| נשלח ב-16/4/2010 16:32 |
|
| |
מנסים לשדך לי חוזר בתשובה
אז ככה, אני נוהגת כל ערב שבת לבוא לבית הכנסת שלנו,להתפלל. וכנראה שאחד הבחורים ראה אותי וביקש מחבר שלו שילך לאבא שלי, שיציע לי להפגש. (אם הבנתם~ חח)
אבא שלי סיפר לי, אמא שלי התנגדה מראש ואמרה- "הבת שלי לא תתחתן עם חוזר בתשובה, זה לא בשבילה." ואני הייתי אז בת 17 וחצי... כן, פיצית.
עכשיו אחרי חצי שנה, אני בת 18 וכמה חודשים, אותו בחור שוב שלח את חבר שלו, ואבא שלי בא אלי ואמר לי ככה- "נו מה קורה? הוא רוצה להיפגש איתך!" ככה באמצע שולחן שבת בלחץ מול האחים שלי. התברר לי שלוחצים על אבא שלי כבר חצי שנה שאני אפגש איתו.
אז ראיתי את הבחור מהעזרת נשים, ולא, הוא לא בשבילי בפירוש, אני בחורה דוסית אבל מודרנית, והוא היה חוזר בתשובה דוס מטורף, הוא נראה טוב אבל עם זקן, (לא בשבילי!) ואני יודעת שהמטרות שלנו לבניית הבית העתידי לא זהות, כי פשוט רואים את זה עליו~
עכשיו, מה אני יכולה לעשות? אמרתי לאבא שלי שאני לא רוצה, שירדו ממני ויפסיקו להציק, למה כשאומרים "לא" ממשיכים להציק? אבא שלי חזר אליו ואמר לו שאני לא רוצה להתחתן עכשיו כי אני רוצה ללמוד מקצוע (מה יהיה אחרי המקצוע?) קיצר עכשיו אני לא מעיזה להראות את פני בבית כנסת, וזה בית כנסת ששיך להורים שלי, אני תמיד באה כמה דקות אחרי תחילת התפילה ועוזבת כמה דקות לפני, כדי לא לפגוש בו. וזה ממש מציק, למה אני לא יכולה לבוא כמו כל בחורה נורמאלית לבי"כ...? :/
בינתיים אני מתפללת בכל יום שימצא את הבת זוג שלו במהרה... לפני שאני אסיים ת'לימודים.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 16/04/2010 16:59:41
תוקן על ידי אסיק_good ב- 16/04/2010 17:00:04
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2010 23:32 |
|
| |
| Riana כתב: |  | חחחח פשוט להקרע לקרוא את האשכול הזה... (חס וחלילה אני לא צוחקת על האשכול אלה על הצורה שבא אתם דנים על זה..) לדעתי אולי שמישהו יסביר לו (אח שלך/ אבא שלך) שזה לא הכי מתאים לך שדנתם על זה וכ"ו ופשוט היית מעונינת בסגנון אחר, זה לא אמור להיות כזה מבייש יש לך זכות לא לרצות, גם אם תראי אותו כל שבת וכ"ו ואת מתפדחת , מה עדיף שתצאי איתו ואז תגידי לא? יהיה לך פאדיחות כפול 10... בכל מקרה בהצלחה לך במה שתעשי... שיסתדר על הצד הטוב ביותר!  |
|
תודה! אמן :]]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2010 21:32 |
|
| |
חחחח פשוט להקרע לקרוא את האשכול הזה... (חס וחלילה אני לא צוחקת על האשכול אלה על הצורה שבא אתם דנים על זה..) לדעתי אולי שמישהו יסביר לו (אח שלך/ אבא שלך) שזה לא הכי מתאים לך שדנתם על זה וכ"ו ופשוט היית מעונינת בסגנון אחר, זה לא אמור להיות כזה מבייש יש לך זכות לא לרצות, גם אם תראי אותו כל שבת וכ"ו ואת מתפדחת , מה עדיף שתצאי איתו ואז תגידי לא? יהיה לך פאדיחות כפול 10... בכל מקרה בהצלחה לך במה שתעשי... שיסתדר על הצד הטוב ביותר! 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2010 17:10 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
זה לא נכון!!
יש זקן שנראה טוב
וזה לא אומר שהבחור חניוק... |
|
אז זהו, שהזקן שלו לא נראה טוב! הוא פשוט גדל לכל הכיוונים.... ללא גיזום...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2010 13:17 |
|
| |
בס"ד זה לא נכון!! יש זקן שנראה טוב וזה לא אומר שהבחור חניוק...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 21:03 |
|
| |
ערכו לי ת'כותרת.... תאמיני לי שאין לי מושג מאיפה הוא לקח את הרעיון לכותרת....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 20:58 |
|
| |
משו בכותרת לא ברור לי הבעיה זה בזה שהוא חוזר בתשובה? או בזה שמפילים עליך בחור?

|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 18:35 |
|
| |
אמ... את צודקת אבל אני חושבת שאני אלחם איתם על זה שירדו ממני (~) עד שהם באמת ירדו ממני.... ואם אפסו כל התיקוות אני בהחלט אפגש איתו. תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:14 |
|
| |
בס"ד חמודה שלי! אם לא תביעי הסכמה כביכול לשידוך הזה לא ירדו מימך את לא מבינה???? לכן גם אם הוא דוחה אותך את חייבת להפגש ולהראות להורים שלך הנה אני נפגשתי(לא הורדתי על סתם) אבל מה לעשות שזה לא מתאים???
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 15:57 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | | זה מעצבן מאוד שיש מישו שההורים רוצים והבחורה לא, אני חושבת שאת צריכה לעמוד על שלך באופן עקרוני ולומר כבר עכשיו שאת לא רוצה אותו, לא כדאי שההורים יפתחו ציפיות ויחכו עד שתלמדי מקצוע... (ולכי תדעי, אולי הבחור עצמו מחכה לך ולא רוצה לשמוע לבנתיים על אף אחת אחרת?) |
|
אמרתי להם... הוא לא מחכה לי, אבל תמיד יש ת'הזדמנות של- "נחכה לה אם לא יגיע הזיווג שלי..."
טיע- אמאל'ה חחחח מפחיד אותי לראות אותו, אז להיפגש איתו? הוא דוחה אותי >< ז"א, הוא נראה ממש טוב, אבל יש לו זקן, זה פשוט דוחה אותי :"|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 13:44 |
|
| |
בס"ד את יודעת מה תעשי? תפגשי איתו.(אל תיבהלי!!) תחזרי מהפגישה ותגידי להורים שלך שזה ממש לא מתאים ושהוא דוחה אותך ובלה בלה בלה.. ואז תראי שירדו לך מהוריד כי הרי שום הורה לא יכריח את ילדיו להתחתן עם מישהו שהוא לא אוהב.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 09:42 |
|
| |
זה מעצבן מאוד שיש מישו שההורים רוצים והבחורה לא, אני חושבת שאת צריכה לעמוד על שלך באופן עקרוני ולומר כבר עכשיו שאת לא רוצה אותו, לא כדאי שההורים יפתחו ציפיות ויחכו עד שתלמדי מקצוע... (ולכי תדעי, אולי הבחור עצמו מחכה לך ולא רוצה לשמוע לבנתיים על אף אחת אחרת?)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 00:01 |
|
| |
מבקשים לשמוע את דעתך,לא לראות את שלל הרגשונים שהפורום מנפק...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2010 23:28 |
|
| |

|
|
|
|
|