בית פורומים בית שמש

אנטישמים תוצרת בית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/4/2010 10:01 לינק ישיר 
אנטישמים תוצרת בית

בכל שנה בתקופה זו עולה הנושא של גילויי האנטישמיות בעולם כלפינו, לא משנה שאצלינו כיהודים חרדים הנושא מעניין אותנו כל השנה ולא רק בתאריך כזה או אחר אבל בגלל הימים המסויימים החלים בתקופה זו אשר יש מי ששבעינו הם מסמלים המון ויש מי שהם לא מסמלים בעיניו כלום ואני לא נכנס לפינה הזו כלל, בכל שנה מודדים את רף האנטישמיות בעולם שכמה מפתיע היא עולה ועולה.
אבל מה ששוכחים למדוד בכל שנה זה את האנטישמיות שבאה מתוכנו ודווקא בתקופה זו עולה ועולה מדי שנה.
אז הנה דוגמא לאנטישמיות מקומית,

סמינר לבנות המתיימר להיקרה מוסד חינוכי, אשר הוקם ע" "הרבנית" פ. אשתו של הרב פ. הידוע באהבת ישראל יתירה שלו אשר כל מניעיו לשם שמים ולא ח"ו לבצע כסף או כבוד, החליטו השנה להעלות את רף האהבת חינם של המוסד, ואם עד כה סיננו בעיקר משפחות לפי מוצא או לפי עיסוק, הפעם הוחלט כי מוסד שלם הוא מחוץ לתחום ואני מדבר על "תורת אליה"
כן הוחלט כי בנות אשר לומדות בתורת אליהו לא יכנסו למוסד של ףרלשטיין אפילו לרישום! למה? ככה!

אני חושב שאין מה להוסיף בענייין

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2010 10:12 לינק ישיר 

אנטישמיות!? 

בסה"כ, עוד ניסיון עלוב לקדם מכירות של מוסד ליגה ד'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2010 10:15 לינק ישיר 

יש לבנות אלו מזל שרבנית פ אומרת מראש שהיא לא תקבל אותם. ככה הן לא תבזבזו את הזמן והכוחות להתקבל שם. מי שרוצה ללמוד ולהתחנך מאנשים אלו באמת יש להם בעיות בראש, והבנות של תורת אליהו הם יותר מדי טובות על הבי"ס הזו. הן צריכות להודות לרבנית פ

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אנטישמים תוצרת בית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext