למה היא תהיה זו שתכין לו ארוחת צהריים, כל יום למה היא זו שתזכה לראות אותו מתעורר בבוקר
למה היא תהיה זו שתכניס את החולצות שלו למכונת כביסה למה היא זו שתגהץ אותן למה היא תהיה זו שתבקש ממנו לותר על סיגריה שתצא איתו לטיול או למסעדהלמה היא זו למה היא תהיה זו שתשב עם אמא שלו להחליף מתכונים למה היא זו שתהיה הגיסה של האחיות למה היא תהיה זו שתפתח לו את הדלת כשיחזור הביתה למה היא זו שהבית שלה יהיה גם הבית שלו
למה היא תהיה זו שתזכה לקטוף ממנו חיוכים
למה היא זו שהוא יכעס עליה לפעמים למה היא תהיה זו שתריב איתו על שטויות למה היא זו שתשלים איתו אחר כך למה היא תהיה זו שתזכה לשמוע אותו צוחק למה היא זו שתזכה להיות האמא של הילדים שלו למה היא תהיה זו שתקבל את כל תשומת הלב שלו למה היא זו שתחכה לו בכל ארוע, בכניסה לעזרת גברים למה היא תהיה זו שתחפש אותו מלמעלה בבית הכנסת למה היא זו שתערוך איתו שולחנות לחגים למה היא תהיה זו שתחכה לו כל יום שישי בערב למה היא זו שתזכה לשיחות טלפון שלו, בצהרי כל יום, לשאול מה העניינים למה היא תהיה זו שתנסה לגמול אותו מבקבוקי הקולה למה היא זו שתשמע את כל המחשבות שהוא בוחר לומר בקול למה היא תהיה זו שתקבל את המתנות שהוא קונה למה היא זו שתפנק אותו בהפתעות בעצמה למה היא תהיה זו שתחייך כי יש לה את האדם הכי מקסים בעולם, שהוא לגמרי שלה למה היא זו שתזכה בבטחון הזה, לדעת שהוא שם לתמיד למה היא תהיה זו שתסרק את פאותיהם של הבנים שלו למה היא זו שתקנה שמלות לבנות למה היא תהיה זו שתחתן איתו ילדים. ותראה נכדים, את הנכדים שלו למה היא זו שתזדקן איתו, אחרי חיי נישואין ארוכים ושלוים למה היא תהיה זו שתראה אותו מלבין ומשמין ומצמיח עוד קמטים על המצח למה היא זו שתראה אותו מושך כתפיים, בתנועה האופיינית למה היא תהיה זו שהוא יצא בשבילה כל בוקר לעבוד למה היא זו שהוא בחר לחיות איתה לנצח למה לא אני
תוקן על ידי תמי_4 ב- 13/04/2010 12:37:33
נשלח ב-22/6/2016 21:38
IAF990 כתב:
אני מאוד מקווה שכן. לא פשוט לחיות עם משהו כזה בזיכרון. וזה נמחק לחלוטין רק כשמוצאים מישו טוב יותר.
תמי את שווה מלא.... ורק הקב"ה יראה לך את זה בעוד כמה זמן שלא תחלמי על זה... אף אחד לא חולם מה יהיה בעתיד שלו ... פתאום זה יגיע לך ...ואת תופתעי
נשלח ב-30/4/2010 16:03
תמי_4 כתב:
שלום לכל החברים התומכים והמעודדים~!
באתי לשמח אתכם,
אמנם לא ממש התגברתי ועדין כואב לי
אבל עכשיו כבר כואב לי על עצם העובדה שזה בכלל קרה, שבכלל הכרנו
לא שואלת למה. שתקבל אותו היא, את אותו בחור מטופש עלוב נפש
שתקח את כל מה שקשור אליו
ושהוא ילך
הכי רחוק שרק אפשר ממני
נזכרת בו עכשיו רק בתחושת פספוס עצומה. איך בזבזתי עליו כל כך המון
כל כך הרבה זמן ומחשבות ורגשות
ב"ה, זה נקרא כמעט להחלים לגמרי, בדרך ללא לשים לב לקיומו בעולם :)
רק ככה...תמשיכי ככה!!!!! עוד קצת ואת מחוץ לזה לגמרי!!!!!
את שווה משהו הרבה יותר טוב עם כל הרגש הזה שלך...
אם הוא ככה זרק אותך אחרי כל ההשקעה...
הוא לא שווה כלום בזביל שתבזבזי את כל האנרגיות שלך עליו...
תהיי חזקה!!!ה' איתך!!!
נשלח ב-30/4/2010 15:24
שיר מהמם!! ו-אפשר לקבל מחמאות....
נשלח ב-26/4/2010 13:16
לסטודנטית: צר לי לאכזב, אבל מקורו של השיר הוא ממוחי הקודח ולדעתי הוא לא הכי יפה אבל זו התוצאה של כתיבה ספונטנית ללא מחשבה.
נשלח ב-26/4/2010 12:53
ליטאי613 כתב:
ההסבר פשוט . מי שחושבת שהוא בסדר, זה קל להשגה. מי שחושבת שהוא זבל, יותר אתגר