קיבלתי הקלטה מתפילת הסליחות עם החזן צבי גרנטוב
השנה לא ידועה,כמו כן לא ידוע לי האם ההקלטה נעשתה ברמת גן,או בתקופה מאוחרת יותר בחיפה,כמו כן התשובה לשתי השאלות הראשונות תפתור את בעית זיהוי המקהלה.
נשלח ב-23/4/2010 12:39
תודה על ההקלטה והפרטים. שבת שלום
נשלח ב-23/4/2010 12:04
תודה רבה על הפרטים הכל כך מענינים
נשלח ב-22/4/2010 18:01
פרטים לגבי ההקלטה
ההקלטה הזו הוקלטה עם החזן גרנטוב ומקהלת בית הכנסת הגדול בחיפה והמנצח היה יצחק הילמן ז"ל.
אני מניח שזה היה לפני 25 שנה לערך.זו פעם ראשונה שגרנטוב התפלל עם המקהלה.
החזן גרנטוב התפלל שנים בבית הכנסת "ורד" בחליסה חיפה.משאת לבו היתה להתפלל שנה אחת עם מקהלה.
שמעתי מהחזן שמואל הוידה כי גרנטוב שהיה בידידות עם שמואל ביקש ממנו להפנות את הבקשה להילמן. באותם שנים החזן שמואל הוידה עבר כבר לפני העמוד בבית הכנסת הגדול בשבתות וחגים והיה חתום לימים נוראים בבית הכנסת אחר בהתערבותו של הרב הראשי לחיפה הרב שאר ישוב כהן שליט"א ביטל החזן שמואל הוידה באותה השנה את החוזה .התנאי של הילמן היה כי גרנטוב יתפלל כחזן ושמואל יהיה סולן במרבית הקטעים עם המקהלה.כי לא היה ניתן להכין את גרנטוב בכל היצירות של המקהלה ולכן הילמן השאיר את נוסח התפילה לגרנטוב כפי שהוא רגיל להתפלל.
בהקלטה ניתן לשמוע את הבריטון צבי שינפלד "באשרי" וכן ב"לכו נרננה"אם אינני טועה לפי לחנו של ברוך שור.ואף את שמואל במוצאי מנוחה.
במידה שמישהו מעונין בפרטים נוספים קבלתי אישור למסור את המייל של החזן שמואל הוידה.
[email protected]
נשלח ב-22/4/2010 15:32
דגם, נסה לעשות העתק-הדבק על הדפדפן ואז יפתח לך בקלות , במידה ולא יפתח- פנה אלי באישי
בהצלחה
נשלח ב-22/4/2010 14:05
בקשת עזרה--- האם רק אני לא מצליח לפתוח את הלינק
נשלח ב-22/4/2010 13:41
איזה אוצרות ממש מדהים לא האמנתי שזה קיים אין לי מילים להודות לך אגרויסע יישר כויח