| נשלח ב-19/4/2010 00:02 |
|
| |
ניתוח כתב יד - (1)
הכותבת היא בחורה אנושית מאד, זורמת, בעלת אינטואיציה חזקה.
בעלת רגש, חמה, נבונה ונחמדה ביותר.
היא גם די אינטלגנטית, בעיקר מבחינה ריגשית, אך יש אצלה תנודות רבות במצבי הרוח.
ככלל היא בחורה דינאמית, פעלתנית ושמחה.
לעיתים, היא מדברת יותר משהיא עושה (היא מדברת די הרבה), וזה בגלל שהיא מאבדת את התלהבותה ואינה עקבית בהתלהבותה.
חשוב לה שיכבדוה ולמרות כושר הנתינה שלה, היא לעיתים די שקועה בעצמה ולוקחת את החיים בקלות. (לעיתים בקלות יתירה).
שרה צריכה בחור אנושי, בעל יכולת נתינה גבוהה. על כך אינה יכולה להתפשר.
רצוי גם שהוא יהיה עם ראש על הכתפיים, כי אם לא היא תבוז לו והוא עשוי להיות מסכן.
שרה היא ביקורתית מאד, אך עם זה, גם גמישה מאד עם בני אדם, כשרונית אך לעיתים לא מטפלת בדברים עד הסוף.
הצד הבולט ביותר בצורה משמעותית בכתב ידה, זהו הצד האנושי. שרה מבינה אנשים, מרגישה אותם ויודעת להתייחס אליהם בחן ובאהבה. שרה צריכה לעבוד עם אנשים. בשום אופן לא עבודה מול מסך.
כמו"כ יש לשרה כשרון מעשי.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 19/04/2010 01:22:23
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2010 11:45 |
|
| |
אסיק, יפה לך!
אני רואה שעוד לא הספקתי בקושי לשאול והנה כבר הניתוח הבא עלה!
חברים, מה אתם רוצים שאבקש בשבילכם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2010 10:50 |
|
| |
בס"ד
עלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2010 10:47 |
|
| |
מתי הניתוח הבא יעלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2010 00:25 |
|
| |
בס"ד
הגרפולוג מר ישי ליפשיץ, שלח לי כבר ניתוח כתב יד שני. אך בשל באגים במרכת כרגע לא ניתן להעלות את החומר.
עימכם/ן הסליחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2010 23:54 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | הבדל מהותי בין פסיכולגיה לגרופלגיה.
בפסיכולגיה ,הפסיכלוג מבהיר ומסדר לפציינט מה מתחולל בנפשו ולא מעבר לזה.
ובגרופולגיה ,הגרפולוג נוטה יותר להחליט בשביל הפציינט שלו החלטות.. |
|
אני לא מאמינה גדולה בגרפולוגיה.
גרפולוג, אם הוא מקצועי ומוכשר יכול לאבחן תכונות בשמן וזה כבר הישג יפה.
הפסיכולוגיה מתיימרת להבין את המניע לתכונות הללו....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2010 22:53 |
|
| |
לי יש בעייה לכתוב הכל. אני חושש מ"טלפון שבור. לדוגמה:אם אכתוב שאת ייצרית, את עשויה לפרש זאת, כאילו אמרתי שאינך מוסרית. דבר שאינו מחייב. ישנם סוגים שונים של אנשים, אשר כתב ידם עשוי להצביע על היותם "מוסריים". 1. אדם חסר יצרים. היינו אדם יבש, משעמם עד מוות, מרובע - בדרך כלל, זה שכל המורים אוהבים אותו - משום שהוא תולה בהם עיני עגל וכותב במבחן בדיוק מפחיד, את כל הטעויות שהמורה לימד אותו. 2. אדם ייצרי, אך מרסן את עצמו. זהו האדם המוסרי. 3. אדם ייצרי, אך מכסה את נטיותיו.
הבאתי רק דוגמה אחת, בכדי לסבר את האוזן, כדי שתביני מדוע ההסברים הם די מורכבים וקל יותר להסבירם פנים אל פנים מאשר להנחית אותם בפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2010 14:23 |
|
| |
מר ליפשיץ,
תודה על האיבחון.
אך, האם יש אפשרות שתפענח יותר לעומק (שלילי וחיובי כאחד)
אין לי בעיות שתרשום הכל!!!!!!!!!
בתודה,
שרה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2010 00:40 |
|
| |
למזדקן הצעיר! כתבת: הבדל מהותי בין פסיכולגיה לגרופלגיה. בפסיכולגיה ,הפסיכלוג מבהיר ומסדר לפציינט מה מתחולל בנפשו ולא מעבר לזה. ובגרופולגיה ,הגרפולוג נוטה יותר להחליט בשביל הפציינט שלו החלטות..
דבריך ידידי, הינם משוללים יסוד. בפסיכולוגיה ובגרפולוגיה - תלוי מיהו הפסיכולוג, וכך גם תלוי מיהו הגרפולוג. מי הרגילך לזרוק סברות קרס? לא יאה לזקן וחכם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 21:58 |
|
| |
מתי יעלה לאתר הניתוח הבא?
|
| נשלח ב-25/4/2010 17:38 |
|
| |
הבדל מהותי בין פסיכולגיה לגרופלגיה. בפסיכולגיה ,הפסיכלוג מבהיר ומסדר לפציינט מה מתחולל בנפשו ולא מעבר לזה. ובגרופולגיה ,הגרפולוג נוטה יותר להחליט בשביל הפציינט שלו החלטות..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 00:43 |
|
| |
זאת אומרת שנדרשת אינטגרציה, בין לימודי גרפולוגיה לבין: 1. כשרון אנושי. 2. הבנת נפש האדם. 3. רכישת כלי טיפול.
חשוב גם כן להכיר את התיאוריות השונות והכלים השונים שמציעה הפסיכולוגיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2010 23:32 |
|
| |
זאת אומרת, שנדרשת אינטגרציה בין לימודי הפסיכולוגיה ללימודי הגרפולוגיה על מנת להיות מטפל מקצועי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2010 23:23 |
|
| |
בדיוק הפוך. לימודי הפסיכולוגיה, מקנים תיאוריות שונות בנוגע לכח המניע את האדם לפעולה. וכן גם מרכיבי הנפש. דרכי הטיפול, נגזרות מתיאוריות אלו. הסטודנט אינו מקבל כלים בכדי ללמוד על איכותו האנושית של המטופל ועל אופיו. הוא ניזון בעיקר על פי דווחיו של המטופל עצמו וכן גם בעזרת ניסיונו האישי והאינטואיציה שלו. מאידך, לגרפולוג ישנם כלים להבין את שורש הבעיה עליה מדווח המטופל. אם כי, לימודי גרפולוגיה אינם מקנים יכולת הבנה אנושית וכלי טיפול. זאת יש ללמוד בניפרד.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2010 22:45 |
|
| |
שאלה: פסיכולוג, ע"י שיחה עם מטופל יכול להביא אותו למודעות על עצמו ולעזור לו להתקדם ולהשתנות תוך כדי שיחות. כיצד גרפולוג עוזר למטופל, מלבד הקניית לו מודעות על מצבו העכשווי?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2010 22:28 |
|
| |
זה אכן נכון, שלחץ הכתב מעיד על דברים מסויימים. אולם גם בלא נתון זה, ניתן לפענח כתב יד. בנוסף, גרפולוג מנוסה מזהה את הלחץ - בד"כ מתוך הגיוון בעובי הקו, כפי שנראה בצילום, בפקס או במחשב.
הלחץ נותן מידע אודות מידת האיכפתיות, אודות חום או קור באופן התייחסות הכותב לזולת וכן גם את מידת הרגישות שלו. ולליטאי: רוב בני האדם אינם זורמים, אינם כה אנושיים וכו'. כמובן שבפגישה אישית ניתן לומר יותר מאשר לכתוב בפורום, כשאינך בטוח שהמנותח אינו נמצא לפני ואין ביכולתי לוודא כי הוא מבין מה אני אומר עליו. כך שאני מוגבל במה שאני רשאי לכתוב כאן. למרות הכל, אין זה מאפיין 90 אחוז מן האנשים. ממש לא.
|
|
|
|
|