד...
פשוט זה נמאססס לי לפגוש בחורים, ולהתבחבש עם עצמי, כך אני עם חברות, ואם מתאכזבים..אז זה ביחד.. בפעם השניה הגיעו חדשים, היו כאלו שהיה על מה לדבר.. והיו כמה..ש..... עדיף לא להגדיר.....
אז לבוא לשם עם חברות, זה מומלץץץ..עושה את זה יותר חווייתי, וכיף..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2014 14:22 |
|
| |
בס"ד
טיעעעעעעע שנים!איך מרגישה? שיוא היית שם?איך זה?תתארי....את רוצה להגיד לי שראית מישהו בדיוק כמו שחלמת ופסלת בגלל הגיל?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2014 14:04 |
|
| |
אז מה אופק, שווה לי ללכת לשם שוב?
בפעם הראשונה (יתכן שראיתי אותך אגב.. ) לא מצאתי את הסגנון שלי שם. (כלומר, היו כמה שהתאימו לי, אבל נשללו בגלל גיל או מראה חיצוני..)
אמנם נהניתי מאד ולרגע לא הצטערתי שהלכתי. הרגשתי סוג של פורום שידוכי חרדים, אבל ויזואלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2014 22:47 |
|
| |
רציף....מה יהיה עם השאלות???
לראות תמונה, זה ממש לא דומה לראות פנים מול פנים....
אני בטוחה שאתה יודע ומבין שאין כמו מראה עיניים, ולקלוט את הבנאדם שמולך, מספיקות רק 3-5 דקות...
בהצלחה לך...
אם זה מעניין אותך אז- תפאדל... או באידיש- שנאלל.. משו כזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2014 15:51 |
|
| |
אם את אמורה להיות בקיאה רק בהלכות שנוגעות לנשים (שאני מסכימה, אגב) אז למה כל הדיון? בשביל לנסות למצוא סתירות ולצאת "צודקת"? בשביל להעביר ת'זמן בעבודה? או מה...?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2014 14:40 |
|
| |
בס"ד
אני לא אמורה להיות בקיאה בשום ספר...רק בהלכות הנצרכות לנשים ובדברי חסידות שמעוררים את האדם לאהבה ויראה לה'.. כל היתר זה בונוס נחמד לחיים....זה שמלמדים אותנו את זה לבגרות לא אומר שאנחנו צריכות לזכור ב100% כל פרט...
תודה על הציטוטים.עדיין גם אם חשב לבחור נביא נאה , מפורש שם שהיה לזה סיבה כדי שיראו ממנו או שיראה כמו שאול...כי חשב שה' רוצה מלכים יפים כמו שאול...לא בגלל שהוא רצה... מה שלא יהיה הוא שמע להקב"ה...וממנו צריך ללמוד מזה קבלת-עול.ומה' צריך ללמוד שאל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2014 14:51:26
|
|
|
|
|