בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

הילד אורעד כץ בן ה-11 בשיר מה אשיב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/4/2010 11:08 לינק ישיר 
הילד אורעד כץ בן ה-11 בשיר מה אשיב

מתפילת הודיה לכבוד יום העצמאות בבית הכנסת איחוד שיבת ציון עם החזן יעקב מוצן

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 17:13 לינק ישיר 

חזן לוין- מצד אחד אתה צודק בדבריך שאם לא ישמור על קולו המיוחד זה יכול להאבד לו, אבל מצד שני לא חסרו ילדי פלא ששמרו על קולם ובכל אופן כשגדלו השתנה קולם ללא הכר ואין להם שימוש בו(כזמרים) ולכן השאלה איזה הימור לקחת. וזה חוץ מהטענות של מספר מורים לפיתוח קול שזה לא מזיק כלל (סיפרו על יוסלה שלא שמר על קולו בגיל הזה, והוא לא ניזוק כלל. )

תוקן על ידי Cb3000 ב- 21/04/2010 17:15:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 15:52 לינק ישיר 

יפה מאוד. נכחתי בתפילה, ואני יכול להעיד שהקהל נהנה הנאה מרובה משירתו של אורעד.

יחד עם זאת, אני מבקש להעביר כאן מסר חשוב, אשר אני מקוה שיתקבל ע"י הוריו של אורעד וכל אלו שיש להם נגיעה להתפתחותו ולפעילותו המוסיקאלית:
אורעד הוא ילד מוכשר ביותר, אשר ניתנה לו בגרונו מתנה נפלאה. זוהי מתנה שכדאי - וראוי - לטפח, ויש לעשות זאת כאמצעות הכלים הטובים ביותר, ומתוך שיקול דעת.
לעניות-דעתי, אורעד נכנס עתה לתקופה בה קולו מתחיל להתחלף. אשר לשמוע בברור שקולו מתעבה בצלילים הנמוכים, ויש לו קושי מסויים בהפקת-הקול באוקטבה השניה. גם המנעד של אורעד הצטמצם, בהשוואה למה ששמעתי ממנו אך לפני שנה.
אני פונה, כאמור, אל מי שאחראים לטיפוחו של אורעד, להופעותיו, ובעיקר להוריו: אנא, הניחו לאורעד לעבור את תקופת חילוף-הקול ללא נזק. עומס-יתר על קולו בשלב זה יגרמו לו נזק בלתי הפיך, וחבל... חבל... חבל...
אין לי שום נגיעה אישית מכל סוג שהוא אל אורעד ו/או אל הקריירה שלו, ואני מקוה שתקבלו את הצעתי/בקשתי ברוח טובה, ובהבנה ששיקול היחיד המניע אותי לפנות אליכם כך הוא טובת-הנער.

מאחל לכם המשך הצלחה בהמשך הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 13:19 לינק ישיר 
ישר כוח לאורעד וליעפ

מסדרת ילדי הפלא בצעירותם.
הבעיה בהתבגרותם עם שנוי הקול.
כעת הנאה שלמה לשומעים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > הילד אורעד כץ בן ה-11 בשיר מה אשיב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext